fbpx

Drift-Kart SX1968, Drift-Scooter Go-Kart 700 W, spredaj mehke gume, zadaj gume iz trde gume

3 … 2 … 1 … pojdi! Pošljite svoje mlade kart asove na dirko: z drift kart SX1968. Zahvaljujoč dvema 12-voltnima baterijama potovanje traja približno eno uro in pol, 700-vatni motorji pa pospešijo drift kart do 13 km / h. Zaradi pnevmatik iz mehke gume EVA spredaj in pnevmatik iz trde gume zadaj vozilo združuje optimalen prenos moči z idealno porazdelitvijo oprijema: za varno vožnjo in popolno drsenje. Zahvaljujoč prestavi za vožnjo naprej in nazaj so celo zapleteni manevri obračanja otroška igra. Samodejna zavora in varnostni pas zagotavljata visoko raven varnosti. Gokart je primeren za otroke od 3. do 7. leta starosti. Popoln uvod v hiter svet kart.

– Volan z zvokom

– Prestava naprej in nazaj

– Tihe EVA pnevmatike iz mehke gume EVA

– Varnostni pas in samodejna zavora

– Stikalo za hitrost (visoko / nizko)

– 2x motorja po 350 vatov (skupaj 700 vatov)

Varovalka: 30 Ah
Napetost: Vhod 110 – 240V, izhod 24V 1000ma
Hitrost: 6 – 13 km / h
Teža škatle (E): 25,0 kg
Prenos: Prestava naprej + vzvratno prestavo
Dimenzije škatle (LXWXH): 116,5 x 58,0 x 30,0 cm
Čas nalaganja: 8-12 ur
Motor: 2x motorja po 350 vatov (skupaj 700 vatov)
Vrsta vozila: pojdi Kart
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 21,2 kg
Več funkcij: Volan z zvokom, stikalo za hitrost (visoko / nizko)
Varnost: Pas, samodejna zavora
Baterija: 2x 12 voltov 7Ah
Dimenzije izdelka (LXWXH): 110,0 x 77,0 x 54,0 cm
Največja nosilnost: 70,0 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: Pnevmatike iz mehke gume EVA spredaj, zadaj pnevmatike iz trde gume
Delovni čas: Čas vožnje do 1-1,5 ure

Mehka spredaj in trda zadaj.
Popolna izbira pnevmatik za drift kart

Zaradi različnih pnevmatik je Drift-Kart SX1968 popolno vozilo za hitro zavijanje. Otroško vozilo je spredaj opremljeno z dvema pnevmatikama iz mehke gume EVA. EVA pomeni etilen vinil acetat. Ti dve pnevmatiki sta tihi in še vedno imata dovolj oprijema za najtežje vozne manevre. Zadnje pnevmatike na drift skuterju go-kart so sestavljene iz dveh robustnih pnevmatik iz trde gume. Torej popolna mešanica za priložnostne zanose po ovinkih.

Več hitrosti s pritiskom na gumb
Imate izbiro: 6 ali 13 km / h

Hitro ali nizko hitrost? Izbira je vaša in vaši otroci! Preklop je zelo preprost s pritiskom na gumb. Za mlajše je bolj primerna nizka hitrost z največjo hitrostjo 6 km / h. Nekoliko starejši otroci pa se odločijo za visoke hitrosti, nato pa krmilni drift vozijo do 13 km / h. Zaradi tega je eden najhitrejših otroških avtomobilov. Ne glede na to, katero hitrost izberete: V obeh primerih bodo vaši otroci udobno in varno sedeli na ergonomsko oblikovanem športnem sedežu.

E-kart s prestavo za naprej in vzvratno prevozi
Rainbow Road sam

Ko postanejo stvari za vašega malčka preveč pisane, je mogoče otroški kart SX1968 zlahka izpeljati iz vsakega vogala. Prestava za naprej in vzvratno prestavo ter nevtralna prestava to omogočata! Mladi vozniki se hitro naučijo uporabljati prestave zase. In tako lahko tudi ozko pobočje s številnimi zahrbtnimi vogali obvladate enostavno in brez pomoči.

Za desni zvočni posnetek
volana s trubo in glasbo

Zvok seveda ne sme manjkati v otroškem kartingu. Zato sta na volanu dva gumba. Vaši otroci lahko pritisnejo na rog s pritiskom na gumb. Drugi gumb predvaja štiri shranjene pesmi prek zvočnega modula v otroškem kartingu. In eno je gotovo: ob pravi glasbi bodo vaši otroci še bolj uživali v vožnji z električnim drift kartom.

Gokart za otroke od 3 do 7 let
Sanje za vse ljubitelje kart

Drift kart SX1968 z dimenzijami 110,0 x 77,0 x 54,0 centimetra je kot nalašč za otroke, stare od 3 do 7 let. Največja nosilnost je 70 kilogramov. Z dvema stopnjama hitrosti lahko hitrost vozila individualno prilagodite otroku. Posebna varnostna tehnologija, kot je samodejna zavora, zagotavlja, da se malim voznikom kart ne zgodi nič, tudi če precenijo lastne vozne sposobnosti med driftanjem.

Ni potrebe po kupih pnevmatik in balah sena, kartingu s pasom in samodejno zavoro
Za varno vožnjo niso potrebni posebni ukrepi, kot so na primer gomile pnevmatik. Ravno nasprotno: gokart s drift skuterjem sam zagotavlja potrebno varnost! Na primer prek varnostnega pasu in samodejne zavore. Z varnostnim pasom vaš otrok varno sedi na sedežu in potovanje ostane varno, tudi če se nenadoma konča pred oviro. In če bi vaša majhna dirkaška noga zdrsnila s pedala kartinga, tudi to ni problem. Ker se s tem aktivira samodejni zavorni sistem, pri katerem drift kart takoj preneha voziti.

Do 90 minut čistega kartinga z 2 x 12 V baterijami za dolgo karting zabavo
Opremljen z dvema močnima 12-voltnima baterijama, SX1968 drift kart z izjemno dolgo karting zabavo. Vaši otroci lahko hodijo na pobočja do 1,5 ure, preden se mora kart ustaviti. Električna energija se nato “dolije” – neposredno iz vtičnice. In to je otroška igra: Preprosto priključite priloženi polnilnik v vtičnico poleg sedeža. Baterija se po 8 do 12 urah ponovno napolni. Najbolje je, da drift kart napolnite čez noč, tako da se bo vaš mladi kart ace lahko naslednji dan znova zagnal.


C
elih 700 vatov za veliko moči Samo turbo goba daje več moči
Zaradi dveh 350 -vatnih motorjev s skupno močjo 700 vatov je ta drift kart prava elektrarna. Omogočajo največjo hitrost do 13 km / h. V kombinaciji z različnimi pnevmatikami zagotavljajo neomejeno zabavo v vožnji s kartingom. Samodejni mehki zagon zagotavlja nemoten zagon – kljub sorazmerno zmogljivim elektromotorjem za otroška vozila. Edini način, da dobite še več moči, je s slavno turbo gobo.

Drift-Kart SX1968 primeren tudi za vašega otroka?
127 Z velikostjo 127 cm se naš mali testni voznik počuti zelo udobno in varno v kartingu
✅ S 110,0 x 77,0 x 54,0 cm je karting dovolj velik za večino nas3 – 7 letni otroci