fbpx

eFlux Flash otroški e-skuter, 6 km / h, 100 vatov, električni skuter za otroke z LED krmilom in kolesi

Otroški električni skuter eFlux Flash s 100-vatnim motorjem je e-skuter za otroke, s katerim lahko odlično in z veliko veselja uživajo v prednostih vožnje s pomočjo elektrike. Tako kot starši udobno s svojim e-skuterjem za otroke. Poleg tega je e-skuter resnično privlačen za otroke. Ker skuter nima samo svojegaLED razsvetljava v trendovskih barvah, lahko pa zasveti tudi z lastno osvetlitvijo podvozja. To ne zagotavlja le posebnega privlačnega faktorja, ampak tudi poveča varnost otroka na otroškem e-skuterju z boljšo vidljivostjo. Zahvaljujoč sodobnemu in zmogljivemu zavornemu sistemu lahko otroški e-skuter hitro in varno ustavite. Popoln uvod v svet e-skuterjev za otroke.

– Motor zadnjega dvigala, do 6 km / h

– Litij -ionska baterija 24V 1.54A

– 4 -palčne pnevmatike z LED, spredaj

– Spredaj vrtinčni tok, zadaj kolutna zavora

– 3-stopenjsko nastavljivo krmilo, 75–88 cm

– Sistem tempomata in nožna zavora

EFlux za otroke!
Za električne skuterje podjetja eFlux so od njihove predstavitve značilni sodobna tehnologija ter visoki standardi obdelave in kakovosti. Proizvajalec je eFlux Flash razvil tako, da ne samo odrasli, ampak tudi otroci lahko varno uživajo v svojem e-skuterju. Otroški e-skuter navdušuje s svojo zmogljivo tehnologijo in visoko stopnjo varnosti ter je optimalno prilagojen potrebam otrok.

LED osvetlitev podvozja in krmila
Želite videti kul in hkrati izboljšati svojo varnost? Z otroškim e-skuterjem ni težav. Sodobna osvetlitev podvozja in dodatna osvetlitev na krmilu ne izgledata le impresivno zaradi svetlih barv, ampak tudi bistveno izboljšata vidnost skuterja med vožnjo. Tako lahko drugi udeleženci v prometu že v zgodnji fazi prepoznajo vašega otroka.

Pomoč pedala “tempomat” in nožna zavora
Varnost je pri e-skuterju za otroke še posebej pomembna. Otroški e-skuter poleg aktivne pomoči pri pedaliranju Cruise Control navdušuje predvsem z visokokakovostnim zavornim sistemom, ki temelji na zmogljivostih. Z zavoro vrtinčnega toka na zadnji strani lahko vaš otrok hitro in varno zavira otroški e-skuter.

Litij -ionska baterija 24V 1.54A
Otroški električni skuter ima litij -ionsko baterijo s 24V in 1.54A. Zahvaljujoč temu motorju lahko otroški električni skuter eFlux Flash s 100 -vatnim motorjem pospeši do največ 6 km / h in aktivno podpira potovanje. To pomeni, da vaš otrok potuje hitro in nadzorovano ter ima polno moč na primernih razdaljah.

Višina krmila je nastavljiva v treh korakih: 75-88 cm
Višino krmila lahko nastavite v treh stopnjah, tako da lahko električni skuter za otroke spremlja vašega otroka v daljšem časovnem obdobju. E-skuter za otroke se tako lahko enostavno prilagodi velikosti otroka. To ne zagotavlja le večjega udobja med vožnjo, ampak tudi poveča varnost otroka. Enostavno, hitro in varno z bliskavico eFlux.

4 -palčne pnevmatike z LED, spredaj
4-palčne pnevmatike ponujajo idealno kombinacijo gladkosti in varnosti. Kljub temu je otroški e-skuter še vedno enostaven za upravljanje in ga odlikuje dobro zavijanje. Sprednje kolo je opremljeno z LED osvetlitvijo za večjo varnost in vidljivost. To izgleda dobro in naredi vašega otroka optimalno vidnega tudi v mraku.

Zakaj eFlux Flash?
Za eFlux Flash obstaja veliko razlogov. Predvsem pa govorijo izkušnje proizvajalcev in velik poudarek na varnostnih sistemih otroškega e-skuterja. Ker tudi če gre za igračo za otroke, morajo biti vedno varni in dobro zaščiteni z vozilom. S sodobnimi zavorami in obsežno osvetlitvijo smo na tem področju postavili visoke standarde.