fbpx

Električni kolesni nakladalnik JS328C 2x 25 -vatni motor

Električni nakladalnik koles JS328C – otroška točka z učnim učinkom
Ko hodite mimo gradbišča, vaš otrok je prepričan, da bo gledal delo uroka in sledite, kaj se dogaja, kajne? Dajte mu svoj lasten nakladalnik koles in zagotovite veliko ur vožnje zabavno z lastnim vozilom gradbišča v mini formatu!

Prednje in vzvratno orodje

Zanesljivo samodejno zaviranje

Pnevmatike z mehkim gumijastim obročem

Kategorija: Oznaka:

Dva elektromotorja zagotavljata hitrost 3–5 km/h. Stikalo z visoko do nizko hitrostjo in večnamenski volan s rogom zagotavljata še posebej realistično vozniško izkušnjo z učnim učinkom. Tipping telo nakladalnika kolesa je seveda popolnoma funkcionalno in omogoča vašemu malčku, da enostavno pobere in prevaža predmete.

Učenje na igriv način
S prednje in vzvratno prestavo je mogoče prve vozne maneke enostavno vaditi skoraj kjerkoli! Dodatno debele gume z mehkim gumijastim obročem zagotavljajo še posebej trden oprijem na gladkih površinah, pa tudi na travi, igrišču ali drugem neurednem terenu.

Najvišja varnost
Samodejna zavora zagotavlja varnost, saj se to otroško vozilo takoj po izpustu pedala za pospeševalnik ustavi. Na ta način se lahko nesrečam tako zlahka izognemo. Varnostni pas zagotavlja dodatno zaščito.

Realističen videz
Tako svetlo oranžna kot svetlo zelena s hladnimi odtisi prevažajo slog gradbišča do vašega doma. Elegantni srebrni elementi dajejo celotni stvari končni dotik in poskrbijo, da je otroški nakladalnik električnih koles JS328C videti še posebej realen.

Več kot le toy
Realistično videti nakladalnik koles je ravno stvar za male gradbince. Ne glede na to, ali na vrtu, ali v hiši, se bodo vaši potomci zelo zabavali s tem nakladalnim kolesom.

Na voljo v 3 barvah

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: 3 – 5 km / h
Teža škatle (E): 20,0 kg
Prenos: prestava naprej – nevtralna – prestava za vzvratno vožnjo
Dimenzije škatle (D X Š X V): 110,0 x 51,0 x 44,0 cm
Čas polnjenja: 4-8 ur
Motor: 2 motorja 12V 25W (skupaj 50W)
Vrsta vozila: delovna vozila
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 17,0 kg
Druge funkcije: korito spredaj za nagibanje
Varnost: samodejno zaviranje
Baterija: 2 x 6 voltov 7AH
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 117,0 x 61,0 x 64,0 cm
Največja obremenitev: 30 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: pnevmatike z obroči iz mehke gume
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: Ne.

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!