fbpx

Črn eFlux Lite One e-skuter zložljiv, 30 kmh, 500 vatov, električni skuter s tempomatom, 8-palčne pnevmatike

Nov način, kako priti okoli
Hitri all-rounders že dolgo uživajo veliko priljubljenost med mladimi in starimi. Električni skuterji za odrasle ne zagotavljajo le živahnega užitka v vožnji, ampak služijo tudi zelo praktično za pokrivanje daljših razdalj.

Zakaj eFlux LITE ONE?
Če želite kupiti električni skuter, morate vnaprej premisliti, ali gre za primeren električni skuter za vaše potrebe. Čeprav je eFlux E Scooter električni skuter brez odobritve ceste in se vedno najbolj skrbi za izpolnjevanje vseh varnostnih meril za električne skuterje, zmogljiv motor, ki je nameščen v sprednjem kolesu e skuterja, prinaša precejšnjo hitrost merilnika hitrosti. Z visoko močjo do 30 km/h – zamašeno v treh stopnjah hitrosti – motor električnega skuterja z učinkovitimi 350 vati/36 volti zagotavlja hiter užitek v vožnji za odrasle, ki še ni primeren za manjše otroke. Tako kot zavora, je tudi pospeševalnik priročno nadzorovan s prstnim oprijemom na krmilu.

Popolna rešitev
Za popolno ravnanje z električnim skuterjem se krmilo lahko v treh fazah spremenljivo prilagodi na višino kolesarja. Višina se spreminja med 92 in 115 cm. Na samem krmilu so pritrjene nekatere funkcije, ki kljub vsemu užitek v vožnji z električnim skuterjem ne zanemarjajo varnosti. Na primer, sofisticiran zavorni sistem, ki je sestavljen iz zavore z eddy tok s funkcijo KERS, je mogoče nadzorovati z enim gibom. Poleg tega je rog in močna LED osvetlitev na krmilu eFlux Lite One, kot tudi merilnik hitrosti s Cruise Control, indikator ravni polnjenja baterije E Scooter in merilnik hitrosti.

Litij-iona baterija
Motor napaja litij-iona baterija LongLife, ki zagotavlja domet do 30 km in s tem zagotavlja dolgotrajne vozne zmogljivosti.

Inteligentna kontrola križarjenja
Upravljanje križarjenja se lahko aktivira preko Cruise Control, želena hitrost se vzdržuje in lahko spustite plin. Če želite izklopiti krmiljenje križarjenja, znova pritisnite ročico za plin ali zavoro.

Enostavno zložljivo Funkcija
Zahvaljujoč funkciji Easy Fold lahko E Skuter kompaktno zložete za prevoz v vrečki v le nekaj preprostih korakih.

KERS Tehnologija
LITE ONE je opremljen s tehnologijo KERS (Kinetic Energy Recovering System), znano iz Formule 1. S to tehnologijo se energija povrne med zavornim postopkom in se lahko sprosti pozneje. Domet se tako lahko poveča tudi do 10 km.

Praktična lahka
Kot lahek iz aluminija vas bo prepričal tudi model e-skuterja eFlux LITE One. eFlux Lite One tehta le 10,8 kg in ga je mogoče enostavno zavarovati s transportno ključavnico.

10,8 kg do 30 km/h

Nakup električnih skuterjev – svetovanje in servis
Električni skuter? Za mnoge ljudi je to še vedno popolnoma nepredstavljivo polje lokomocije. Če vas zanima električni skuter, vam z veseljem pomagamo in vam svetujemo glede tehničnih podrobnosti in najboljšega možnega rokovanja z novim e skuterjem vsakdanji spremljevalec. Navsezadnje je nakup električnih skuterjev stvar zaupanja. Le tisti, ki vozijo varno, bodo dolgo uživali v vlaganju v kakovostni e-skuter! Upoštevajte, da ta skuter ni cestno zakonit.

Največja hitrost: 30 km/h
Teža škatle (E): 13,0 kg
Dimenzije škatle (D X Š X V): 102,0 x 20,0 x 37,0 cm
Motor: sprednji dvižni motor
Material: aluminijeva zlitina visoke trdnosti
Tip motorja: elektromotor
Merilnik hitrosti: prikaz hitrosti in stopnje napolnjenosti, kilometri
Zložena velikost: 98,0 x 13,5 x 30 cm
Zavore: vrtinčna zavora s sistemom KERS, nožna zavora
Teža izdelka (E): 10,8 kg
Pogon: pogon na prednja kolesa
Baterija: Litij-ionska baterija 36V 7.8A
Led osvetlitev: 24 visoko zmogljivih LED diod spredaj, se lahko vklopi
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 105,0 x 46,0 x 113,0 cm
Amortizerji: sprednji in zadnji amortizerji
Tempomat: Tempomat
Največja obremenitev: 120 kg
Zložljivo: Funkcija zlaganja Easy Fold
Domet: 25-30 km
Pnevmatike: 8-palčne gume iz polne gume
Ulični zakoni: brez ulični zakoni
Izhod: 500 vatov maksimalna moč in 350 vatov neprekinjena izhodna moč
Višina krmila: 3-stopenjski nastavljiv krmilo 92cm-115cm