fbpx

eFlux Freeride X2 2500 W 60-voltna različica pesta z ulično pravno odobritvijo Črn

Z odobritvijo cestnega prometa

Električni skuter eFlux Freeride X2 Fast,
udoben in še vzdržen!
Iščete kakovostni e-skuter z odobritvijo za cestni promet, ki ne uteleša le užitka v vožnji, ampak vas lahko popelje daleč? Želite zmanjšati odvisnost od avtomobila in končati nadležno iskanje parkirnega prostora? Močan pogon in prepričljiva varnostna oprema sta za vas pomembna, da boste od zdaj naprej izkoristili elektromobilnost na dveh kolesih? Z močnim električnim skuterjem eFlux Freeride X2 lahko popolnoma redefinirate mobilnost usmerjeno v prihodnost: Ta zmogljiv cestno-pravni e-skuter vas hitro, varno, prožno in okoljsko zavestno popelje od A do B.

Na cesti
po vsej Evropi Na električnem skuterju z odobritvijo ceste
Dovolj je bilo povedanega o prehodu mobilnosti. Vzemite kolo sami kot trendsetter! Sedite na svoj novi e-skuter s sedežem in doživite dobesedno neomejeno svobodo: Imate nove načine za delo zunaj zagozdenih glavnih cest v naglici prometa. Ali pa sproščeno pokrivajte razdalje do postajališč javnega prevoza ali med njimi. Zaradi praktične zložljive funkcije je lahko tudi vaš novi spremljevalec tam pri potovanju in tekmuje z varčevanjem stroškov najema avtomobila. S hitrostjo 45 km/h se vam kot udeležencu v cestnem prometu ni treba skrivati na tem e-skuterju v nobenem primeru.

Polna moč 2500 watt
Zahvaljujoč dvema motorjema brez vzdrževanja kolesna vozlišča
Na dinamičnem e-skuterju s sedežem, pripravljeni – gremo! 1.000 vatov moči motorja spredaj, še 1.500 vatov za močan pospešek na zadnji strani: Z eFlux Freeride X2 E-Scooter kupite dinamično elektrarno. Z dvema motorjema brez vzdrževanja kolesnega vozlišča in skupno 2.500 vatov moči lahko uživate v visoki ravni zmogljivosti, ki določa standarde za e-skuter. Od 0 do 45 km/h: Po kratki fazi pospeška dosežete vrhunsko hitrost, s katero lahko hitro dosežete svoje cilje v mestu. V 3 fazah imate možnost zagnati moč motorja. Velike pnevmatike (6 palcev) s cestnim tekalno plastjo zagotavljajo optimalen oprijem.

Edinstveno prihranek prostora!
Eflux e-skuter z dokazano funkcijo Easy-Fold
S svojo inovativno in enostavno uporabo Easy-Fold funkcijo vas bo eFlux Freeride X2 navdušen! Lahko se zlože na prostor-varčevanje v samo nekaj preprostih korakih (sedež je odstranljiv). Nato se prilega priročnim dimenzijam v vsakem prtljažniku. Ko pride na cilj, je hitro pripravljen na vožnjo. Koncept ‘Park & Ride’ lahko uporabljate zelo prilagodljivo za vaše potrebe v vsakdanjem življenju. Ko se zložete, lahko skuter prevažate na javnem prevozu. Če ga ne želite varno parkirati zunaj, bo električni skuter zagotovo našel zaščiteno skladiščno mesto pri delu.

Vse, kar je na pogled pomembno
Na večnamenskem zaslonu na električnem skuterju
Ker gre za cestno-pravni e-skuter, se morate morajo e-skuter veljavne prometne predpise. Seveda to vključuje tudi največjo hitrost. Zahvaljujoč integriranemu multifunkcijskemu zaslonu imate vedno vse v zvezi s tem zmogljivim električnim skuterjem. Vse pomembne podatke, kot so trenutna hitrost, prevožena razdalja in obseg (raven polnjenja baterije), lahko spremljate, ne da bi bili zamoteni.

