fbpx

e-skuter eFlux Street 20 z uličnim dovoljenjem, 20 km / h, 500 vatov, električni skuter s sedežem, zložljiv

– 500 vatov

– 36 voltov

– 36 voltna baterija 12 AH

– Spredaj: 3,00-4

– Zadaj: 3,00-4

– Sprednje in zadnje kolutne zavore

– Hitro približno 20 km / h

– Najvišji varnostni standardi

Uživajte, če vozite pametneje!
Spite malo dlje in prihranite čas na poti v službo? Bi samo radi kaj hitro kupili? Kupite električni skuter eFlux Street 20, saj se tako nikoli ne boste potrudili!

Z ulično legalno
Ulica eFlux 20 je ulično legalna in jo lahko vozite z vozniškim dovoljenjem za moped, vozniškim dovoljenjem razreda M ali B ali starim razredom 3 ter z zavarovalno tablico. Priložen je certifikat COC.

Popolna rešitev
Čista kabina ne prikazuje le vaše hitrosti, ampak tudi trenutno raven napolnjenosti baterije.

ECO način za varčevanje z baterijo
EFlux Street 20 v elegantni beli, močni črni ali športno oranžni barvi povsod pritegne pozornost. Njegova robustna oblika obljublja zmogljivost, ki jo na pogonsko verigo prenese močan 500 W motor. Disk zavore zagotavljajo varno in kratko zavorno pot.

Popolno vzmetenje poveča užitek v vožnji
Z dvojnim blažilnikom zadaj in po višini nastavljivim vzmetnim sedlom lahko vozite tudi izjemno udobno. In če želite, da je športno, popolnoma odstranite sedlo.

Enostavna funkcija zlaganja
Zahvaljujoč enoročni napravi za hitro sprostitev je eFlux Street 20 popoln spremljevalec povsod, saj ga je mogoče enostavno zložiti v nekaj sekundah.

LED žarometi
Sistem LED osvetlitve prav tako zagotavlja, da lahko svoj električni skuter eFlux Street 20 podaljšate podnevi in ​​ponoči.

Kot zmerno lahko električni skuter luksuz biti
Brez znoja, brez hrupa, brez izpušnih plinov, brez omejitev – in vse ima vedno športni videz. Dosezite svoj cilj očitno bolj sproščeno in očitno bolj ekonomično. Katero vozilo lahko vzdržuje stroške električne energije okoli 0,50 EUR na 100 km? In kar je najboljše: električni skuter je v primerjavi z motornimi vozili zelo okolju prijazen.

Zakaj eFlux STREET 20
Posebna izdaja eFlux Street 20 z osmi spredaj in zadaj ter kontrastnimi blatniki v ogljikovem videzu predstavlja absolutni vrhunec oblikovanja. Njegov močan 500 W elektromotor prenese vso svojo moč neposredno na pogonsko verigo.

Kupite električne skuterje – svetovanje in servis
Električni skuter? Za mnoge ljudi je to področje gibanja, o katerem se ne sanja. Če vas zanima električni skuter, vam bomo z veseljem pomagali in vam svetovali glede tehničnih podrobnosti in najboljše možne uporabe vašega novega vsakodnevnega spremljevalca e-skuterja. Nakup električnega skuterja je na koncu vprašanje zaupanja. Samo tisti, ki varno vozijo, lahko še dolgo uživajo v vlaganju v visokokakovosten e-skuter!

Več barve
EFlux STREET 20 je na voljo v beli, oranžni in črni barvi. Pravi lov na oči, s katerim ste vedno v trendu.