fbpx

E-skuter eFlux RS45 Pro z odobritvijo, 45 km/h, 2000 vatov, s pogonom na vsa kolesa, sedežem, zložljiv Črn

Flux RS45 Pro pogon na vsa kolesa z odobritvijo ceste – 2000 Watt
Želite biti prilagodljivi in okoljsko zavestni? Kot sodobni e-skuter vam vsekolesni pogon eFlux RS45 Pro z odobritvijo ceste ponuja vso svobodo udobnega in manevrskega gibanja. Glavni mestni promet brez dolgih prometnih zastojev in izogibajte se težavam s parkiranjem. E-skuter vas varno spremlja na vaših zasebnih in profesionalnih poteh z dolgotrajnimi baterijami in največjo močjo 2000 vatov.

Zakaj eFlux RS45?
– moderno električno vozilo z ekološkim značajem – dolg domet zahvaljujoč zmogljive baterije – varno in enostavno delovanje v cestnem prometu – privlačna in zložljiva zasnova – brez težav nadzor voznikov vseh generacij.

Pogon na vsa kolesa z električnimi dvojnimi dvižnimi motorji
S svojimi električnimi dvojnimi motorji vsako od dveh koles eFlux RS45 Pro s cestno homologacijo dobi svoj pogon. Zaradi tega ste še posebej močni na cesti in se lahko zanašate na varen napredek na kateri koli površini. Z izhodom 2000 vatov lahko dosežete hitrost do 45 km/h, kar absolutno zadostuje za klasičen mestni promet. Kot e-skuter z odobritvijo je vožnja po javnih cestah in poteh seveda dovoljena.

Nov način, kako priti naokoli
Tema elektromobilnosti je bolj aktualna kot kdajkoli prej. Z eFlux RS45 Pro z odobritvijo ceste naredite svoj prispevek in prinašate nov zagon vsakodnevni mobilnosti. Na poti do dela, na univerzo ali za nakupe se lahko zanašate na e-skuter na vseh poteh. Možna je obremenitev do 120 kilogramov, s svojo funkcijo Easy-Fold se lahko dimenzije električnega skuterja zmanjšajo v le nekaj preprostih korakih. Doživite si ta sodobni koncept lokomocije, saj ga bomo v prihodnje vedno pogosteje našli v sodobnem mestnem prometu.

Oba vozlišna motorja pogona na vsa kolesa sta popolnoma brez vzdrževanja. To vam daje gotovost, da vaš e-skuter z odobritvijo ne zahteva dragih pregledov. Sodobna zasnova elektromotorjev ustreza ekološkemu konceptu, s katerim e-skuter ne prepriča le mladih in okoljsko zavsenih voznikov. Izkušnje zase močan pogon motorjev kolesnega vozlišča, ki vas varno pripelje na cilj kot sodobno motorizacijo.

Aluminijasto in trpežno
Poleg močnega pogona cestno-pravni e-skuter prepriča z nizko mrtvo težo le 45 kilogramov. To je posledica lahke konstrukcije skuterja, vilice in swingarm so izdelani iz robustnega aluminija. Lahka kovina združuje nizko težo z visoko trpežnostjo, tako da lahko še več let uživate v vašem e-skuterju. Drugi deli vozila so izdelani tudi iz robustnih materialov, s katerimi lahko varno potujete tudi v vetru in vremenu.

Zmogljivi LED žarometi
Kot dvokolesnik je pomembno, da se jasno vidi na javnih cestah. Cestno-pravni eFlux RS45 Pro vam to zagotavlja s svojimi močnimi in ekonomičnih LED žarometi, ki ne črpajo nepotrebne količine energije iz vaše baterije. Enako velja za jasno vidno LED repno lučko, s katero lahko hitro pritegnete pozornost motoristov nase. S svojimi integriranimi reflektorji tudi cestno-pravni e-skuter prispeva k prepoznavnosti v prometu.

