fbpx

e-skuter eFlux Street 40, ulični zakonit, 35 km / h, 800 vatov, s sedežem, košaro za prtljago, zložljiv

Bi šli v mesto po nakupih ali se srečali s prijatelji? Ali načrtujete potovanje? Nato se zapeljite z električnim skuterjem eFlux Street 40, vključno s košaro. Atraktivno oblikovan e-skuter z dovoljenjem za ceste izgleda dobro, vas odpelje na cilj brez stresa in okolju prijazen in se vozi zelo poceni s stroški električne energije manj kot en evro na 100 kilometrov. Popolno vzmetenje in sedlo zagotavljata visoko raven udobja pri vožnji, LED žarometi in kolutne zavore med drugim zagotavljajo največjo varnost. Če želite vzeti e-skuter s seboj v avto ali ga pospraviti, ga lahko preprosto zložite zaradi funkcije Easy-Fold. Električni skuter eFlux Street 40, ki lahko doseže hitrosti do 35 km / h, navdušuje na vseh področjih.

– Največja hitrost do 35 km / h

– Najvišji varnostni standardi

– Sprednje in zadnje valovite kolutne zavore

– Močna 36 -voltna baterija 12 AH

– Spredaj: 90 / 90-4

– zadaj: 90 / 90-4

– 800 vatov moči

Ulični legalni e-skuter
pravni užitek v vožnji z eFlux Street 40

Električni skuter eFlux Street ima certifikat o skladnosti (certifikat COC), tako da ga je mogoče brez težav odobriti za cestni promet v Nemčiji. Ker vozi do 35 kilometrov na uro, potrebujete vozniško dovoljenje razreda AM ali B (stari razred 3). Če so te zahteve izpolnjene, se lahko prosto gibljete po ulicah. Uživajte v svobodi.

Nakupujte čez vikend hitro!
E-skuter Street 40 vključno s košaro

Električni skuter eFlux Street 40, vključno s košaro, je dobro opremljen za manjše nakupe. Kjer koli kupujete: Preprosto odstranite ključ in zavarujte električni skuter pred nepooblaščeno uporabo. Največja obremenitev je skupaj 110 kilogramov, kar e-skuter zlahka obvlada zaradi svojega 800-vatnega motorja. Udobno vzmetenje spredaj in zadaj zagotavlja visoko raven udobja pri vožnji tudi pri največji obremenitvi. In ker ima nakupovalna košarica mrežasti pokrov, nič ne bo izletelo, tudi če se s svojim dvokolesnikom vozite z veliko hitrostjo.

eFlux s funkcijo Easy Fold Zložen v nekaj sekundah v le nekaj korakih
Bi radi svoj e-fluor eFlux Street 40 prepeljali v avto? Zelo enostavno je. Zahvaljujoč funkciji enostavnega zlaganja in enoročni napravi za hitro sprostitev jo lahko v kratkem času zložite. Sedež lahko tudi odstranite, tako da je električni skuter še bolj kompakten in se prilega relativno majhnemu avtomobilu. Funkcija Easy-Fold pa ni uporabna le za transport, ampak tudi, če jo ne uporabljate, če je premalo prostora. Zelo priročno.

Ekonomičen, a hkrati svetel!
LED žarometi in zadnje luči na uličnem legalnem električnem skuterju
Glej in bodi viden: To je zelo pomembno, nenazadnje v prometu, zagotoviti pa ga je treba tudi po temi. Zato je e-Flux Street 40 E-skuter opremljen s preklopnim LED žarometom in preklopno zadnjo LED lučjo, ki služi tudi kot zavorna luč. Tako kot vse LED luči je osvetlitev na tem električnem skuterju trpežna in energetsko učinkovita, zato potovanja v temi ne vplivajo na zmogljivost baterije.

Udobno vozite s svojim e-skuterjem!
Udoben sedež na ulici eFlux 40

EFlux Street 40 ni le e-skuter, ampak e-skuter s sedežem, kar olajša daljše poti po dolgem nakupovanju ali po intenzivni vadbi. V kombinaciji s sprednjimi in zadnjimi amortizerji ter širokimi pnevmatskimi pnevmatikami vzmeten in po višini nastavljiv sedež ponuja najvišjo možno raven udobja vožnje tudi na neravnih odsekih. Poleg tega omogoča optimalno držo pri sedenju in popoln pogled na merilnik hitrosti z zaslonom za nadzor polnjenja in dvema vzvratnima ogledaloma. Ali se še vedno raje vozite brez sedeža? Nato ga preprosto razstavite.

800 -vatni elektromotor
doseže največjo hitrost približno 35 km / h

E-skuter eFlux Street 40 je kot majhen napajalnik opremljen z 800-vatnim elektromotorjem, ki svojo moč prenaša neposredno na pogonsko verigo. Z njim odobreni e-skuter, ki je na voljo v barvnih kombinacijah bela-modro-črna in črno-rdeča, ne pospešuje sunkovito, ampak na prijeten način. Največja hitrost lahko doseže do 35 km / h. EFlux Street 40 s samodejnim menjalnikom se odlično spopada tudi z nagibi. Samo sedi. Naj to stori.

Zmogljiv električni skuter
zahvaljujoč 36 -voltni bateriji z 12 Ah

EFlux Street 40, vključno s košaro, ima 36 -voltno baterijo z 12 amperskimi urami. Nahaja se pod stopalko, zaščiteno pred dežjem in vlago. Proizvajalec tukaj določa doseg do 30 kilometrov. Brez dvoma: z LED osvetlitvijo se eFlux Street 40 predstavlja kot majhen čudež moči.

Z disk zavorami in polnim vzmetenjem
Varno na cesti!

Poleg že omenjenega polnega vzmetenja, na primer, perforirane valovite kolutne zavore zagotavljajo visoko raven varnosti med vožnjo. Nahajajo se spredaj in zadaj e-skuterja, zagotavljajo nežno zaviranje in še vedno ustavijo e-skuter po nekaj metrih tudi pri polni hitrosti. Dve pnevmatiki, ki dobro ležita na cesti tudi med dežjem, in zelo nedrseča podlaga prav tako zagotavljata največjo varnost.