fbpx

eFlux Lite Six E-Scooter 1000 W street legal, 40 km/h, nastavljiv sedež, litijeva baterija Črn

eFlux Lite Six E-Scooter 1000 Watt z odobritvijo ceste

S sodobnim električnim skuterjem lahko začnete z elektromobilnostjo na posebej fleksibilen in varen način. EFlux Lite Six E-Scooter je idealen model za zasebno ali profesionalno podprto z zmogljivim elektromotorjem. Opremljen s cestnim dovoljenjem, električni skuter vam omogoča aktivno sodelovanje v cestnem prometu. Poiščite številne prednosti in poudarke, ki vam jih ponuja eFlux Lite Six.

Skuter: Prej Hyper – Danes
električni e-skuter z močnim 1.000 watt električnim motorjem
Z e-skuterjem eFlux Lite Six ne boste kar dobro začeli na cesti. Skuter z močnim 1.000 watt električnim motorjem vas varno in močno pripelje do cilja, in to absolutno trajnostno in z visoko stopnjo lahkote uporabe. S svojim soglasjem za javni cestni promet prispete še hitreje in postanete »pravi« cestni uporabnik. Izjava o skladnosti (COC) je seveda priložena. Poskrbite, da bo vaše vsakdanje življenje bistveno lažje in pridobilo novo mobilnost z nakupom lastnega e-skuterja.

K pekarju, mesarju, supermarketu. In nazaj. Do 45 km.
Tri stopnje hitrosti do 40 km/h
Z dosegom do 45 kilometrov vam e-skuter eFlux Lite Six omogoča, da se v vsakdanjem življenju odidite na še nekaj postaj. Po izletu v supermarket ali oblasti si preprosto posvetite mali izlet k prijateljem ali družini. Zaradi treh stopenj hitrosti (WALK, ECO in FULL POWER) z do 40 km/h imate ves čas popoln nadzor nad e-skuterjem in ga lahko prilagodite prometni situaciji in osebnim željam vožnje.

Dampens. Toda nobena pričakovanja
Dvojne zadnje vzmetenja zagotavljajo užitek v teku
Za vrhunsko udobje vožnje in gladek užitek v vožnji je ključno močno prigušnjenje. Tu e-skuter eFlux Lite Six prepriča z amortizerji dvojne in visoke obremenitve, s katerimi lahko varno in udobno potujete po vseh površinah in talnih oblogah. Uživajte v tako gladkem in gladkem vedenju vožnje, kjer se lahko mirno veselite vseh majhnih in velikih naletov tal. Napredka ni bilo mogoče dosežet bolj gladko.

Vse na pogled
Večnamenski zaslon za stanje baterije, hitrost itd.
Za vse pomembne informacije o vašem električnem skuterju preprosto udobno poglejte navzdol. Velik in enostaven za branje večnamenski zaslon vam takoj pokaže, kaj vas zanima o vaši izkušnji vožnje. Izvedite več o trenutni ravni baterije, pazite na trenutno hitrost ali pa preverite, koliko kilometrov ste že vozili danes. Zaslon pomembno prispeva k dejstvu, da je e-skuter z odobritvijo ceste varen in enostaven za uporabo.

Kdor zavore zmaga. In energijo!
Izterjajte energijo med zaviranjem s tehnologijo K.E.R.S.
Za zagotovitev, da vas varnostni e-skuter eFlux Lite podpira v vsaki prometni situaciji, imate koristi od učinkovitih zavor diskov spredaj in zadaj. Zahvaljujoč integrirani tehnologiji K.E.R.S. vam uporaba zavor ponuja še eno prednost: z vsakim zaviranjem se sproščena energija delno pretvori v električno energijo. To za vas pomeni: še učinkovitejše in bolj trajnostno vedenje vožnje, pri čemer ste lahko na cesti še malo dlje.

Origami za začetnike
Easy Fold Mehanizem: Električni skuter enostavno uvlači
Ne potrebujete veliko prostora v kleti ali garaži za e-skuter e-skuter EFlux Lite Six. Zahvaljujoč integriranemu mehanizmu Easy-Fold lahko e-skuter zložete v le nekaj preprostih korakih. Zaradi tega je še posebej prirocen, če ga nosite s seboj profesionalno ali zasebno. Zato se poslovite od velikega in zasukanega modela in postanete profesionalec origami v nobenem trenutku, ko kupite ta e-skuter.

Udobno sedi!
E-skuter s sedežem, nastavljivim po višini
Kot e-skuter s sedežem vam naš Lite Six zagotavlja popolnoma udobno vozniško izkušnjo tudi na daljših razdaljah. Višino sedeža lahko v nekaj sekundah prilagodite v razponu med 66 in 75 cm, kar vam omogoča udobno nastavitev e-skuterja na vašo višino in osebne želje. Enako velja za višino krmila v razponu med 87 in 116,5 cm. Spodbuja ergonomsko rokovanje in izkušnje, kako udobno lahko z e-skuterjem s sedežem naprej.

Vožnja električni skuter
iz visokokakovostnegaaluminija z varnostjo
Za e-skuter z odobritvijo ceste je varnost prednostna naloga. Z e-skuterjem eFlux Lite Six se to že odraža v zasnovi iz visokokakovostnega aluminija. Lahka kovina združuje absolutno trpežen značaj e-skuterja z nizko mrtvo težo. S tem se poveča priročnost pri vožnji in prevozu po zložljivju. Volan, zavore, motor in vse druge komponente so izdelani tudi po visokem standardu in so najmotejni, kar pričakujete od sodobnega električnega skuterja. LED žarometi in zadaj naredijo električni skuter jasno vidni vsem uporabnikom v prometu.

Dimenzije zloženega izdelka (D X Š X V): 125,0 x 34,0 x 60,0 cm
Dimenzije razgrnjenega izdelka (D X Š X V): 125,0 x 60,0 x 131,0 cm
Dolžina sedeža: 26,0 cm
Stopnje hitrosti: tri stopnje hitrosti – HOJA – EKO – POLNA MOČ
Hitrost: do 40 km/h
Višina sedeža: 66,0 do 75,0 cm
Teža škatle (E): 29,0 kg
Dimenzije kartona (D X Š X V): 120,0 x 26,5 x 47,5 cm
Čas polnjenja: 8 do 11 ur
Motor: 1000 vatov 48 voltov
Transport: transportna ključavnica
Material: visokokakovosten aluminij
Obseg dobave: Izjava o skladnosti (COC), polnilnik, komplet orodij, navodila za uporabo
Večfunkcijski zaslon: stanje baterije, hitrost, prikaz moči, prevoženi kilometri, skupni kilometri, čas vožnje, maks. hitrost
Zavore: sprednje in zadnje kolutne zavore
Teža izdelka (E): 25,5 kg
Pogon: motor pesta zadnjega kolesa
Baterija: 48-voltna 15,6 Ah litij-ionska baterija
Led osvetlitev: LED žarometi in LED zadnje luči
Dodatne informacije: mačje oči, stransko stojalo
Amortizer: močan blažilnik v dvojni izvedbi, zadaj
Največja obremenitev: 100,0 kg
Domet: do 45 km
Širina sedeža: 27,5 cm
Pnevmatike: pnevmatike 90/65 – 6,5 col
Ulični zakoni: z zakoni o ulici
Širina krmila: 57,7 cm
Višina krmila: 87,0 do 116,5 cm