fbpx

Gasilska enota za otroške električne avtomobile SX1818 rdeča

Otroška električna avto gasilska brigada SX1818
Ne le prek televizijskih serij in knjižnih serij delo gasilca uživa veliko priljubljenost med otroki. Z gasilsko gasilsko električno otroško avto kupiš svojim potomcem neupošteljivo toy z dodano vrednostjo. Ker tukaj lahko vaš potomci resnično izpustijo paro in razvijejo ustvarjalne svetov iger. S številnimi funkcijami se usposabljajo tudi koordinacija, fine motorične sposobnosti in dojemanje. Vklopi signalno luč in sireno- gremo!

Otroški električni avtomobil v avtentični zasnovi gasilskih enot ne pušča ničesar, kar bi si želel! Tukaj se lahko vsi otroci med tremi in sedmimi leti prepustijo svojim sanjam. Ker gasilska brisača in obvezno modra svetloba zagotavljata največji zabavni faktor. Zahvaljujoč dvema 35-vatnim motorjema električni avtomobil za otroke prinaša živahnih 3-6 km/h na pobočja. Torej je vaš mali reševalec hitro na kraju samem, ko postane dicey!

6 zvočni modul v predelu in osvetljen kokpit
Poleg osebnega zvoka motorja na startu ima otroški gasilski avto 6-kratni zvočni modul. S tem se voznikov užitek dokonča s spodobnim zvokom. Integrirana kokpit osvetlitev daje vozilu prav poseben okus ne le v temi.

Hladen pribor
Za veliko zabave s hladno vodo smo oblikovali lahki rezervoar za vodo z vodno brizgo. To lahko enostavno pritrdite na zadnji del otroškega električnega avtomobila ali pa ga privežete na zadnji del. Vodna cev deluje kot velika vodna pištola – nihče, ki ne želi ostati suh, ne zagotavlja, da ostane suh! Preprosto napolnite rezervoar za vodo z vodo iz pipe, in odidite v boj z vodo!

Nastavljiv volan z močnim volanom
Pri vožnji s hitrostjo okoli 3-6 km/h je ena najpomembnejših zahtev, da ima vaš potomci čim bolj pod nadzorom vse. Tu mu pomaga nastavljiv volan, ki je nastavljiv na višino, s katerim vaš otrok varno in zanesljivo upravlja 21 kg gasilnega vozila Miweba. Na po višini nastavljivem volanu lahko vaš otrok upravlja tudi z zvokom in rogom.

LED žarometi in osvetljena platišča
Pomembno je, da vas dobro vidijo – predvsem v misijah. To velja tudi za naslednjo generacijo gasilcev! Zato otroški električni avtomobil ni opremljen le z lučjo za vlečni signal, temveč tudi z močnimi žarometi. Torej večkrat za občutek je vzrok. Led luči ne zagotavljajo le svetlobe. Poleg tega pa električni otroški avtomobil očarajo kot eleganten detajl in prispevajo k pristnemu slogu. Gasilski avto za otroke je pravi paša za oči in vizualno v nobenem primeru ni nič bolj inferiolen od svojih odličnih vzorov!

2-točkasti varnostni pas, samodejna zavora
“Varnost najprej” je pomembno moto gasilske brigade! Z varnostnim pasom z 2 točkama in vgrajeno avtomatsko zavoro jo vedno igrate varno. Tudi med težjimi voznimi manevarji zavore in pasovi na obeh usnjenih sedežih zagotavljajo največjo varnost.
Avtomatski zavorni sistem
zagotavlja najkrajšo zavorno razdaljo, ko se zavorna funkcija zažene takoj, ko se stopalo snemi s pospeševalnika. Vaš otrok je tako podprt med vožnjo in pridobi občutek za dosežek, ne da bi lahko zmedli pedala. To
pomeni, da je dobra vožnja skoraj
neizogibna ves čas!

Zvok motorja, pospešek, rog
Za najbolj pristno vozniško izkušnjo, ki je možna v takšnem kompaktnem formatu, je potrebno tick več kot le izjemno kul videz, v katerem SX1818 prihaja k vam. Novo raven v smislu občutka vožnje zagotavlja vgrajen zvok motorja. Tudi pri pospeševanju bodo vaši potomci zaradi programskega zvoka takoj opazili, kaj dajo na pot. In če naslednja gasilska operacija zahteva signal v smeri vozila spredaj, se lahko vaš potomec brez težav občuti z vgrajenim rogom! In že je spet brezplačna vožnja!

Funkcija zamaha
V pravih misijah je malce bolj razburljivo. Hitre vožnje, v katerih se vozite, niso nič neobičajnega za nujne službe. Za simuliranje dela prave akcije in ponujanje še bolj domišIjivi izkušnji vašega malega reševalca boste našli funkcijo zamaha na otroškem policijskem avtomobilu SX1818. To zagotavlja pravi pustolovski občutek na potovanju.

Vrata za odpiranje
Dva vrata, ki se lahko odprejo na zunanji strani, dokončajo izkušnjo vozila vašega potomca. Vstopi in izstopi tako kot pri uporabi velikih vzorov. In ko so vrata zaprta od znotraj, pas je vklopi in motor zvoki, avantura se lahko končno začne!

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Pnevmatike EVA so odporne na toploto in staranje, ponujajo dobre damping lastnosti, so tihe, lahke in elastične. Slika 1. Levo: Standardni mehki gumijasti obroč trde plastične gume. Damping aktivno, nizko hrup gume EVA guma.

2,4 GHz s prvo funkcijo
Želite igrati varno in spremljati vašega otroka v prvih korakih k mobilnosti? Zahvaljujoč priloženi daljinski upravljalnik, ste vedno v nadzoru! Ne glede na to, ali je hitrost ali samodejna zavora – do vseh parametrov lahko dostopate preko daljinskega upravljalnika 2,4 GHz s funkcijo First!

Vključno z mehkim zagonom
Zahvaljujoč mehkemu zagonu, otroška gasilska enota električnih avtomobilov SX1818 zagotavlja nemoten začetek.

Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 26,5 kg
Menjalnik: 2 x naprej + 1x nazaj
Zvočne funkcije: zvok motorja ob zagonu
Dimenzije škatle (D X Š X V): 116,0 x 56,5 x 47,5 cm
Volan: po višini nastavljiv volan
Dodatna oprema: čelada, gasilni aparat, gasilsko vozilo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 35W (skupaj 70W)
Transport: transportni ročaj in transportni valji
Vrsta vozila: delovna vozila
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 21,0 kg
Druge funkcije: mehak zagon, funkcija vzpenjanja, servo volan, LED v platiščih
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 12 voltov 10 AH
Led osvetlitev: LED žarometi, LED signalna luč, preklopna
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 112,0 x 63,0 x 63,0 cm
Največja obremenitev: 40 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!