fbpx

eFlux S20 ulično legalen

Ne glede na to, ali gre za mestni promet ali za prosti čas – z eFlux S20, ki je prepovedan na ulici, lahko preprosto in priročno doživite sodobno elektromobilnost. Priročen e-skuter z zmogljivim motorjem pesta koles spodbuja voznike vseh generacij in s svojo litij-ionsko baterijo zagotavlja pot do 30 kilometrov na polnjenje. V spletni trgovini Miweba lahko e-skuter z odobritvijo kupite po privlačni ceni in je varen na vseh cestah.

– Motor dvigala, do 20 km / h

– Litij -ionska baterija, 48V 15Ah

– Cestne pnevmatike, 13 x 5,00-6

– Disk zavore, spredaj in zadaj

– S preprostim dejanjem zložen

– Z ulično zakonitostjo, čelada ni potrebna

NOV NAČIN gibanja
Električna vozila so preprosto del sodobne vozne izkušnje. Zlasti za mestni promet je smiselno preiti na električni skuter in se premikati na okolju prijazen način brez stresa. S cestno dovoljenim eFlux S20 naročite idealno vozilo, s katerim lahko dobro napredujete v vseh prometnih razmerah. Z največjo hitrostjo 20 km / h lahko e-skuter uporabljate javno na ulici in drugih poteh. Z največjo močjo 600 vatov ste dinamični v gibanju in izkoristite popolnoma udobno in varno rokovanje.

Močni LED žarometi
Poleg tega, da nadaljujete z električnim skuterjem, ima varnost v cestnem prometu najpomembnejšo vlogo. To zagotavlja jasno vidna razsvetljava, zlasti v temni sezoni ali poznih urah dneva. Ulični legalni eFlux S20 s svojimi močnimi LED žarometi v sprednjem delu zagotavlja jasno osvetlitev ceste pred nami. Zadnja LED luč proti zadnji strani zagotavlja dobro vidljivost drugim udeležencem v prometu. Poleg tega so na sprednji del skuterja pritrjeni majhni reflektorji, ki ga naredijo še bolj vidnega.

Disk zavore spredaj in zadaj
Kar zadeva varnost, je električni skuter odvisen od zanesljivih in močnih zavor brez prezgodnje obrabe. Cestni zakon eFlux S20 temelji na močnih kolutnih zavorah spredaj in zadaj, s katerimi se lahko ustavite v nekaj metrih tudi pri največji hitrosti 20 km / h. Pnevmatike 13 x 5,00-6 s tekalno plastjo prispevajo tudi k varnemu držanju na cesti in kratki zavorni poti. V povezavi z kolutnimi zavorami je odobreni e-skuter popolnoma zanesljiv spremljevalec na javnih cestah.

Zanesljiva in močna baterija
Litij-ionska baterija je srce pogona, s katerim lahko obvladate dolga potovanja brez polnjenja. 48 -voltna baterija s kapaciteto polnjenja 15 Ah zagotavlja zanesljivo oskrbo z energijo do največ 30 kilometrov. Tudi pogoji poti in koristna obremenitev segajo v določeno območje. S prilagodljivim e-skuterjem z dovoljenjem se lahko premaknete do 120 kilogramov, ki navdušuje s svojo majhno težo le 45 kilogramov. Zložljivi skuter lahko preprosto polnite v svoji hiši ali garaži.

Funkcija zlaganja
Ulični legalni e-skuter po uporabi vozila ne zavzame nepotrebnega prostora. To zagotavlja funkcija zlahka zlaganja skuterja, s katero lahko v nekaj preprostih korakih zmanjšate dimenzije 140 x 72 x 135 cm. E-skuter shranite na način, ki prihrani prostor, in ga v nekaj sekundah znova zaženite. Sedež, ogledalo in drugo je mogoče hitro nastaviti, medtem ko pri shranjevanju ne izgubite nepotrebnega prostora v garaži ali na hodniku.

Čist zaslon
Z ulično legalnim eFlux S20 lahko spremljate vse pomembne podatke o e-skuterju in svojem vedenju pri vožnji. Z velikim in jasnim zaslonom lahko kadar koli ugotovite, kakšna je trenutna raven napolnjenosti baterije in s kakšno hitrostjo potujete. E-skuter vam na zaslonu prikaže tudi, ko je vklopljen sistem razsvetljave, ali do sedaj prevožene kilometre. Na ta način lahko spremljate najpomembnejše podatke v zvezi z uporabo vašega vozila, zlasti ko gre za kmalu polnjenje akumulatorja.

Zakaj eFlux S20?
– Posebna stopničasta površina s svojim protizdrsnim profilom zagotavlja varno vožnjo v vetru in vremenu. Ne glede na vašo obutev in zunanje padavine ste lahko prepričani, da električni skuter varno uporabljate v prometu. S svojo udobno velikostjo je stopničasta površina primerna za ženske in moške vseh velikosti.

– Udobno sedlo zagotavlja udobno sedenje. Za razliko od klasičnega skuterja vam ta e-skuter z odobritvijo omogoča, da se usedete in tako zaščitite hrbet. Na cilj lahko pridete še posebej sproščeno in prilagodljivo prilagodite višino sedeža svojim potrebam.

– Električni dvižni motor ponuja močno in zanesljivo podporo z največjo močjo 600 vatov. Motor, pritrjen neposredno na pesto kolesa, je popolnoma nezahteven za vzdrževanje in bo dolgo časa vaš zanesljiv spremljevalec od nakupovalnega izleta do hitre poti v pisarno ali prijatelje.

– Ulični legalni eFlux S20 lahko uporabljate na vseh javnih cestah in poteh, ne da bi morali nositi čelado. To omogoča neposredno promocijo in uporabo brez dodatnih obveznosti in ukrepov. Novo registrsko tablico si priskrbite le enkrat letno, kar je bistveno za zavarovalno kritje.