E-skuter s sedežem ostaja udoben tudi na dolgih potovanjih
Zakaj stati, če lahko udobno sedite na e-skuterju? V sektorju za prosti čas, je lahko lepo za zabavo dejavnik narediti svoje kroge stojijo na skuterju. Če pa ga uporabljate kot polno prevozno sredstvo, boste želeli udobno pokriti tudi daljše razdalje. Prav zato bi morali kupiti ta e-skuter s sedežem. Z dosegom do 55 kilometrov se ustvarjajo daljši potni časi, predvsem v mestnem prometu. Za ta čas boste veseli, da boste lahko udobno sedeli na oblazinjenem sedežu. Zaradi polnega vzmetenja in visokokakovostnih gum ne boste vrgli iz steze ali .dem sedeža!

Nihče ga ne vzame!
E-skuter s ključem za vžig & ključavnico volana
Kakšna “briljantna” ideja! Nihče ne more vzeti tega obsežno opremljenega e-skuterja s sedežem od vas, še posebej, ker ga ne želite zamuditi po nekaj potovanjih v vsakdanjem življenju. E-skuter eFlux Freeride X2 ima ključ za vžig in funkcionalno ključavnico volana. Svojega novega spremljevalca lahko varno parkirate kadarkoli in uživate v občutku, da ga lahko začnete samo vi. Prepričljiv varnostni obseg vključuje tudi rog in močne LED žaromete. Vaš novi električni skuter ima vse na krovu za vsak čas dneva, tako da lahko vi kot uporabnik ceste opozorite nase.

Opremljen z eco načinom,
e-skuter doseže dosege do približno 55 km
Z dvema motorjema vozlišča in skupno 2.500 vatov moči kupite manevrsko elektrarno s tem e-skuterjem, s katerim lahko pravilno poberete hitrost. Kljub temu postavljate trajnosten primer za okolje s pomočjo v prihodnost usmerjene oblike elektromobilnosti. In lahko naredite še več: uporabite Eco način za varčevanje z energijo. Kot prijeten stranski učinek se razpon poveča do 55 kilometrov. Kljub zamašjavanju moči motorja lahko v tem načinu še vedno dosežete brisk 25 km/h. Pri polni moči vas 60 voltna baterija popelje približno 35 kilometrov. Vaš novi spremljevalec bo obravnavan v vsakem načinu delovanja, ne samo za kratke razdalje.

Varno na cesti z
zavorami diska in popolno vzmetenje
E-skuterji s cestno homologacijo morajo biti opremljeni z prepričljivim varnostnim paketom. To je edini način, da zagotovite, da ste kot uradni uporabnik cest optimalno opremljeni za vse situacije. Z e-Scooter eFlux Freeride X2 ste varni in udobni na cesti zahvaljujoč močnim zavoram diska in polni vzmetenju. Po močnem pospeševanju lahko hitro in s stabilnim slogom vožnje pridete na postanek. Tudi če se s svojim e-skuterjem odmikate od utrpane ceste, močni amortizerji zagotavljajo visoko raven udobja.

Sedež: 1 oseba
Hitrost: tri stopnje hitrosti – HOJA – EKO – POLNA MOČ
Velikost pnevmatik: 90 / 65-6,5
Največja hitrost: 45 km/h
Teža kartona (E): 49,8 kg
Dimenzije kartona (D X Š X V): 137,0 x 32,0 x 50,0 cm
Čas polnjenja: 8-11 ur
Tip motorja: brezkrtačni elektromotor
Večfunkcijski zaslon: kilometrina, hitrost, čas vožnje, poraba energije
Zavore: kolutne zavore spredaj in zadaj
Ogledalo: ogledalo levo/desno
Teža izdelka (E): 44,8 kg
Varnost: ključ za vžig in ključavnica volana
Pogon: motor pesta koles spredaj in zadaj
Baterija: 60 V 20 AH litij-ionska baterija
Sedlo: udobno sedlo, nastavljivo po višini
Led osvetlitev: LED žarometi in LED zadnje luči
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 125,0 x 80,0 x 130,0 cm
Amortizerji: sprednji in zadnji amortizerji
Največja obremenitev: 95 kg
Domet: do 55 kilometrov
Ulični zakoni: z zakoni o ulici
Moč: spredaj 1000 vatov, zadaj 1500 vatov (skupaj 2500 vatov)