fbpx

e-skuter eFlux Lite One zložljiv, 30 km / h, 500 vatov, električni skuter s tempomatom, 8-palčne pnevmatike

– 500 W največja moč

– 350 vatov neprekinjeno

– 7,8 Ah

– litij-ionska baterija

– 8-palčne pnevmatike iz trdne gume, ki ne potrebujejo vzdrževanja

– Zavor z vrtinčnim tokom spredaj, nožna zavora zadaj

– Inteligentni tempomat

– Najvišji varnostni standardi

Nov način za premikanje
Hitri vsestranski igralci že dolgo uživajo veliko popularnost pri mladih in starih. Električni skuterji za odrasle ne samo, da zagotavljajo živahno zabavo v vožnji, ampak so tudi zelo praktični za premagovanje daljših razdalj.

Popolna rešitev
Za popolno rokovanje z električnim skuterjem lahko krmilo v treh stopnjah spremenljivo nastavimo na višino voznika. Višina se giblje med 92 in 115 cm. Na krmilu je nekaj funkcij, ki ne zanemarjajo varnosti z vso zabavo v vožnji z električnim skuterjem. Prefinjen zavorni sistem, ki je sestavljen iz vrtinčne zavore s funkcijo KERS, lahko upravljate z ročajem. Poleg tega je na krmilu eFlux Lite One hupa in močna LED osvetlitev, merilnik hitrosti s tempomatom, indikator napolnjenosti baterije e-skuterja in merilnik hitrosti.

Litij -ionska baterija
Motor poganja litij-ionska baterija LongLife, ki zagotavlja doseg do 30 km in s tem zagotavlja dolgotrajne vozne zmogljivosti.

Inteligentni tempomat
Tempomat lahko aktivirate s pomočjo tempomata, ohranite želeno hitrost in spustite plin. Če želite deaktivirati tempomat, preprosto znova pritisnite pedal za plin ali zavoro.

Enostavna funkcija zlaganja
Zahvaljujoč funkciji Easy Fold lahko skuter E kompaktno zložite v nekaj sekundah za transport v torbi.

Tehnologija KERS
LITE ONE je opremljen s tehnologijo KERS (Kinetic Energy Recovering System), znano iz formule 1 . S to tehnologijo se energija pridobi skozi proces zaviranja in se lahko pozneje znova sprosti. Domet se lahko poveča do 10 km.

Praktična lahka
Kot lahek aluminij vas bo model e-flux e-flux LITE One prepričal. EFlux Lite One tehta le 10,8 kg in ga je mogoče enostavno pritrditi s transportno ključavnico.

Zakaj eFlux LITE ONE ?
Če želite kupiti električni skuter, morate vnaprej razmisliti, ali je električni skuter primeren za vaše potrebe. Ker čeprav je skuter eFlux E električni skuter brez odobritve na ulici in je vedno največ pozornosti na upoštevanju vseh varnostnih meril za električne skuterje, močan motor, ki je vgrajen v sprednje kolo skuterja E, prinaša znatno hitrost merilnik hitrosti. Z največjo zmogljivostjo do 30 km / h, ki jo je mogoče dušiti v treh stopnjah hitrosti, motor električnega skuterja z učinkovitimi 350 vati / 36 volti zagotavlja hitro zabavo v vožnji za odrasle, kar še ni primerno za manjše otroke . Tako kot zavoro je tudi pospeševalnik priročno krmiljen s prijemom prsta na krmilu.

Kupite električne skuterje – svetovanje in servis
Električni skuter? Za mnoge ljudi je to področje gibanja, o katerem se ne sanja. Če vas zanima električni skuter, vam bomo z veseljem pomagali in vam svetovali glede tehničnih podrobnosti in najboljšega ravnanja z vašim vsakodnevnim spremljevalcem e-skuterja. Nakup električnega skuterja je na koncu vprašanje zaupanja. Samo tisti, ki varno vozijo, lahko še dolgo uživajo v vlaganju v visokokakovosten e-skuter!

Upoštevajte, da ta skuter ni ulično legaliziran.