fbpx

eFlux Flash otroški e-skiro, 6 km/h, 100 vatov, električni skiro za otroke z LED krmilom in kolesi

Električni skuter za otroke eFlux Flash z 100 Watt Motorjem je e-skuter za otroke, s katerim lahko uživajo v prednosti električne pomoči pri vožnji odlično in z veliko veselja. Tako kot starši udobno z lastnim e-skuterjem za otroke. Poleg tega je e-skuter pravi paša za oči za otroke. Ker ima skuter ne samo svojo LED osvetlitev v trendovskih barvah, ampak lahko sije tudi s svojo lastno podbodno razsvetljavo. To ne zagotavlja le posebnega dejavnika, ki ga lahko ujamejo za oči, temveč z boljšo vidljivostjo povečuje tudi varnost otroka na otroškem e-skuterju. Zaradi sodobnega in z zmogljivostjo usmerjenega zavornega sistema lahko e-skuter za otroke hitro in varno pripeljemo do ustavljanja. Popoln uvod v svet e-skuterjev za otroke.

Zakaj eFlux Flash?
Obstaja veliko razlogov za izbiro nastanitve eFlux Flash. Predvsem izkušnje proizvajalcev in visoka osredotočenost na varnostne sisteme otroškega e-skuterja govorijo jasen jezik. Ker tudi če je to za otroke, morajo biti vedno varni in dobro zaščiteni z vozilom. S sodobnimi zavorami in celovito razsvetljavo smo na tem področju določili visoke standarde.

EFlux električni skuterji so od uvedbe značilni za sodobno tehnologijo ter visoke standarde obdelave in kakovosti. Da bi zagotovili, da ne samo odrasli, ampak tudi otroci lahko varno uživajo v svojem e-skuterju, je proizvajalec razvil eFlux Flash. Otroški e-skuter prepriča z močno tehnologijo in visoko varnostjo ter je optimalno prilagojen zahtevam otrok.

LED podlega in krmilna razsvetljava
Videti kul in hkrati neposredno izboljšati svojo varnost? Ni težav z otroškim e-skuterjem. Ker sodobna podlega razsvetljava in dodatna osvetlitev na krmilu ne izgledata impresivna le zaradi svetlih barv, ampak tudi bistveno izboljšata vidnost skuterja med vožnjo. Na ta način drugi uporabniki v cestnem prometu prepoznajo vašega otroka v zgodnji fazi.

Pomoč pri stopalih “Cruise Control” in zavora stopal
Varnost je še posebej pomembna za e-skuter za otroke. Otroški e-skuter poleg aktivne pomoči pri stopalkah Cruise Control prepriča predvsem kakovostni in z zmogljivostjo usmerjen zavorni sistem. Z zavoro za eddy tok zadka lahko vaš otrok na e-skuterju za otroke hitro reagira in varno zavira.

Litij-iona baterija 24V 1.54A
Otroški električni skuter ima litijev iono baterijo s 24V in 1.54A. Zahvaljujoč tej elektrarni lahko otroški električni skuter eFlux Flash z motorjem 100 vatov pospeši do največ 6 km/h in aktivno podpira vožnjo. Tako je vaš otrok hiter in še nadzorovan na cesti in ima koristi od polne moči na primernih razdaljah.

Višina krmila nastavljiva v 3 korakih: 75-88cm
Tako da lahko električni skuter za otroke spremlja vašega otroka v daljšem časovnem obdobju, lahko višino krmila prilagodite v treh fazah. E-skuter za otroke se tako lahko enostavno prilagodi velikosti otroka. To ne zagotavlja le več udobja pri vožnji, temveč tudi povečuje varnost otroka. Preprosto, hitro in varno z eFlux Flash.

4-palčna pnevmatika z LED, sprednja
Pnevmatike s 4 palčnimi velikostmi ponujajo optimalno kombinacijo gladkega teka in varnosti. Kljub temu je otroški e-skuter še vedno dobro pod nadzorom in je zanje značilen dober ovinek. Za večjo varnost in vidljivost je sprednje kolo opremljeno z LED osvetlitev. To izgleda dobro in naredi vašega otroka optimalno vidno tudi ob mraku.

3,5 kg do 4 Km

Največja hitrost: 6 km/h
Material: jekleni okvir
Tip motorja: elektromotor
Zavore: nožna zavora
Teža izdelka (E): 3,5 kg
Pogon: dvigalni motor na zadnjem kolesu
Baterija: Litij-ionska baterija 24V 1,54A
Led osvetlitev: LED osvetlitev podvozja in krmila
Tempomat: Tempomat
Največja obremenitev: 60 kg
Domet: do 4 km
Pnevmatike: 4-palčne pnevmatike z LED, spredaj
Ulični zakoni: brez ulični zakoni
Moč: neprekinjena moč 100 vatov
Višina krmila: 3 stopnje nastavljivo krmilo 75cm-88cm