fbpx

Kinder-Elektroauto BMW M6 GT3

Otroški električni avto BMW GT3 z licenco
Če iščete tojo, ki bo vašega otroka dolgoročno navdihnila in z veseljem zvabila iz štirih sten, potem ste na varni strani z otroškim električnim avtomobilom BMW M6 GT3! Zahvaljujoč proizvodnji v originalni BMW licenci, to električno vozilo za otroke ni v nobenem primeru inferiornejše od velikega športnega avtomobila znamke. Zadihani boste, kako samozavestno se vaš potomec zamahne za volanom v otroškem avtomobilu in zlahka pridobi svoje prve vozniške izkušnje. Dva zmogljiva motorja omogočata dolgotrajni užitek v vožnji in 6-kratni zvočni modul z nadzorom glasnosti navdihuje domišljijo malih dirkalnih voznikov. Električni avto za otroke zagotavlja enostaven in varen začetek v motorizirani svet z vgrajenimi funkcijami. Daljinski upravljalnik 2,4 GHz vam omogoča ves čas popoln nadzor in popolno uživanje potomcev med dirkanjem!

6 zvočni modul in krmiljenje moči
Če želite kronati veselje do uspeha v vožnji in zagotoviti dodatno varnost, krmiljenje moči podpira krmilne manevarje vašega malega dirkalnega voznika. 6-kratni zvočni sistem naredi zvok ceste otipljiv. Integrirani radio omogoča izbiro med različnimi glasbenimi nivoji in vključuje vrata USB in povezavo Bluetooth za predvajanje otrokovih najljubših pesmi. Ta zabavni paket zaokroži otroški električni avtomobil BMW M6 GT3 v čudovito in celovito vsestransko toy, ki bo dolgo navdihnila in spremljala vašega dragega!

Otroški električni avto BMW M6 GT3 z licenco
Otroški električni avtomobil BMW M6 GT3 se zgleduje po pravem turnem avtomobilu in izdelan v kakovosti blagovne znamke zahvaljujoč originalni BMW licenci. Črna platišča s prosojnimi zavornimi diski so vrstni red dneva in poudarjajo športni okus. Tekmovalne nalepke navdihnejo domišljijo vašega otroka in zagotavljajo pravi videz vašega najljubšega. Goveji BMW sprednji konec izsušuje moč in vam omogoča, da želite iti na lastne dogodivščine. Vetrobransko in zadaj spojler zaokrožita dirkalno zasnovo otroškega električnega avtomobila BMW M6 GT3. Kakovostni primer lahko izberete po otrokovih željah v beli ali črni barvi, tako da otroški avtomobil BMW ne pušča ničesar, kar bi bilo zaželeno.

Volan z zvokom za rog
Športni volan v otroškem električnem avtomobilu BMW M6 GT3 se dobro prilega v roko. Integrirani gumbi 6-prostorskega zvočnega sistema temeljijo na originalnem dirkalnem volanu in zagotavljajo pravi občutek. Emblem znamke BMW drži rog in hitro naredi vašega malčka velikega za volanom! Elegantno prestavno ročico lahko enostavno upravljate v električnem avtomobilu za otroke in izmene med tremi prednja prestavami in eno vzvratno prestavo. Tako lahko izberete stopnje težavnosti, s katerimi bo vaš varovanec pridobil vozniške izkušnje. Park ne zagotavlja le enostavnega prevoza, ampak tudi nujen občutek pristnosti.

LED žarometi, preklopljivi
Elegantne LED žaromete in repne žaromete lahko priročno vklopite na dotik gumba in prenesete realistične vozniške izkušnje. S tem povezani notranji pihalnik nadgradi otroški avto BMW na pravi luksuzni avtomobil. Dve eksterni ogledali omogočata neovirati pogled in otroški električni avto BMW M6 GT3 spremeniti v popolnoma funkcionalno vozilo, ki obljublja realistični užitek v vožnji!

