fbpx

Kinder-Elektroauto Jeep Bigfoot, 1.100 Watt, 24V Batterie, Heckklappe, Federung, LED, EVA-Reifen

Otroci Električni Avto Jeep Bigfoot
Da res obstaja

Gozdne poti in mogotska pobočja? Kar se pa dobro znanega mitičnega bitja, to ni problem za otroški električni avto Jeep Bigfoot. Otroški električni avtomobil na vseh terenih je opremljen z zmogljivim motorjem 2 x 550 watt. Prinaša vozilo z velikim dizajnom do najvišje hitrosti do 7 km / h. Bigfoot je primeren za otroke med tremi in osmimi leti. Pnevmatike EVA in dobra vzmetenja spredaj in zadaj omogočajo udobno vožnjo tudi po zahtevnih poteh. Med drugim pa dvotočni pasovi, možni daljinski upravljalnik in LED lučka zagotavljajo varno vožnjo. In zahvaljujoč multimedijski tehnologiji lahko mali vozniki med svojo turnejo med drugim prisluhnejo glasbi in zgodbam.

1.100 Watt
čista moč z24V 7Ah baterijo
Otroški električni avto Jeep Bigfoot posnema velike džipe ne le v dizajnu s sprednjim odbijalnikom, zadajno palico in gumami z off-road tekalnico. Je tudi večji in močnejši od številnih drugih otroških avtomobilov. 2 x 550 w motor s skupno močjo 1.100 vatov ima toliko moči, da bodo tudi nekoliko starejši otroci radi ta električni otroški avto. Baterija 24V-7Ah se lahko priročno polni čez noč in nato omogoča čas vožnje do ene ure in pol.

Multifunkcijski konzolni center
radio, indikatorbaterije itd.m.
Oprema je pravi vrhunec tega električnega avtomobila za otroke. Sedeži so narejeni iz usnja, vrata se lahko odprejo in stranska ogledala zložljiva noter. Vozilo tudi akustično prepriča. Z dvema gumboma v ergonomsko oblikovanem volanu lahko mali vozniki upravljajo rog in predvajajo glasbo. Večfunkcijska centerska konzola z indikatorjem baterije in multimedijskim zvočnim sistemom najnovejše generacije naredi otroški električni avto Jeep Bigfoot kotalkalni disko s povezavami za pametni telefon in MP3 predvajalnik.

Tudi lep hrbet lahko ugaja
rep z zadnjim nosilom za prtljago
Rezervacije, obleke, oblačila za spremembo: Repna vrata otroškega vozila, kot tudi zadnju prtljago stojalo ponujajo veliko prostora za shranjevanje za vse, kar želijo vaši otroci vzeti s svojim. Na splošno lahko vozilo prenese tovor do 60 kilogramov. To je dovolj tudi za nekoliko starejše otroke in njihovo prtljago. Pri 153 x 84 x 52 centimetrih je tudi dolžina, širina in višina otroškega vozila impresivna in večja od dolžine številnih drugih otroških električnih avtomobilov.

Pustolovščina? Ampak zagotovo!
2-točkovni vtičnica, daljinski upravljalnik itd.m.
Zahvaljujoč različni varnostni tehnologiji otroški električni avto Jeep Bigfoot ne prinaša le veliko zabave za otroke. Potolaže tudi matere in očete. Avtomatska zavora ustavi vozilo takoj, ko stopalo vašega otroka zdrsne z pospeševalnika. Poleg tega je Bigfoot otroški električni avtomobil z daljinskim upravljalnikom. Če majhni voznik nima vozila pod nadzorom, ga lahko priročno ustavite ali upravljate na daljavo.

