fbpx

eFlux Vision X2 1500 vatov 60 voltov s pravno odobritvijo Siv

eFlux Vision X2 1500 Watt 60 Volt s cestno homologacijo

E-skuter eFlux Vision X2
z odobritvijo ceste Moderen, eleganten & trajnosten!
Ste naveličani jutranjega hitenja prometa, vključno z iskanjem parkirnega mesta z avtomobilom? Ali se želite gibati po mestu prožno, okoljsko zavestno in hitro, in to kot uradno odobren uporabnik cest? Potem je čas za redefiniranje vaše osebne prihodnosti mobilnosti z eFlux Vision X2. Ta sodobna oblika prilagodljive lokomocije vas bo ‘naelektrizirana’! E-skuter Vision X2 z odobritvijo eFluxa vas bo premaknil v vse načine. Poiščite nove poti za svoje cilje, ki jih še niste pomislili in se veselite sproščene in varne oblike zaostanek.

Hitro od A do B
Električni skuter z odobritvijo ceste omogoča!
Pogosto se je govorilo o obratu mobilnosti: Postanite trendsetter s tem funkcionalnim električnim skuterjem, z udobjem, varnostjo in užitek v vožnji! Odkrijte z našim e-skuterjem z odobritvijo ceste sodoben dodatek ali stroškovno zmanjšanje alternative avtomobilu, avtobusu & vlaku in kolesu: Ni omejitev za vaše cilje, da bi dobili od A do B hitro in okoljsko zavestno. Ker je ta e-skuter lahko zložljiv v nekaj preprostih korakih, ga lahko enostavno transportirate.

Bodi v toku
prometa z nizko vzdrževalnim kolesnim vozliščem do 45 km/h hitro
Na vašem novem e-skuterju s sedežem se boste zaradi celovite opreme počutili tudi kot polnoletni cestni uporabnik. Zahvaljujoč nizko vzdrževalnem in zmogljivem motorju kolesnega vozlišča lahko dosežete vrhunsko hitrost impresivnih 45 km/h. Tako da lahko hitro dosežete svoje cilje, še posebej v središču mesta. Močan pospešek vas bo navdihnil! Hitrost je ves čas popolnoma pod nadzorom: S hitrostjo hoje, ECO načinom in polno močjo lahko svoj slog vožnje kadarkoli prilagodite prometnim razmeram. S dosegom do 50 kilometrov, ta e-skuter ni le sligiben za zelo kratke razdalje. Kakovostna litij-iona baterija (60 voltov, 20 Ah) zanesljivo zagotavlja energijo!

Opremljen s hidravlični zavorni sistem,
ta električni skuter pride do ustavi v vsakem trenutku
S tem e-skuterjem kupite zmogljiv model, ki ima odobritev ceste. Predpostavljate lahko, da v smislu udobja in varnosti ni bilo nič preusmerjenega na srečo. Predvsem zmogljiv, hidravlični zavorni sistem zagotavlja, da se lahko z eFlux Vision X2 vedno hitro in varno ustavite. Nizek težnostni center zagotavlja stabilno ravnanje. Tako dinamično kot motor pospešuje e-skuter, tako močna in zanesljiva sta dve disk zavori. Seveda morate dosledno razmišljati tudi o varnosti na tem e-skuterju s sedežem in med vožnjo vedno nositi čelado.

Osrednji večnamenski zaslon
na Vision X2 na prvi pogled prikazuje vse pomembne informacije
Kako hitro vozim zdaj? Koliko kilometrov sem že prekril? Kakšna je trenutna raven polnjenja baterije ali razpon, ki se ga lahko uporablja? Kot je primerno za e-skuter z odobritvijo ceste, imate vedno vse v pogledu na centralni večnamenski zaslon. Seveda se je treba pri električnem skuterju morajo 1000 000 000 000 000 000 000 000 000.

