fbpx

Licenciran otroški električni avto Mercedes AMG SLS

S tem električnim avtomobilom za otroke. fantom in dekletom podaš starostno užitek v vožnji s čarom Mercedes-Benza in AMG. Otroški avtomobil ima številne ljubeče podrobnosti in s svojim električnim pogonom zagotavlja varno in močno vozniško izkušnjo. Ne glede na to, ali je na vrtu, parku ali na plaži, licenciran otroški športni avto iz naše spletne trgovine pripelje vašega otroka varno naprej in s svojo 7 Ah baterijo zagotovi do 90 minut užitka v vožnji.

Izlečna stranska ogledala

6-kratni zvočni modul za zvok in rog

Varnostni pas, samodejna zavora

2,4 GHz daljinski upravljalnik s prvo funkcijo

LED žarometi se lahko vklopijo na sprednji strani

Aux vrata za vaš najljubši zvok
Za odlično vozniško izkušnjo z otroškim električnim avtomobilom Mercedes AMG SLS prava glasba ne bi smela manjkati. Z vgrajenim aux pristaniščem vozila je možno enostavno predvajanje otrokovih najljubših pesmi. Opremite otroški avto z najljubšim zvokom in nanj vplivajte z integriranim nadzorom glasnosti. Skupaj z vgrajenim zvokom motorja preko 6-kratnega zvočnega modula je zagotovljen akustični užitek pri vožnji.

Notranje vrednosti
Tudi pod pokrovom ima otroški Mercedes AMG SLS veliko za ponuditi in se predstaviti kot pravi otroški športni avtomobil. Z dvema 25-watnim motorjem lahko vaš potomci potujejo s 3,0 do 5,0 km/h. S preprostim potiskom stikala je možno preklapljanje med naprej in vzvratno prestavo. Zaradi tega bo vaš potomec z električnim vozilom za otroke lahko izvajal številne vozne manverje in z lahkoto obvladal vsako vozno situacijo. Z zmerno hitrostjo lahko tudi manjši ventilatorji vozil varno potujejo z električnim avtomobilom za otroke.

Volan z zvokom za rog

Pozor, prihajam! Z vgrajenim rogom v volan lahko vaš otrok pravočasno opozarja nase. Integrirani zvočni modul se lahko uporablja vzporedno z predvajanjem glasbe preko aux vrat vozila. Rog lahko upravljate neposredno preko velikega volana, ki ga lahko vaš otrok varno dohite. Zaradi tega otroški avtomobil Mercedesa ves čas ostaja varen za krmilje. Volan je nameščen na izdelano nadzorno ploščo, ki daje električnemu vozilu za otroke avtentičen čar.

Preklopljivi LED žarometi
Dobra vidljivost je pomembna za vsako vozilo, tako da lahko vaš otrok varno potuje po parkih ali na javnih cestah tudi ob mraku. Ekonomična LED osvetlitev otroškega električnega avtomobila zagotavlja svetlo svetlobo, ne da bi po nepotrebnem obremenjevanje baterije. Otroški avto ima spredaj dva LED žarometa. Ves čas pazi na svoje potomce.

Varnostni pas in samodejna zavora
Otroški športni avto s svojim 2-točkovnim pasom zagotavlja osnovno varnost. Pripni potomca samo z eno roko in poskrbi, da bo otrok med vsemi vožnjami varno sedel v vozilu. K udobnemu rokovanju prispevajo tudi pnevmatike z mehkim gumijastim obročem in spodaj opisano avtomatsko zavoro.

Zvok motorja, pospešek, rog
Ne glede na to, ali pospešuje, hrup motorja ali rog – z integriranim zvočnim modulom, bodo vaši potomci doživeli različne zvoke v vseh voznih situacijah. Če to ni dovolj, pustite otroku najljubši glasbeni zvok skozi vrata aux, katerega glasnost lahko priročno prilagodite preko vgrajenega nadzora. Zaradi tega vam električno vozilo za otroke zagotavlja absolutno individualen užitek v vožnji.

Samodejna zavora
Integrirana samodejna zavora vam in vašemu potomcu daje dober občutek učinkovitega izogibanja manjšim trkovom z električnim avtomobilom za otroke. Samodejno zaviranje se sproži od trenutka, ko vaš otrok ne stopi več na pospeševalnik Mercedes. Avto se nato hitro ustavi in pred ovirami zavori pregovorno otroško igro.

Vizualno paša za oči
Pri oblikovanju v eksterni zasnovi otroški električni avtomobil v številnih podrobnostih kaže okus nemške avto blagovne znamke Mercedes-Benz. Pomikanje in zaokrožena oblika kot tudi mercedes zvezda spredaj jasno jasno od daleč, da gre za licenčni izdelek v slogu Mercedesa. Zaradi tega je otroški športni avto za vse generacije pašček za oči.

Gume z mehko gumo z nizkim hrupom
Pri načrtovanju vozila se je mislilo na veliko majhnih stvari, ki prispevajo tudi k užitku v vožnji. Avtentično oblikovana platišča krasijo kolesa vozila in s svojim kovinskim sijajem pritegnejo pozornost vseh. Dva eksterna ogledala otroškega avtomobila sta vlečna. Zaradi tega se lahko širina vozila nekoliko zmanjša, ko se parkira po vsakem jauntu.

2,4 GHz s prvo funkcijo
Kot starš želiš obdržati zadnjo kontrolo nad otroškim avtom? To zagotavlja funkcija First preko radijske frekvence 2,4 GHz. Z vključenim daljinskim upravljalnikom imate možnost, da aktivno posredujete v vedenju vožnje vašega otroka. Če je to predaleč od vas ali začne tvegani vozni manever, lahko ob dotiku gumba obdržite nadzor nad otroškim avtomobilom Mercedes.

Vključno z mehkim zagonom
Funkcija mehkega zagona zagotavlja udoben in prijeten zagon. Zahvaljujoč temu otroški avtomobil Mercedes ne pospešuje s polnim plinom, ampak le počasi zahaja. Dragocena pomoč predvsem malim uporabnikom vozil, ki še ne sedijo pravilno v otroškem električnem avtomobilu in že korakajo po plinu.

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: 3 – 5 km / h
Teža škatle (E): 13,4 kg
Prenos: naprej in nazaj
Zvočne funkcije: AUX
Dimenzije škatle (D X Š X V): 107,5 x 51,0 x 34,5 cm
Volan: 6-smerni zvočni modul za rog in glasbo
Čas polnjenja: 4-8 ur
Motor: 2 motorja 6V 25W (skupaj 50W)
Vrsta vozila: avto
Starost: 3-5 let
Ogledalo: Zložljivo ogledalo
Teža izdelka (E): 10,1 kg
Druge funkcije: zvok motorja pri zagonu, osvetljena armatura
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 1 x 6 voltov 7AH
Led osvetlitev: LED žarometi spredaj – preklopni
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 106,0 x 55,0 x 45,0 cm
Največja obremenitev: 30 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Mercedes
Pnevmatike: pnevmatike z obroči iz mehke gume
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!