fbpx

e-skuter eFlux RS45 Pro z odobritvijo, 45 km / h, 2000 vatov, s pogonom na vsa kolesa, sedež, zložljiv

Bi radi bili fleksibilni in okolju prijazni na cesti? Kot sodoben e-skuter eFlux RS45 Pro s štirikolesnim pogonom s cestno dovoljenjem ponuja vso svobodo pri udobnem in prilagodljivem gibanju. Obvladajte mestni promet brez dolgih zastojev in se izognite težavam pri parkiranju. E-skuter vas varno spremlja na zasebnih in poklicnih potovanjih z dolgotrajnimi baterijami in največjo močjo 2000 vatov.

– 2000 vatov, do 45 km / h

– Litij -ionska baterija, 48V 20Ah

– Močan pogon na vsa kolesa

– Disk zavore, spredaj in zadaj

– z zloženim preprostim dejanjem

– v komunalni cesti odobren

Pogon na vsa kolesa z električnimi motorji z dvojnim dvigom
Vsako od obeh koles eFlux RS45 Pro, ki je cestno legalno, ima s svojimi dvojnimi električnimi motorji svoj pogon. To pomeni, da ste na poti še posebej močni in se lahko zanesete na varen napredek na kateri koli površini. Z močjo 2000 vatov lahko dosežete hitrost do 45 km / h, kar je povsem dovolj za klasičen mestni promet. Kot e-skuter z dovoljenjem je vožnja po javnih cestah in poteh seveda dovoljena.

NOV NAČIN gibanja
Tema elektromobilnosti je bolj aktualna kot kdaj koli prej. Z ulično legalnim eFlux RS45 Pro dajete svoj prispevek in vnašate nov zagon v vsakodnevno gibanje. Ne glede na to, ali ste na poti v službo, na univerzo ali v nakupovanje, se lahko na vseh poteh zanesete na e-skuter. Nosilnost do 120 kilogramov je mogoča, s preprosto zložljivo funkcijo pa se lahko dimenzije električnega skuterja zmanjšajo v nekaj preprostih korakih. Izkusite ta sodobni koncept gibanja, saj ga bomo v prihodnje vse pogosteje našli v sodobnem mestnem prometu.

Motorji pestov, ki ne potrebujejo vzdrževanja
Oba motorja pestota na štirikolesni pogon sta popolnoma brez vzdrževanja. To vam daje varnost, da vaš e-skuter z odobritvijo ne potrebuje dragih pregledov. Sodobna zasnova elektromotorjev se sklada z ekološkim konceptom, s katerim e-skuter ne navdušuje le mladih in okolju prijaznih voznikov. Doživite močan pogon motorjev pesta koles, ki vas bo kot sodobna motorizacija varno pripeljala do cilja.

Aluminijaste vilice in nihajna roka
Poleg močnega pogona ulično legalni e-skuter navdušuje tudi z majhno težo le 45 kilogramov. To je posledica lahke konstrukcije skuterja, vilice in nihajna roka sta iz trdnega aluminija. Lahka kovina združuje majhno težo z visoko vzdržljivostjo, tako da lahko v svojem e-skuterju uživate več let. Tudi drugi deli vozila so izdelani iz robustnih materialov, s katerimi ste varni med vožnjo tudi v vetru in vremenu.

Močni LED žarometi
Kot dvokolesnik je pomembno, da ste jasno vidni na javnih cestah. EFlux RS45 Pro s homologacijo na cesti to zagotavlja s svojimi zmogljivimi in varčnimi LED žarometi, ki ne črpajo nepotrebne energije iz baterije. Enako velja za jasno vidno zadnjo LED luč, s katero lahko hitro pritegnete pozornost voznikov. Ulični legalni e-skuter s svojimi integriranimi reflektorji prispeva tudi k prepoznavnosti v prometu.

Disk zavore spredaj in zadaj
Kot e-skuter z odobritvijo je varno zaviranje ključnega pomena. Vgrajene kolutne zavore spredaj in zadaj zagotavljajo močan zavorni učinek na vsakem kolesu, kar zagotavlja zavorno pot nekaj metrov pri kateri koli hitrosti. To vam daje dodatno varnost v cestnem prometu z vašim električnim skuterjem in ohranite popoln nadzor nad svojim e-skuterjem v vsaki prometni situaciji. Cestne pnevmatike 13×5.00-6 zagotavljajo tudi dober oprijem na vseh površinah za optimalno izvajanje zavornega učinka.

Zanesljiva in močna litij -ionska baterija
48-voltna baterija na osnovi 20 Ah litij-ionske baterije je srce električnega pogona. Domet baterije je do 30 kilometrov, odvisno od obremenitve skuterja, vozne obremenitve in splošnih razmer na cesti. Če je potrebno, lahko baterijo zelo enostavno zamenjate, da ponovno pridobite polno zmogljivost za daljša potovanja.

Praktična funkcija zlaganja
Če ne uporabljate eFlux RS45 Pro, ki je zakonit na ulici, zavzame skoraj nič prostora, ko je shranjen v kleti ali stanovanju. Z nekaj preprostimi koraki lahko e-skuter znatno zmanjšate svoje dimenzije in ga enostavno pospravite. Ko je odklopljena, ima naprava dimenzije 140 x 72 x 135 cm. Zahvaljujoč funkciji enostavno zlaganje skuterja ne potrebujete veliko truda.

Čist zaslon
Kompaktni zaslon na krmilu e-skuterja vam ves čas daje jasen pregled nad trenutnim vedenjem pri vožnji. Od preostale zmogljivosti napolnjenosti baterije do hitrosti in prevoženih kilometrov na prvi pogled prejmete vse pomembne informacije o svojem vedenju pri vožnji. Zaslon je jasno postavljen in jasno strukturiran ter pomaga zagotoviti varno vožnjo z električnim skuterjem na vseh poteh.

Zakaj eFlux RS45?
– sodobno e -vozilo z ekološkim značajem – dolga razdalja zahvaljujoč zmogljivemu akumulatorju – varno in enostavno upravljanje v cestnem prometu – privlačna in zložljiva oblika – brez težav upravljajo vozniki vseh generacij.

Nedrseča noga
Varen oprijem e-skuterja pri vetru in vremenu je bistvenega pomena. S protizdrsnim profilom podnožja imate varnost, da lahko varno sedite na električnem skuterju v vsakem vremenu in s katero koli obutev.

Sprednji in zadnji amortizerji
Naj bodo majhne razpoke ali luknje na cestišču, zahvaljujoč vgrajenim amortizerjem, e-skuter z odobritvijo zagotavlja prijetno in vzmeteno vedenje. Sprednja in zadnja kolesa sta vzmetena in zagotavljata tiho in udobno vožnjo po vseh površinah, tudi pri večjih hitrostih skuterja.