5 ali 7 km/h:
Imate izbiro otroškega avtomobila zdvema stopnjama hitrosti
Bigfoot je otroški avto z dvema nivojema hitrosti. S stikalom za visoko/nizko hitrost lahko enostavno preklopite nazaj in nazaj med obema in spremenite najvišjo hitrost s 5 na 7 km/h in nazaj. Zahvaljujoč funkciji mehkega zagona, paket moči preprečuje jerky pospeševanja in se začne zelo gladko.Otroški električni avto se lahko premakne naprej in nazaj orodje. To bo omogočilo otrokom, da ga osvobodijo iz katerega koli vogala, ne da bi se izvleci ven.

Sledi pušča povsod,
kjer je EVA gumaz obcestnim tekalnim trakom.
Otroški električni avto Bigfoot Jeep vozi skozi teren na štirih EVA gumah s profilom off-road. “EVA” pomeni etilen vinil acetat. Penasti material ima podobne lastnosti kot guma, je zelo robusten in ni napolnjen z zrakom. Torej na tem vozilu ni tablice. Pnevmatike EVA zagotavljajo, da se lahko vaši otroci udobno vozijo tudi po neuspelih pobočjih. In profil off-road ne izgleda ravno dobro. Z njim se električni otroški avto dobro premika tudi po blatnem terenu.

Prinaša svetlobo tudi v najbolj gosto džunglo
otroški avto zLED žarometi spredaj
Dve zmogljivi LED žarometi, ki jih je mogoče vklopiti in izklopiti, prinašajo svetlobo v temo, ko vaš otrok vozi enkrat ob mraku ali po sončnem zahodu. Žarometi dobro osvetlijo območje pred vozilom in hkrati poskrbijo, da je električni otroški avtomobil zlahka prepoznaven v temi. In s svojo LED osvetlitev, žarometi niso samo vzdržljivi. Porabijo tudi malo električne energije in s tem ohranjajo baterijsko moč otroškega vozila.

Off-road? Seveda!
Prednja in zadaj vzmetenje
Poleg štirih off-road gum je kakovostna vzmetenje, ki omogoča udobno vožnjo tudi na zahtevni progi. Ena se nahaja zadaj in pred otroškim električnim avtomobilom. Naj se otrok vozi po gozdu, po prodnatih ali mogulskih cestah: vzmetenje in usnjeni sedeži ohranjajo vozniško izkušnjo udobno na vsaki poti.

Primeren tudi za vašega otroka?
Z višino 110 cm in 127 cm so se naši mali testni vozniki počutili zelo udobno in varno v otroškem avtomobilu
S podobno višino bo lahko vaš otrok udobno potoval tudi v mini vozilu!
Z dolžino 157 cm, širino 92 cm in višino 89 cm je otroški avtomobil dovolj velik za večino 3 – 8 let starih otrok

Mere sedeža: vsak sedež 26,0 x 20,0 x 36,0 cm
Radio: funkcija Bluetooth, zgodbe, glasba, vklop / izklop žarometov
Hitrost: 5-7 km / h
Teža škatle (E): 43,7 kg
Menjalnik: 1x prestava naprej – nevtralna – 1x prestava za vzvratno vožnjo
Zvočne funkcije: Bluetooth, USB, AUX
Dimenzije škatle (D X Š X V): 153,0 x 84,0 x 52,0 cm
Volan: volan z glasbo in hupo
Čas polnjenja: 8 – 12 ur
Model: A026
Motor: 2x 24 -voltni 550 -vatni motor (skupaj 1100 vatov)
Vrsta vozila: terenska vozila
Vrata: vrata, prtljažna vrata, pokrov, ki ga je mogoče odpreti
Starost: 3-8 let
Teža izdelka (E): 35,3 kg
Druge funkcije: stikalo za visoke / nizke hitrosti, zadnji prtljažnik, zadnji transportni ročaj, zložljivo ogledalo, indikator baterije
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Pogon: elektromotor
Baterija: 1x 24 voltov 7 AH
Led osvetlitev: LED žarometi
Vzmetenje: sprednje in zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 157,0 x 92,0 x 89,0 cm
Največja obremenitev: 60,0 kg
Sedež: usnjen sedež za 2 osebi
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!