fbpx

Drift-Kart SX1968, Drift-Scooter Go-Kart 700 W, spredaj gume iz mehke gume, zadaj gume iz trde gume

Akcijska kolesa Operacija Zemljevid SX1968
3 … 2 … 1 … Veliko! Pošljite svoje mlade kart ace v dirko: z drift kart SX1968. Zahvaljujoč dvema 12-voltnim baterijama, potovanje traja približno eno uro in pol, 700- watt motorji pa pospešijo drift kart do 13 km/h. Zahvaljujoč EVA mehkih gumijastih gumah spredaj in trdim gumijastim gumam zadaj, vozilo združuje optimalni prenos moči z idealno porazdelitvijo oprijemov: za varno vožnjo in popolno nihanje. Zahvaljujoč sprednji in vzvratni prestavi so celo zapleteni obratni manevi otroška igra. Avtomatski zavorni sistem in varnostni pas zagotavljata visoko stopnjo varnosti. Gokart je primeren za otroke med 3. in 7. letom starosti. Popoln uvod v hitro hitrostni svet kart.

Mehka spredaj in trda zadaj
Popolna izbira pnevmatik za drift karting
Različne pnevmatike naredijo SX1968 drift kart kot odlično vozilo za hitro stisnjenje. Na sprednji strani je otroško vozilo opremljeno z dvema EVA mehka gumama. EVA pomeni etilen vinil acetat. Pnevmatiki sta tiho in imata dovolj oprijema za najtežje vozne maneke. Zadajne gume na drift skuterju so sestavljene iz dveh trdih gumijastih gum. Popolna mešanica za priložnostne zamahe okoli oblin.

Več hitrosti samo na dotik gumba
Imate izbiro: 6 ali 13 km/h
Visoka ali majhna hitrost? Izbira je vaša za vas in vaše otroke! Preklapljanje je zelo enostavno pri pritiskanju gumba. Za mlajše je bolj primerna majhna hitrost z vrhunsko hitrostjo 6 km/h. Nekoliko starejši otroci po drugi strani izberejo hitro hitrost in nato nadzorujejo drift kart pri hitrosti do 13 km/h. Zaradi tega je že eden hitrejših otroških avtomobilov. Toda ne glede na to, katero hitrost izberete: V obeh primerih bodo vaši potomci udobno in varno sedeli na ergonomsko oblikovanem športnem sedežu.

E-kart
z naprej in vzvratno prestavo Masters celo Mavrična cesta
Če postane preveč barvit za malčka, lahko otroški kart SX1968 zlahka maneverirate iz vsakega kotička. Prednje in vzvratno orodje ter nevtralno orodje omogočata to! Mladi vozniki se hitro naučijo uporabljati prestave zase. In tako je tudi ozko pobočje s številnimi izdajalski kotički mogoče obvladati enostavno in brez pomoči.

volan z soundtrackom z rogom in glasbo
Seveda zvok ne sme manjkati v otroškem kartu. Zato sta na volanu dva gumba. S pritiskom na gumb lahko vaši otroci upravljajo rog. Drugi gumb predvaja štiri shranjene pesmi preko zvočnega modula v otroškem kartu. In nekaj je gotovo: s pravo glasbo bodo vaši otroci še bolj uživali v vožnji z električnim drift kartom.

Go-Kart za otroke od 3 – 7 let
Sanje za vse ljubitelje kart
Drift kart SX1968 s svojimi dimenzijami 110,0 x 77,0 x 54,0 centimetrov je kot nalašč za otroke, stare od 3 do 7 let. Največja obremenitev je 70 kilogramov. Z dvema nivojema hitrosti je hitrost vozila mogoče individualno prilagoditi otroku. Posebna varnostna tehnologija, kot je avtomatsko zaviranje, zagotavlja, da se majhnim voznikom kart nič ne zgodi, tudi če pri nihanju precenjujejo lastne vozne sposobnosti.

Ne potrebuje nosilcev gum
in gokarta sena z pasom inavtomatsko zavoro
Posebni ukrepi, kot so pnevmatike, niso potrebni za varno potovanje. Nasprotno: drift skuter sam po sebi zagotavlja potrebno varnost! Na primer, skozi pas in avtomatsko zavoro. Z varnostnim pasom vaš otrok trdno sedi na sedežu in vožnja ostaja varna tudi, če se nenadoma konča pred oviro. In če bi stopalo tvojih malih dirkačev spodrsnilo s pedala karta, tudi to ni problem. S tem aktiviramo avtomatsko zavoro, zaradi katere se kart takoj ustavi z vožnjo.

Do 90 minut
čisti kart občutek2 x 12 V baterija za dolgo karting zabavo
Opremljen z dvema zmogljiva 12-voltnim baterijama, s SX1968 drift kart rezultati z izjemno dolgo karting zabavo. Vaši otroci lahko zadenejo progo do 1,5 ure, preden se mora kart ustaviti. Elektrika se nato “napolni” – neposredno iz vtičnice. In to je otroška igra: Priloženi polnilec preprosto priključite na vtičnico ob sedežu. Po 8 do 12 urah je baterija spet polna. Najbolje je, da čez noč napolnimo drift kart, da lahko vaš mladi kart ace začne znova naslednji dan.

700 w za dostojno moč
samo turbo goba dajeveč moči.
Dva 350-vatna motorja s skupno izhodno močjo 700 vatov naredita ta drift kart pravi pogon. Omogočajo vrhunsko hitrost do 13 km/h. In v kombinaciji z različnimi pnevmatikami zagotavljajo neomejen užitek v vožnji z gokarto. Kljub razmeroma zmogljivemu elektromotorju za otroška vozila, mehki avtomatski zagon zagotavlja nemoten zagon. Še več moči je verjetno na voljo le pri znanih turbo gobah.

Primeren za vašega otroka?
✅ Z velikostjo 127 cm se
naš mali testni voznik počuti zelo udobno in varno v karti
✅ Z 110,0 x 77,0 x 54,0 cm je gokart dovolj velik za večino 3 – 7 let starih otrok

Varovalka: 30 Ah
Napetost: vhod 110 – 240V, izhod 24V 1000ma
Hitrost: 6 – 13 km / h
Teža škatle (E): 25,0 kg
Menjalnik: prestava za vožnjo naprej + vzvratno prestavo
Dimenzije škatle (D X Š X V): 116,5 x 58,0 x 30,0 cm
Čas polnjenja: 8 – 12 ur
Motor: 2x motorji po 350 vatov (skupaj 700 vatov)
Vrsta vozila: Go Kart
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 21,2 kg
Druge funkcije: volan z zvokom, stikalo za hitrost (visoko / nizko)
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 2x 12 voltov 7Ah
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 110,0 x 77,0 x 54,0 cm
Največja obremenitev: 70,0 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: pnevmatike iz mehke gume EVA spredaj, zadaj pnevmatike iz trde gume
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure