fbpx

Ford Ranger Wildtrak Raptor Police, otroški policijski avto, licenciran, utripajoče luči, sirena, štirikolesni pogon 4×4

Policijski avto za otroke – Ford Ranger Wildtrak Raptor Police
Za dva na hitro utegnil
“Ko odrastem, bom policist!” Ti ta spomin iz otroštva zveni znan? Tudi danes veliko fantkov in deklet sanja o sežiganju čez križišče v policijskem avtu in si predstavlja razburljivo življenje policista. Z otroškim policijskim avtom Ford Ranger Raptor Police bodo te sanje končno bile! No, ni škropiranja čez križišče. Toda dva voznika, starih od 3 do 7 let, zdaj zagotavljata zakon in red na svojem domačem vrtu, dvorišču ali na nedeljskem sprehodu. Kot 4×4 otroški električni avto, noben teren ni preveč nerazen za Ford Ranger Raptor Policija zaradi pogona na vsa kolesa. Opremljen s 5-točkovnim varnostnim pasom in številnimi drugimi pomembnimi zaščitnimi funkcijami, nudi največji možni varnosti za vaše potomce. Hkrati ni omejitev domišljije vaših otrok: večnamenski zaslon, sirene, modra svetloba in radijski sistem obljubljajo vznemirljive dogodivščine v otroškem električnem avtomobilu. Otroški avto po kakovosti in videzu vsekakor ni nič bolj inferioren kot njegov veliki brat, Ford Ranger. Majhni detajli, kot so ključ za vžig z logotipom Ford in realistični zvok motorja pri zagonu otroškega vozila, podpirajo ta vtis.

Tatütata – policija
6-kratni zvočni modul za rog in sirene
Otroški policijski avto Ford Ranger Raptor Policija navduši s številnimi funkcijami, ki uresničijo otroške sanje. Torej sirene na policijskem avtu za otroke ne smejo manjkati! Otroški električni avtomobil zadene s 6-kratnim zvočnim modulom, ki poleg roga izvaja pet različnih sirene. Na ergonomsko oblikovanem volanu otroškega avtomobila lahko majhni policisti pregona enostavno upravljajo s temi zvočnimi učinki. Brez modre svetlobe ni pravega kriminalnega lova! Zato sprednji odbijači in valjane palice žarijo v rdeči in modri barvi. Zaradi tega je blagovno usmerjeno črko “Ford” odlično ugasnjena.

Na vznemirljive dogodivščine
Radijski sistem kot vrhunec v policijskem avtu za otroke
»Mayday, Mayday – prosim pridite!« – Samo hitro dajte trenutno stališče ali posodobitev preganjanja? Ni težav z integriranim radijskim sistemom v otroškem policijskem avtu! Sistem je skupaj z radiem in razmnožuje izgovorjeno besedo preko zvočnikov. Lisice in še veliko več, kar je za pravi kriminalni lov, najde svoje mesto v policijskem avtomobilu za otroke: Preprosto odprite repna vrata otroškega električnega avtomobila in vse varno shranite. Poleg repnega vratu je mogoče odpreti tudi pokrov pokrova, tako da bodo vsi mlajši izvijači dobili svoj denar vreden.

Začnite
polni energijsko berljive baterije nazaslonu
Kaj bi lahko bilo hujše od nenadnega konca divjega lova? Zato ima otroški policijski avto Ford Ranger Raptor Policija ima nameščeni dve 12-voltni bateriji. Po času polnjenja približno 8-12 ur omogočajo neprekinjen čas vožnje 1-1,5 ure. Da ne bi bilo nepričakovanega ustavljanja sredi tekme, imajo mlajši policisti na zaslonu vedno življenjsko dobo baterije.

Varnost je prednostna naloga!
Optimalno opremljena zahvaljujoč 5-točkovnem varnostnem pasu
Opremljena za policijsko kontrolo! Otroški električni avtomobil Ford Ranger zagotavlja vse predpogoje za zabavno vožnjo z največjo varnostjo. Otroški avto prepriča s 5-točkovnim varnostnim pasom. Dva majhna voznika varujeta na sedežu otroškega vozila tudi na nagajajočih cestah in v hitrih oblinih. Trak lahko enostavno odprete zaradi praktičnega zapiranje klikov. LED žarometi, nameščeni v otroškem električnem avtomobilu, so nujni tudi za varnost: poleg popolnih pogojev vidljivosti zagotavljajo, da so vaši potomci vedno vidni na njihovi poti.