Prepričevanje na cestnem &
tirnem električnem skuterju z velikimi 10″ mešalnim gumami
Ko kupite ta e-skuter, se zavestno odločite za visoko raven udobja – in to ne velja samo na utiranih cestah! Velike mešane pnevmatike zagotavljajo optimalno ravnanje, tudi na ognjevju ali off progi, če se spontano odločite za bližnjico. Spredaj in zadaj amortizerji zagotavljajo, da lahko udobno lego na sedežu tudi na neenaki cesti.

Edinstven mehanizem zgiba omogoča
prenos tega e-skuterja v nekaj sekundah
Inovativni mehanizem zložljivosti je funkcionalna prednost, da lahko vključite svoj novi e-skuter v vsakdanje procese z največjo prilagodljivostjo kot okolju prijazno rešitev za mobilnost. S tem lahko potujete vse do dela ali premagate razdalje do javnih postajališč. Zahvaljujoč domišIjivem mehanizmu zgiba, se lahko eFlux Vision X2 prevaža v samo nekaj sekundah. Enostavno se mora prilegati vsakemu prtljažniku. Ne glede na to, ali gre za profesionalno vožnjo na delo ali prosti čas: ‘Park & Ride’ bi lahko bila tudi nova, prilagodljiva možnost, da svoje želene poti pokrijete na okolju zavsežen in stroškovno učinkovit način.

Slečljiv & po višini nastavljiv e-skuter s sedežem za udobno vožnjo
Ne samo, da želite narediti varen in hiter napredek v prometu, ampak tudi želite udobno sedeti? Oblazinjeni sedež eFlux Vision X2 je nastavljiv po višini. Z le nekaj preprostimi koraki boste našli popoln položaj za dobro izkušnjo jahanja na vašem novem e-skuterju. S to prilagodljivo spremljevalko boste pridobili mobilnost v vsakem pogledu in imeli novo izkušnjo: sedež je odstranljiv, zaradi česar so dimenzije zelo priročne, ko se zložijo.

Varno se vozite z električnimi skuterji!
Z amortizerjem, ključavnico za vžig in ključavnico volana
Najprej varnost! To moto mora veljati za vsak e-skuter z odobritvijo ceste. eFlux Vision X2 v zvezi s tem določa prepričljive standarde: ima vse tehnične predpostavke, da vas varno premakne na cesto. Sprostite se sproščeno z novim občutkom svobode in se zanašajte na prepričljiv paket varnosti in udobja. Z vžigom in ključavnico volana zanesljivo zavarujte ta električni skuter. Popolno vzmetenje zagotavlja, da vedno ostanete pod nadzorom tudi pri visoki hitrosti in neevtralnosti. Zahvaljujoč močni LED osvetlitvi, lahko še vedno naredite ure krogov s svojim e-skuterjem zvečer.

Sedež: 1 oseba
Stopnje hitrosti: tri stopnje hitrosti – HOJA – EKO – POLNA MOČ
Velikost pnevmatik: 3,00-10
Največja hitrost: 45 km/h
Teža kartona (E): 53,0 kg
Dimenzije kartona (D X Š X V): 150,0 x 33,0 x 53,5 cm
Čas polnjenja: 8-11 ur
Tip motorja: brezkrtačni elektromotor
Večfunkcijski zaslon: kilometrina, hitrost, čas vožnje, poraba energije
Zavore: hidravlične kolutne zavore spredaj in zadaj
Ogledalo: ogledalo levo/desno
Teža izdelka (E): 47,6 kg
Varnost: ključ za vžig in ključavnica volana
Pogon: motor pesta zadnjega kolesa
Baterija: 60 V 20 AH litij-ionska baterija
Sedlo: udobno sedlo, nastavljivo po višini
Led osvetlitev: LED žarometi in LED zadnje luči
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 155,0 x 80,0 x 135,0 cm
Amortizerji: sprednji in zadnji amortizerji
Največja obremenitev: 95 kg
Domet: do 50 kilometrov
Ulični zakoni: z zakoni o ulici
Moč: 1500 vatov