fbpx

eFlux S20 ulični skuter zakonit Siv

Bodisi za mestni promet ali prosti čas – z eFlux S20 z odobritvijo ceste lahko enostavno in priročno doživite sodobno elektromobilnost. Priročen e-skuter s svojim zmogljivim kolesnim vozliščem motorjem napreduje kolesarje vseh generacij in s svojo litij-iono baterijo napolni do 30 kilometrov na polnjenje kot vozno razdaljo. V spletni trgovini kupite e-skuter z odobritvijo po privlačni ceni in ste varni na vseh cestah.

Nov način, kako priti naokoli
Električna vozila so preprosto del sodobnega vozniškega doživetja. Še posebej za mestni promet je smiselno preklopiti na električni skuter in se gibati na okolju prijazen in brez stresa. Z eFlux S20 z odobritvijo ceste lahko naročite idealno vozilo, s katerim lahko dobro napredujete v vseh prometnih razmerah. Z največjo hitrostjo 20 km/h lahko e-skuter uporabljate javno na cesti in drugih poteh. S svojo največjo močjo 600 vatov ste dinamični na cesti in imate koristi od popolnoma udobnega in varnega rokovanja.

Zmogljivi LED žarometi
Poleg tega, da se ujemate z električnim skuterjem, ima najpomembnejšo vlogo tudi varnost v cestnem prometu. To je zagotovljeno predvsem v temnem obdobju ali poznih urah dneva z jasno vidno osvetlitev. Z močnimi LED žarometi na sprednjem območju eFlux S20 z odobritvijo ceste zagotavlja jasno osvetlitev obstoječe ceste. Led repna lučka zadaj zagotavlja dobro vidljivost za druge uporabnike v prometu. Poleg tega so majhni reflektorji pritrjeni na sprednji del skuterja, da postanejo še bolj vidni.

Sprednje in zadajne zavore diska
Ko gre za varnost, je električni skuter odvisen od zanesljivih in močnih zavor brez prezgodnje nošnje. Cestno-pravni eFlux S20 se zanaša na močne diskne zavore spredaj in zadaj, s katerimi lahko pridete do ustavljanja v nekaj metrih, tudi pri največji hitrosti 20 km/h. Pnevmatike 13 x 5,00-6 z tekalo prispevajo tudi k varnem držanju cest in kratki zavorni razdalji. V kombinaciji z zavorami na disku je e-skuter z odobritvijo popolnoma zanesljiv spremljevalec na javnih cestah.

Zanesljiva in zmogljiva baterija
Litij-iona baterija je srce pogona, s katerim lahko obvladate tudi dolga potovanja brez polnjenja. 48-voltna baterija s kapaciteto polnjenja 15 Ah zagotavlja zanesljivo oskrbo z energijo do največje potovalne razdalje 30 kilometrov. Pogoji poti in tovor so vključeni tudi v območje betona. S prilagodljivim e-skuterjem se lahko s homologacijo premaknete do 120 kilogramov, kar prepriča tudi z nizko mrtev težo samo 45 kilogramov. Polnjenje zložljivega skuterja se lahko izvede udobno v hiši ali vaši garaži.

Funkcija zložljivja
Po uporabi vozila cestno-pravni e-skuter ne zajame nepotrebnega prostora. To zagotavlja funkcija Easy-Fold skuterja, s katero lahko v le nekaj preprostih korakih zmanjšate dimenzije 140 x 72 x 135 cm. Namestite e-skuter na prostor in ga pripravite za obratovanje v nekaj sekundah. Sedlo, ogledala in še kaj več se hitro dvignejo, medtem ko ne izgubite nobenega nepotrebnega prostora v vaši garaži ali hodniku, ko se znebite.

Počisti prikaz
Z eFlux S20 z odobritvijo ceste lahko stalno pazite na vse pomembne informacije o e-skuterju in vašem vedenju vožnje. Z velikim in jasnim zaslonom lahko kadarkoli izvete, kakšna je trenutna raven baterije in s kakšno hitrostjo ste na cesti. E-skuter vam prikazuje tudi, kako vklopiti sistem osvetlitve ali do sedaj prevoženi kilometri preko njegovega zaslona, zato lahko pazite na najpomembnejše podatke o uporabi vašega vozila, še posebej, ko gre za kmalu polnjenje baterije.

45 kg do 20 km/h

Zakaj eFlux S20?
– Poseben tekač s svojim profilom proti zdrsu zagotavlja varno vožnjo v vetru in vremenu. Ne glede na obutev in zunanje padavine imate varnost uporabe električnega skuterja varno na cesti. Z udobno velikostjo je tekalnik primeren za ženske in moške vseh velikosti.
Udobno sedlo zagotavlja udobno sedenje.
Za razliko od klasičnega skuterja se lahko s tem e-skuterjem usedete z odobritvijo in tako zaščitite hrbet. Pojdi na cilj še posebej sproščeno in prilagodi višino sedla prilagodljivo glede na svoje potrebe.
– Električni dvižni motor vam nudi močno in zanesljivo podporo z največjo
močjo 600 vatov. Motor, ki je pritrjen neposredno na vozlišče kolesa, je absolutno nizko vzdrževanje in bo dolgo časa vaš zanesljiv spremljevalec od nakupovalnega potovanja do hitre poti do pisarne ali prijateljev.
– EFlux S20 lahko uporabljate z odobritvijo cest na vseh javnih cestah in
poteh, ne da bi bilo treba izpolnjevanje zahteve glede čelade. To omogoča neposredno spodbujanje in uporabo brez dodatnih obveznosti in ukrepov. Novo registrsko tablico pridobite le enkrat letno, kar je nujno za zavarovanje.

Osvetlitev: sprednji žarometi, LED zadnje luči
Sedež: 1 oseba
Površina stopnic: stopničasta površina s profilom proti zdrsu
Največja hitrost: 20 km/h
Možnost zunanjega polnjenja baterije: da
Nosilnost: 120 kg
Tip motorja: električni dvižni motor
Baterija: 48 voltov 15 Ah litijevi ioni
Zavore: sprednje in zadnje kolutne zavore
Teža izdelka (E): 45 kg
Pogon: motor pesta koles
Sedlo: udobno sedlo
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 140,0 x 72,0 x 135,0 cm
Zložljiva: funkcija Easy Fold
Doseg: do 30 km, odvisno od tovora, obremenitve in pogojev poti
Gume: spredaj: 13×5,00-6, zadaj: 13×5,00-6
Ulični zakoni: z zakoni o ulici
Moč: 600 vatov