fbpx

Drift skuter Drifter 360 Drift Trike za otroke, 250 vatov

Takojšen vstop v nezapleteno igro na svežem zraku
Kako v teh dneh svoje otroke umakniti od igralnih konzol in mobilnih telefonov? Na primer z motoriziranim triciklom za zunanjo uporabo, s katerim lahko delate super kul zanose! Se vam je to vedno zdelo preveč nevarno za vaše otroke? Potem imamo pravo rešitev. Ker v otroškem drift skuterju trike 360 ​​združujemo oboje: stoodstotno zabavo in največjo varnost. S tremi kolesi in težo 13 kg je nevarnost prevračanja izjemno majhna. Hkrati pa lahko vaši otroci z edinstvenimi vrtljivimi kolesi za 360 stopinj in največjo hitrostjo 15 km / h naredijo najboljše vratolomije in najhladnejše zavoje. S tem otroškim drift trikeom 360 drift skuterjem boste težko vrnili svoje potomce noter. Največje vozne izkušnje v kombinaciji z najvišjo stopnjo varnosti.

– Čisto 360 ° premikanje trikela

– Največja hitrost do 15 km / h

– Edinstvene vozne izkušnje

– Močan 250 -vatni elektromotor

Z akcijo in močjo okoli ovinka
250 -vatni motor zagotavlja hitrost do 15 km / h
Elektromotor z največjo močjo 250 vatov in hitrostjo do 15 km / h zagotavlja zadostno hitrost in s tem največji užitek v vožnji. Vaš otrok lahko počasneje in hitreje pospešuje in s to največjo hitrostjo piha po ovinkih.

Edinstveno 360 ° premikanje!
Neprimerljiva zabava zahvaljujoč 360-stopinjskim vrtljivim zadnjim kolesom
Da bi odnašanja vedno uspela čim bolje, ima ta trikolesnik prav posebna kolesa za otroke. Spredaj so gumijaste pnevmatike, zadaj pa dva valjčka PU, ki ju je mogoče zasukati za 360 stopinj. Obračanje okoli lastne osi ni problem in zagotavlja delovanje in kul vratolomije.

En pritisk gumba in pojdi!
Hitrost lahko enostavno nastavite s pritiskom na gumb na krmilu
Brez nenehnega preučevanja navodil za uporabo, brez ur vadbe, samo sedite in odplavajte! To je enostavno s to otroško trojko zaradi stikala na krmilu. Poleg tega lahko hitrost enostavno spremenite s pritiskom na gumb in je zelo enostavna za uporabo. LED diode na sprednji strani krmila in na zadnjih kolesih zagotavljajo odličen videz na drift kolesu.

Varnost v skladu s funkcionalnostjo
Pnevmatike iz trdne gume in stabilen jekleni okvir ščitijo med drsenjem
Jekleni okvir tega otroškega drift kolesa zagotavlja zelo visoko stopnjo stabilnosti in je tako robusten in varen. Nizek sedež daje občutek, kot da med vožnjo dobesedno drsite po cesti, otroci pa doživijo vozniško izkušnjo, ki je ne bodo tako hitro pozabili in si jo bodo želeli znova in znova podoživeti. Ročna sprednja zavora se uporablja za zaviranje, nasloni za noge pa se lahko zložijo. Kolesa so na voljo v različnih izvedbah. Stabilen, praktičen in edinstven!

Do 30 minut zabave v vožnji z otroškim trikolom
zahvaljujoč visokokakovostni bateriji s 36 volti in 4,4 AH
S popolnoma napolnjeno baterijo se lahko vaš otrok do pol ure zabava, križarji in pluje zunaj, na primer v drsalnem parku. Z digitalnim prikazom baterije (popolnoma napolnjen: tri palice) na sprednji strani krmila lahko nenehno preverjate, kako dolgo je električni trikotni pogon za otroke še pripravljen za vožnjo. To pomeni, da se lahko po potrebi vedno hitro napolnite, tako da je zagotovljena stalna izkušnja vožnje!

Drift brez nagibanja!
13 kg lastne teže za dober stik s tlemi
Poleg zabave v vožnji je varnost seveda na prvem mestu. Zaradi teže 13 kg je tveganje prevrnitve na zelo nizki ravni, varnost pa je visoka tudi zaradi treh koles. Priporočamo vožnjo otroškega drift trikolesa po ravnem asfaltu, saj je to najboljši način za zagotovitev najvišje ravni varnosti in užitka v vožnji. Zelo pomembna so tudi ustrezna zaščitna oblačila, na primer v naši spletni trgovini lahko preprosto naročite pravo čelado.

Drift Trike 360 ​​idealne velikosti za vašega otroka?

✔️ Z višino približno 120 cm so se naši mali testni vozniki na Drift Trike 360 ​​počutili zelo udobno in varno
✔️ S podobno višino se bo tudi vaš otrok na Drift Trike 360 ​​lahko zelo zabaval!
✔️ Drift Trike je s 95 cm dolžine, 62 cm širine in 63 cm višine dovolj velik za večino otrok od 4 do 10 let
✔️ Ali še niste prepričani? Potem pridite in se prepričajte na naši razstavi!