2-točkasti varnostni pas, samodejna zavora
Varnostni pas z 2 točkama ustreza najvišjim varnostnim standardom in ga je mogoče enostavno prilagoditi kot v velikem avtomobilu. Kakovostni usnjeni sedež poudarja kakovost blagovne znamke in omogoča udobno vožnjo najvišjo prioriteto za vašega otroka. Avtomatski zavorni sistem zagotavlja najkrajšo zavorno razdaljo, saj se zavorna funkcija zažene takoj, ko se stopalo snemi s pospeševalnika. To podpira vašega otroka pri vožnji v otroškem avtomobilu in zbira svoj prvi občutek za dosežek, ne da bi zmedli pedala. To električno vozilo za otroke v veliki meri pripisuje varnost vašega otroka, da prinaša veselje in lahkotnost za vas in vaše potomce!

Zvok motorja, pospešek, rog
Dva zmogljiva 30 W elektromotorja zagotavljata užitek v vožnji do 6 km/h. Zvok motorja, ko pritisnete gumb za zagon takoj dovoli otroku, da vstopi v svoj svet, ki obljublja pravo pustolovščino. Integriran pospešek zvok navdihuje domišljijo in naredi celovito toy popoln spremljevalec.

Vse do zadnje podrobnosti
Kakovostna izdelava se ujema z originalno licencirano konstrukcijo, ki se kaže tudi v najmanjših podrobnostih. Noben burrs ali robovi ne motijo pogleda ali predstavljajo tveganje za poškodbe. Zavorni diski realističnega izgleda so del športnih pet-luknjasto izperenih platišč. Barvne črte na vratih in bojevniki prevzamejo dirke avto design. Vzdajna ogledala in zadajni spojerji so natančno opremljeni in trdno sedijo na telesu. Amortizerji v zadnju oporo podpirajo udobno vožnjo in izgledajo kul in športno. Tako kot veliki avtomobili znamke, ima bmw otroški avtomobil koristi od številnih funkcij, ki dajejo vašemu varovanca brezskrben uvod v uspešno in varno vožnjo.

Vrata za odpiranje
Dva gladka vrata zagotavljajo enostaven vstop, plemeniti usnjeni sedež pa zagotavlja vrednost otroškega električnega avtomobila BMW M6 GT3. Želja po tem, da bi to storili sami, se posebej spodbuja s tem električnim avtomobilom za otroke v vašem varovancu, tako da si povrne samozavest in zaupa lastnim sposobnostim.

Transportni oklepaji in kastri
Sprednji del otroškega električnega avtomobila BMW M6 GT3 vsebuje transportno ročico in zahvaljujoč zložljivim kastriram v predelu zadaj je odstranjevanje otroška igra.

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Pnevmatike EVA so odporne na toploto in staranje, ponujajo dobre damping lastnosti, so tihe, lahke in elastične. Slika 1. Levo: Standardni mehki gumijasti obroč trde plastične gume. Damping aktivno, nizko hrup gume EVA guma.

2,4 GHz s prvo funkcijo
Želite igrati varno in spremljati vašega otroka v prvih korakih k mobilnosti? Zahvaljujoč priloženi daljinski upravljalnik, ste vedno v nadzoru! Ne glede na to, ali je hitrost ali samodejna zavora – do vseh parametrov lahko dostopate preko daljinskega upravljalnika 2,4 GHz s funkcijo First!

Vključno z mehkim zagonom
Zahvaljujoč mehkemu zagonu je otroški električni avtomobil BMW M6 GT3 licenciran za nemoten zagon.

Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 23,3 kg
Menjalnik: 3 x naprej + 1x nazaj
Zvočne funkcije: zvok motorja ob zagonu, nadzor glasnosti
Dimenzije škatle (D X Š X V): 135,5 x 65,0 x 34,5 cm
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 30W (skupaj 60W)
Transport: transportni ročaj in transportni valji
Vrsta vozila: avto
Zvočni modul: USB, Bluetooth
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 19,0 kg
Druge funkcije: mehak zagon, notranji ventilator
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 12 voltov 7 AH
Led osvetlitev: LED žaromete lahko vklopite
Vzmetenje: zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 140,0 x 71,0 x 46,0 cm
Največja obremenitev: 35 kg
Sedež: usnjen sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: BMW
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!