fbpx

eFlux Chopper Dva e-skuterja z odobritvijo, 45 km / h, 1500 vatov, e-sekač za 2 osebi z Z-krmilom

Čista zabava v vožnji s kultnim faktorjem: Ta e-sekalnica vas ne bo spremljala le poleti! Je sodobno prevozno sredstvo v vsakem letnem času: okolju prijazno in brez hrupa pomembno prispeva k e-mobilnosti. Z akumulatorskim pogonom, širokimi pnevmatikami in hitrostjo do 45 km / h ste na cesti zanesljivi in ​​varni. Naj bo sam ali kot par, v prostem času ali v vsakdanjem življenju: eFlux Chopper Two je preprosto zabaven! Vozniško dovoljenje za avtomobile in skuterje (razred B ali AM) zadošča za e-sekljalnik, ki je dovoljen na cesti. Z enim polnjenjem boste prevozili do 35 kilometrov. Torej več kot dovolj za sproščujoč enodnevni izlet na tem območju. E-skuter tehta le 72 kg in je zato enostaven za uporabo.

– Močan motor s 1500 vati

– Litij -ionska baterija 60 voltov 20 Ah

– Jasen večnamenski zaslon

– Učinkovite kolutne zavore spredaj in zadaj

– 45 km / h največja hitrost

– V komunalni cesti odobren

Kultno kolo z dvema sedežema
Košček neodvisnosti za dva

Ulični legalni e-skuter vam ponuja mobilnost v vsakem letnem času. Ne glede na to, ali ste mladi ali stari, v prostem času ali kot vsakodnevno prevozno sredstvo: Zahvaljujoč e-skuterju s sedežem za dve osebi ste neodvisni in lahko pridete kamor koli. Poleg tega ocenjuje s svojo stalno pripravljenostjo na delo. Ker je točenje goriva preteklost. Namesto tega lahko kadar koli preprosto napolnite baterije od doma. S popolnoma napolnjenimi baterijami morate le vstopiti in se odpeljati. E-sekljalnik je zvest in okolju prijazen spremljevalec, zlasti na krajših potovanjih, na primer v pekarno ali nabiralnik.

Čist (E-) sekljalni občutek s 1500 vati.
Pristno vzdušje s sodobnim električnim pogonom

1.500 vatov – to je približno 2 KM. Torej več kot dovolj moči za ta lahki e-skuter. In povsem zadostuje, da dve osebi pospešita do 45 km / h brez težav in skoraj brez hrupa. Električni skuter je odobren za skupno težo do 147 kg. Zmogljiv motor pesto zadnjega kolesa poganja sodobna litij-ionska baterija z 20 Ah. Baterijo lahko enostavno odstranite z enim gibom roke in jo zato napolnite na poti. Vse kar potrebujete je navadna vtičnica ali polnilna postaja za e-kolo.

Začnite z e-skuterjem.
Popolnoma odmerjen navor za hiter začetek

EFlux Chopper Two zagotavlja hiter napredek v vseh situacijah vožnje. Ne glede na to, ali začenjate, po ravni črti ali po klancu – prava “prestava” je vedno na voljo. Na električnem sekljalniku lahko uživate v čistem užitku v vožnji brez nadležnih napak pri preklapljanju. Samo pojdi, odpelji in se zabavaj. Elektromotor vedno zagotavlja pravi navor. In to že od začetka.

Brez praskanja, brez bencina, vendar e-sekljalnik s polno močjo baterije
z dovoljenjem za ulico in litij-ionsko baterijo

Ali imate še vedno oster vonj bencina in izpušnih plinov iz skuterjev in mopedov iz preteklosti? Ali nadležen hrup praskajočih izpušnih plinov? Potem je ta ulični legalni e-skuter popolna rešitev za vas. Baterija, ki je v pravem pomenu besede napolnjena z energijo, močno premika električno motorno kolo. Če po dolgi vožnji zmanjka energije, sodobna litij-ionska baterija po štirih do šestih urah polnjenja ponovno popolnoma deluje. Ste razpoloženi za še daljše ture? Ni problema: z dodatno baterijo lahko zlahka podvojite doseg na 70 km.

Zagotovo na dvokolesnih
kolutnih zavorah spredaj in zadaj

Tudi pri popolnoma električnem križarjenju ne gre zanemariti varnosti: e-skuter navdušuje z robustnimi kolutnimi zavorami. Tako spredaj kot zadaj. Tako se lahko zanesete na uravnoteženo zaviranje tudi v izrednih razmerah. Poleg tega ima eFlux Chopper Two amortizerje spredaj in zadaj: za še večje udobje pri vožnji in zanesljivo blaženje tudi pri hitrem zaviranju.

Ali potrebujete volan?
Večfunkcijski zaslon za kilometrine in Co.

Pri vozilu z električnim pogonom, kot je ta e-skuter, ne sme manjkati zaslon. Tudi če je zaslon merilnika vrtljajev naravno v ospredju, večfunkcijski zaslon ponuja tudi jasne informacije o trenutni bateriji in kilometrini. Tako vedno veste, koliko časa lahko vozite. Zraven je prikazana trenutno uporabljena oprema. In nenazadnje, indikator in prikazovalnik svetlobe sta tudi na izjemno velikem LCD zaslonu. Skratka: vse pomembne informacije imate na hitro!

Na cesti se lahko vozi s skuterjem ali vozniškim dovoljenjem avtomobila
Če se sprašujete, katero vozniško dovoljenje potrebujete za e-skuter za dva, vam lahko pomagamo. Najmanjša zahteva je vozniško dovoljenje za skuter ali moped razreda AM (prejšnji razred “S” ali vozniško dovoljenje razreda 4). Seveda pa lahko električni skuter vozite tudi z običajnim vozniškim dovoljenjem razreda “B” (staro vozniško dovoljenje razreda 3). Tako nič ne ovira vaših dogodivščin na dveh kolesih.

Pospeši!
Električni sekljalnik s širokimi pnevmatikami

Druga posebnost eFlux Chopper Two so pnevmatike. Ker ima e-skuter široke pnevmatike brez zračnic. Z dimenzijami 225/55 in 8 palcev ne prispevate le k večjemu udobju pri vožnji, ampak tudi zagotavljate večjo varnost. S športnim terenskim videzom zagotavljate varno ohranjanje voznega pasu in zaviranje, tudi na mokrih cestah in pozimi. Seveda so pnevmatike prilagojene voznemu in zavornemu vedenju e-skuterja. Tako dobite popoln celoten paket e-mobilnosti: elektronski, praktičen, dober!