fbpx

Dvonadstropna kletka za kunce MyAnimal MH-20, vodoodbojna streha, stabilne noge, borov les, Naravna

Z zajčkom Miweba XXL stabilnim za zunanjost, kakovostna optika izpolnjuje prefinjeno funkcionalnost. Tukaj se vaš hišni ljubljenček lahko veseli velikodušno oblikovanega majhnega živalskega zatočišče iz robustnega borovega lesa, ki ponuja udobje in obilo svobode v vseh časih – v dobrem vremenu zahvaljujoč odstranljivi strehi tudi s pogledom na nebo!

Visokokakovostni, borov les, impregniranega z zaščito

Pocinkana žica, vgrajena v les

Napihnjena streha s katran papirjem

Predal raztegljiv, določen s plastiko

Kategorija:

Veliko prostora
Kot velik zajčji stabilen (1,05 x 1,20 x 0,51) med majhnimi živalskimi kletkami, lahko vaš tuft krzna obsežno spusti paro v kletki z dvojnim priklopom.

Visokokakovostni borov les
Kakovostni borov les, ki je posebej oplemeten proti vremenskim vplivom, zagotavlja vse leto, da je tudi vaš varovanec v zimskem zajčjem hlevu dobro v vetru in vremenu.

Pocinkana žica
Varnost na vseh ravneh! Pocinkana žica je bila skrbno nameščena v lesenem okvirju zajčje kletke z dvojnim odtisom, da zaščitite glodavca pred ostrimi robovi.

Moja hiška za zajce
Tudi če XXL zajčji hlev ponuja velikodušen prostor, lahko kletko z dvojnim pridihom očistite z malo truda. Poleg zložljive strehe sta obe stopnji dvonastropne zajčje hlevke opremljeni z raztegljivimi predali z integrirano pločevinami. Tukaj kupite vsekoliko dobro izmišljoti zajčjo kletko s trajnostnim udobjem za hišne ljubljenčke in lastnika!

Streha s hingingi
Bodisi za božanje, čiščenje velikega zajčjega hlevja ali dolivanje hrane in slame – samo odprite zakrilce strehe!

Raztegljivi predal
Integrirani plastični predal lahko izvlečete za enostavno čiščenje notranjosti hasenstalla in nekomplikativnega polnjenja slame in krme.

Sabilne noge
Za optimalno prilagoditev XXL zajčjega stabilnega zajca za zunaj na neravne površine so stopala izdelana iz stabilne plastike.

Teža škatle (E): 27,0 kg
Dimenzije kartona (D X Š X V): 120,0 x 51,0 x 24,5 cm
Predal: 2x raztegljiv iz umazanije odporne plastike
Stabilne dimenzije: 120x51x105cm
Žica: pocinkana
Les: visokokakovosten borov les, impregniran
Vrata: 4 vrata
Teža izdelka (E): 25,0 kg
Nivoji: 2 nivoji, ločljivi
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 120,0 x 51,0 x 105,0 cm
Streha: vodoodbojni katranski papir, streha, ki se lahko odpre