Vsestranski
brezskrbni paket za otroške aktivnostiVečnamenski zaslon s širokim naborom funkcij
Otroški policijski avto Ford Ranger Raptor Policija navduši z večnamenski zaslon, ki vas vabi k odkrivanju. Z dotikom ali pritiskom na gumb je mogoče spremeniti izbor glasbe v otroškem avtomobilu, preskočiti naslove ali prilagoditi glasnost. Ne more biti bolj moderno! Poleg tega ima policijski avto za otroke multimedijski radijski sistem, ki ne pušča ničesar, kar bi si želel. Preko Povezave Bluetooth, USB, SD ali AUX, videoposnetkov ali najljubše glasbe dveh malih voznikov se lahko preiščite v otroško vozilo.

Čez hrib in dale
zahvaljujoč 4×4 vsaki umazani cesti v otroškem električnem avtomobilu
Zapustili ste ga na lovu? Nemogoče s policijskim avtom za otroke! Otroški električni avto sije z visoko obremenitvijo in 4×4 pogonom. Funkcija mehkega zagona z pogonom na vsa kolesa zagotavlja največji oprijem otroškega avtomobila na vsakem terenu. Pnevmatike EVA trdne gume voznika ne spustijo niti na grobih površinah in nudijo največji oprijem. Moteno telo otroškega džipa zagotavlja udobno in varno vožnjo tudi po blatnih cestah. To je še en razlog, zakaj ford ranger policijski avto za otroke je robusten spremljevalec na vsaki avanturi.

Po zločincih s polnim plinom
štirje motorji nikoli niso pustili vašega otroka na cedilu.
Močan in učinkovit! Tako prihaja otroški policijski avto Ford Ranger Raptor Police. Štirje 12-voltni motorji s skupno izhodno močjo 180 vatov zanesljivo prevažajo vaše potomce iz A do B v otroškem avtomobilu. Voznik ob dotiku gumba preklopi med tri prestave (naprej, nevtralno, vzvratno) in tako lahko brez napora prevzame vsak zasled v otroškem električnem avtomobilu 4×4 s podporo pogona na vsa kolesa.

Hitreje, kot policija dovoli?!
Vedno obvladujte otrokov avto.
S hitrostjo do 6 km/h lahko udobno dohitite otroški električni avtomobil. Funkcija mehkega zagona in vgrajeni avtomatski zavorni sistem podpirata voznike začetnikov: gladko zagon in samodejno zaviranje takoj, ko stopalo odstranite s pedala pospeševalnika, poskrbita za varnost. Ko se igrate z otroškim avtomobilom, vaši otroci dobijo potrebno svobodo, ki je bistvena za razvoj neodvisnosti in občutek odgovornosti. Hkrati, zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku s funkcijo First, vi kot starš obdržite stalno upravljanje in lahko posredujete kadarkoli: Po potrebi prevzamete nadzor nad otroškim vozilom z daljinskim upravljalnikom!

Je primeren aza vašega otroka?
✅ Z višino 110 cm se
naši mali testni vozniki počutijo zelo udobno in varno v otroškem avtomobilu
✅ S podobno višino bo lahko vaš otrok udobno potoval tudi v mini vozilu!
✅ Z dolžino 134 cm, širino 82 cm in višino 75 cm je otroški avto dovolj velik za večino 3 – 7 let starih otrok

Dimenzije izdelka (D X Š X V): 134,0 x 82,0 x 75,0 cm
Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 31,0 kg
Menjalnik: 1x naprej + 1x nevtralno + 1x vzvratno
Zvočne funkcije: FM radio, SD kartica, USB, MP3, VIDEO, AUX, reprodukcija glasu po radiu
Dimenzije škatle (D X Š X V): 134,0 x 75,0 x 44,5 cm
Volan: volan s hupo in 5 različnimi sirenami
Čas polnjenja: 8 – 12 ur
Motor: 4 motorji 12V 45W (skupaj 180W)
Vrsta vozila: terenska vozila
Vrata: vrata, prtljažna vrata, pokrov, ki ga je mogoče odpreti
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 26,0 kg
Druge funkcije: mehki zagon, zadnja transportna palica, zgornja LED lučka sveti modro / rdeče, pragovi vrat, mikrofon, indikator baterije, zaslon na dotik
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Pogon: na vsa kolesa
Baterija: 2x 12 voltna 5 Ah baterija
Led osvetlitev: LED žarometi spredaj in LED zadnje luči
Vzmetenje: zadnje vzmetenje
Največja obremenitev: 35,0 kg
Sedež: usnjen sedež za 2 osebi
Blagovna znamka: Ford
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!