Sprednje in zadajne zavore diska
Kot e-skuter z odobritvijo je varno zaviranje ključnega pomena. Integrirane disk zavore spredaj in zadaj zagotavljajo močan zavorni učinek na vsako kolo, ki vam pri kateri koli hitrosti zagotavlja zavorno razdaljo nekaj metrov. Pridobite dodatno varnost v cestnem prometu z električnim skuterjem in obdržite popoln nadzor nad svojim e-skuterjem v vsaki prometni situaciji. Cestne pnevmatike 13×5.00-6 zagotavljajo tudi dobro cestno držanje na vseh površinah, da se optimalno izvede zavorni učinek.

eFlux
eFlux
Zanesljiva in močna litijev iona baterija
48-voltna baterija na osnovi 20 Ah litij-iona je srce električnega pogona. Domet baterije je do 30 kilometrov, odvisno od tovora skuterja, tovora vožnje in splošnih cestnih razmer. Po potrebi se lahko baterija zelo enostavno spremeni in tako ponovno dobi polno zmogljivost polnjenja za daljša potovanja.

Praktična funkcija zložljivega
Če ne uporabljate eFlux RS45 Pro z ulično odobritvijo, pri shranjenju v kleti ali stanovanju komaj kaj zaužije. Z le nekaj preprostimi koraki se lahko dimenzije e-skuterja bistveno zmanjšajo in zlahka odstavijo. Pri razpletu ima naprava dimenzije 140 x 72 x 135 cm. Zahvaljujoč funkciji Easy-Fold ni potreben velik napor za zgibanje in razplet skuterja.

Počisti prikaz
Kompaktni zaslon na krmilu e-skuterja vam omogoča jasen pregled vašega trenutnega vedenja vožnje ves čas. Od preostale kapacitete polnjenja baterije do hitrosti in prepeljanih kilometrov boste na prvi pogled dobili vse pomembne informacije o vašem vedenju v vožnji. Zaslon je jasno in jasno strukturiran in vam pomaga varno usmerjati vaš električni skuter na vseh poteh.

45 kg do 45 km/h

Tekna deska, ki ne zdrsne
Varen pridržek e-skuterja v vetru in vremenu je nepogrešljiv. S profilom proti zdrsu na teku imate varnost sedenja na električnem skuterju v vsakem vremenu in obutvi.

Spredaj in zadaj amortizerji
Bodisi majhne razpoke ali luknje na cesti, zahvaljujoč integriranim amortizerjem, vam e-skuter z odobritvijo zagotavlja prijetno in raztegljivo vožnjo. Tako sprednja kot tudi zadnja kolesa so raztegnjena in zagotavljajo gladko in prijetno vožnjo po vseh površinah, tudi pri višjih hitrostih skuterja.

Osvetlitev: sprednji žarometi, LED zadnje luči
Sedež: 1 oseba
Površina stopnic: stopničasta površina s profilom proti zdrsu
Največja hitrost: 45 km/h
Možnost zunanjega polnjenja baterije: da
Dimenzije kartona (D X Š X V): 137,0 x 32,0 x 50,0 cm
Nosilnost: 120 kg
Motor: električni dvojni dvižni motorji
Baterija: 48 voltov 20 Ah litijevi ioni
Zavore: sprednje in zadnje kolutne zavore
Teža izdelka (E): 45 kg
Pogon: motorji pesta koles spredaj/zadaj
Sedlo: udobno sedlo
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 140,0 x 72,0 x 135,0 cm
Zložljiva: funkcija Easy Fold
Doseg: do 30 km, odvisno od tovora, obremenitve in pogojev poti
Gume: spredaj: 13×5,00-6, zadaj: 13×5,00-6
Ulični zakoni: z zakoni o ulici
Moč: 2000 vatov skupna moč – pogon na prednja kolesa 1000 W, pogon na zadnja kolesa 1000 W