fbpx

eFlux Chopper Dva, 45 km/h, 1500 vatov, za 2 osebi z Z-krmilom v barvah Ameriške zastave

Čisti vozniški užitek s kultnim faktorjem: Ta e-helikopter vas ne spremlja le skozi poletje! Gre za sodobno prevozno sredstvo v vsakem letnem času: okolju prijazno in brez onesnaževanja s hrupom pomembno prispeva k e-mobilnosti. S pogonom na baterije, širokimi gumami in do 45 km/h ste zanesljivi in varni na cesti. Bodisi sam ali kot par, bodisi v prostem času ali v vsakdanjem življenju: eFlux Chopper Two je preprosto zabavno! Za e-helikopter z odobritvijo ceste zadostuje vozniško dovoljenje za avtomobile in skuterje (razred B ali AM). Ena baterija vas popelje do 35 kilometrov. Torej več kot dovolj za sproščujoč dnevni izlet v okolico. E-skuter tehta le 72 kg in je zato enostaven za uporabo.

Del neodvisnosti za dva
Cestno-pravni e-skuter vam ponuja mobilnost kadarkoli v letu. Ne glede na to, ali ste mladi ali stari, v prostem času ali kot vsakodnevno prevozno sredstvo: Zahvaljujoč e-skuterju s sedežem za dve osebi, ste neodvisni in lahko pridete kamorkoli. Poleg tega zadene z nenehno predanostjo. Ker je dolivanje goriva stvar preteklosti. Namesto tega lahko baterije polnite enostavno in kadarkoli od doma. In s popolnoma napolnjenim baterijami, vse kar moraš narediti je, da se povzpneš in odpelješ. Še posebej na kratkih razdaljah, kot je pekarna ali nabiralnik, je E-Chopper zvest in okolju prijazen spremljevalec.

(E-)Helikopter Občutek čist z 1.500 vati
Verodostojno razpoloženje ssodobnim električnim pogonom
1.500 vatov – to je približno 2 KM. Torej več kot dovolj moči za ta lahki e-skuter. In absolutno dovolj za pospeševanje dveh ljudi na 45 km/h brez težav in skoraj tiho. Električni skuter je odobren za skupno do 147 kg. Zmogljiv motor za zadkolesno vozlišče napaja sodobna litij-iona baterija z 20 Ah. Baterijo lahko enostavno odstranite z enim gibom in jo zato lahko tudi napolnite na poti. Za to je potrebna samo navadna vtičnica ali polnilna postaja za e-kolo.

Pohitite z e-skuterjem
Odlično odmerjenim navorom za hiter začetek
Helikopter eFlux Chopper 2 zagotavlja hiter napredek v vseh voznih situacijah. Ne glede na to, ali se začne, na ravnem ali na naglo – vedno obstaja prava “prestava”. Brez nadležnih napak pri premikanju lahko uživate v čistem užitek v vožnji na električnem helikopterju. Samo povzpni se, odpelji se in se zabavaj. Električni motor vedno zagotavlja pravi navor. In to že od začetka.

Brez čvečkanja,
brez bencina, ampak polna baterijska moč E-Chopper s cestno homologacijo inlitij-iono baterijo
Imate še vedno v nosu vdihav vonj po bencinu in izpušnih plinih skuterjev in mopedov iz preteklosti? Ali z nadležnim hrupom nihajočega izpuha? Potem je ta cestno-pravni e-skuter popolna rešitev za vas. Baterija, ki je energična v pravem pomenu besede, močno premakne električno kolo naprej. Če po obsežnem pogonu zmanjka elektrike, je sodobna litij-iona baterija po štirih do šestih urah polnjenja že povsem obratna. Ste razpoloženi za še daljše oglede? Ni problema: z dodatno baterijo lahko enostavno podvojite doseg na 70 km.

Z varnostjo na 2-kolesnih
zavorah na disku spredaj in zadaj
Varnost tudi pri vse električnem križanju ni zanemarjana: e-skuter prepriča z robustnimi disk zavorami. Spredaj in zadaj. Da se lahko zanašate na uravnoteženo zaviranje tudi v izrednih situacijah. Poleg tega ima eFlux Chopper Two amortizerje spredaj in zadaj: za še več udobja vožnje in zanesljivo blažilno tudi med hitrim zaviranjem.

Proti usmerjevalki?
Večnamenski zaslon za kilometre in Co.
Tudi na električnem vozilu, kot je ta e-skuter, zaslon ne sme manjkati. Tudi če je zaslon merilnika hitrosti seveda v ospredju, vas večnamenski zaslon živo obvešča tudi o trenutni bateriji in kilometri. Vedno veš, kako dolgo lahko voziš. Poleg tega je prikazana trenutno uporabljena prestava. In nazadnje, signal za zavoj in svetlobni zaslon najdeta svoje mesto tudi na izjemno velikem LCD zaslonu. Skratka: Vedno imate na pogled vse pomembne informacije!

Na cesto z skuterjem ali vozniškim dovoljenjem
Če se sprašujete, kakšno vozniško dovoljenje potrebujete za e-skuter za dve osebi, vas lahko pouverimo. Najmanjša zahteva je skuter ali moped vozniško dovoljenje razreda AM (nekdanji razred “S” ali razred vozniškega dovoljenja 4). Seveda pa lahko vozite tudi električni skuter z običajno vozniško licenco avtomobila razreda “B” (stari vozniški razred 3). Tako na dveh kolesih nič ne stoji na poti njihovim dogodivščinam.

Daj gumo!
Električni helikopter s širokimi gumami
Še ena posebnost eFlux Chopper 2 so gume. Ker ima e-skuter široke gume brez cevi. Z dimenzijami 225/55 in 8 palcev ne prispevajo le k povečanemu udobju vožnje, temveč zagotavljajo tudi večjo varnost. V športnem off-road videzu poskrbite za varno zadrževanje in zaviranje voznega pasu tudi na namočenih cestah in pozimi. Seveda se pnevmatike ujemajo z vožnjo in zaviranjem e-skuterja. Tako boste dobili popoln celoten paket e-mobilnosti: elektronsko, praktično, dobro!

Sedež: 2 osebi
Največja hitrost: 45 km/h
Teža kartona (E): 75,0 kg
Možno zunanje polnjenje baterije: Da, saj je baterija odstranljiva
Menjalnik: avtomatski
Dimenzije kartona (D X Š X V): 186,0 x 37,0 x 80,0 cm
Tip motorja: elektromotor
Večfunkcijski zaslon: kilometrina, nivo baterije, hitrost
Zavore: kolutne zavore spredaj in zadaj
Teža izdelka (E): 72,0 kg
Pogon: elektromotor v obodu zadnjega kolesa
Baterija: 60 V 20 AH litij-ionska baterija
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 180,0 x 70,0 x 129,0 cm
Amortizerji: sprednji in zadnji amortizerji
Največja obremenitev: 147 kg
Domet: do 35 km
Pnevmatike: 225 / 55-8 8 col široke pnevmatike
Ulični zakoni: z zakoni o ulici
Moč: 1500 vatov