fbpx

E-skuter eFlux Street 40, ulični zakoniti, 35 km/h, 800 W, s sedežem, košaro za prtljago, zložljiv Bel

Udobno, moderno in varno na cesti
Bi šli po nakupih v mesto ali na sestanek s prijatelji? Načrtuješ potovanje? Nato vzemite električni skuter eFlux Street 40, vklj. Privlačno zasnovan e-skuter z odobritvijo ceste izgleda dobro, vam prinaša brez stresa in okolju prijazen do cilja in vozi zelo poceni z električno energijo stroškov, manjših od enega evra na 100 kilometrov. Popolno vzmetenje in sedlo zagotavljata visoko raven udobja vožnje, prav tako LED žarometi in zavore diska za največjo varnost. In če želite vzeti e-skuter s tabo v avto ali ga zložite, ga lahko enostavno zložite zahvaljujoč funkciji Easy-Fold. Električni skuter eFlux Street 40 s hitrostjo do 35 km/h prepriča po vseh progah.

Hitrost do 35 km/h

Najvišji varnostni standardi

Sprednje in zadaj Valovne zavore

Zmogljiva 36 Volt 12 AH baterija

Spredaj: 90/90-4 Zadaj: 90/90-4

800 Watt moč

E-skuter
z dovoljenjem za ulico zakonito vožnjo užitek z eFlux Street 40
Električni skuter eFlux Street ima certifikat o skladnosti (spričevalo COC), tako da se lahko brez težav odobri za cestni promet v Nemčiji. Ker potuje do 35 kilometrov na uro, potrebujete vozniško dovoljenje razreda AM ali B (stari razred 3). Če so te zahteve izpolnjene, se lahko prosto gibljete po cestah. Uživaj v svobodi.

Hitro naredite vikend nakupovanje!
E-Scooter Street 40, vklj. košara
Električni skuter eFlux Street 40 vklj. košara je dobro opremljena za manjše nakupe. Kjerkoli nakupujte, preprosto izklopite ključ in zavarujte električni skuter pred nepooblaščeno uporabo. Največja obremenitev je skupaj 110 kilogramov, kar lahko e-skuter zlahka prenese zahvaljujoč svojemu 800-vati motorju. Udobno vzmetenje spredaj in zadaj zagotavlja visoko raven udobja vožnje tudi pri največji obremenitvi. In ker ima nakupovalna košara pokrov za mrežo, nič ne leti ven tudi pri hitri vožnji s svojim dvokolesnikom.

eFlux s funkcijo Easy Fold
zložljiva v nekaj sekundah v le nekaj preprostih korakih
Bi radi prepeljaIi eFlux Street 40 e-skuter v avtu? To je otroška igra. Zahvaljujoč funkciji Easy-Fold in napravi za hitro sprostitev z eno ročico jo lahko v zelo kratkem času zlepite v le nekaj preprostih korakih. Sedež lahko odstranite tudi tako, da je električni skuter še bolj kompakten in se prilega v relativno majhen avto. Vendar funkcija Easy-Fold ni uporabna le za prevoz, ampak tudi, da jo lahko dobro shranite, ko ni v uporabi, ko manjka prostora. Zelo priročno.

Ekonomiča in še svetla!
LED žarometi in zadki na električnih skuterih z odobritvijo ceste
Videnje in videnje: to je zelo pomembno, ne nazadnje v cestnem prometu, in mora biti zagotovljeno tudi po mraku. Zato je e-skuter e-skuter EFlux Street 40 opremljen s preklopljivim LED žarometi in LED repno lučko, ki jo je mogoče vklopiti tudi, ki služi tudi kot zavorna lučka. Kot vse LED luči je tudi osvetlitev tega električnega skuterja vzdržljiva in energetsko učinkovita, zato vožnja v temi malo vpliva na delovanje baterije.

Vozite e-skuter udobno!
Udoben sedež na eFlux Street 40
EFlux Street 40 ni le e-skuter, ampak e-skuter s sedežem. Zaradi tega so daljša potovanja po obsežnem nakupovalnem pohodu ali po intenzivnih športih veliko prijetnejša. V kombinaciji s sprednjimi in zadnjih amortizerji kot tudi širokimi pnevmatskimi pnevmatikami, vzmetno naložen in po višini nastavljiv sedež ponuja najvišje možno udobje vožnje tudi na poti hunchback. Poleg tega omogoča optimalno držo sedenja in popoln pogled na merilnik hitrosti z zaslonom za nadzor polnjenja in dvema vz vzdihljivima ogledaloma. Še vedno raje voziš brez sedeža? Potem ga preprosto razstavi.

800 watt električni motor
prinaša najvišje hitrosti približno 35 km/h
Kot majhna elektrarna je e-skuter EFlux Street 40 opremljen z 800-vitnim elektromotorjem, ki svojo moč prenaša neposredno v pogonsko verigo. Zahvaljujoč temu e-skuter z homologacijo, ki je na voljo v barvnih kombinacijah belo-modro-črno-rdeče barve, ne pospešuje jerky, ampak na prijeten način. Doseže lahko vrhunsko hitrost do 35 km/h. EFlux Street 40 s svojim avtomatskim prenosom dobro prenaša tudi gradiente. Ostani na sedežu. Naj to naredi.

Zmogljiv električni skuter
zahvaljujoč 36 volt bateriji z 12Ah
Košara eFlux Street 40 vklj. ima 36-voltno baterijo z 12 amper-urami. Zaščiten je pred dežjem in vlago pod stopniščem. Proizvajalec poda paleto do 30 kilometers.No: Z LED osvetlitev se eFlux Street 40 predstavlja kot majhen čudež moči.

Z disk zavorami & polno vzmetenje
Varno na cesti!
Poleg že omenjene polne vzmetenja, na primer zavore s perforiranim valnim diskom zagotavljajo visoko raven varnosti pri vožnji. Nahajajo se na sprednji in zadnji strani e-skuterja, zagotavljajo nežno zaviranje in še vedno ustavijo e-skuter tudi s polno hitrostjo po nekaj metrih. Največjo varnost zagotavljata tudi pnevmatiki, ki dobro ležita na cesti tudi v dežju in zelo ne drsna tekna deska.

Osvetlitev: LED žarometi, LED zadnje luči, zavorne luči
Sedež: 1 oseba
Največja hitrost: 35 km/h
Teža kartona (E): 38,0 kg
Možnost zunanjega polnjenja baterije: da
Menjalnik: avtomatski
Dimenzije kartona (D X Š X V): 122,0 x 32,0 x 50,0 cm
Nosilnost: 110 kg
Prosti tek: ne
Tip motorja: elektromotor
Baterija: 36 voltov 12 AH
Zavore: sprednje in zadnje perforirane valovite kolutne zavore
Teža izdelka (E): 36,0 kg
Pogon: elektromotorna veriga
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 127,0 X 60,0 X 111,0 cm
Doseg: do 30 km, odvisno od nosilnosti, obremenitve in pogojev poti (nagibi)
Gume: spredaj: 90/90-4, zadaj: 90/90-4
Ulični zakoni: z zakoni o ulici
Moč: 800 vatov