fbpx

Licenciran otroški električni avtomobil BMW X6M F16 XXL dvosed

Otroški električni avto BMW X6M F16 XXL dvosjed z licenco
Želite kupiti električni otroški avto, ki s svojo opremo in dizajnom prepriča? Potem je licenciran otroški električni avto BMW X6M F16 XXL samo stvar! To podrobno otroško električno vozilo prihaja v tipični športni obliki in navdihuje mlade in stare. 2 x 120 watt pogon prinaša do 6 km/h na merilnik hitrosti. Med vsakim jauntom se lahko dva mlada voznika udobno namestita na 2 usnjena sedeža in uživata v pristni vozniški izkušnji. Otroški električni avtomobil BMW X6M F16 XXL povzroča občutek!

USB, AUX, zgodbe v angleščini

Volan z zvokom za rog

Mehek začetek, LCD zaslon

Varnostni pas, samodejna zavora
L
2,4 GHz daljinski upravljalnik s prvo funkcijo

LED žarometi spredaj in LED zadnji svetilki

Voziš kot veliki? Zagotovljeno z plemenitim BMW otroškim električnim avtom! Tu mali avto čudaki med 3 in 7 leti zaslužijo svoj denar. Najmlajši nosilci volana lahko vozijo do 1,5 ure. Udobje in varnost sta zagotovljena. BMW električni otroški avto – za ljubitelje avtomobilov med otroki!

Zvočne funkcije
Da bi zagotovili, da so vaši otroci dobro zabavni, ima električni avtomobil BMW X6M F16 XXL različne zvočne funkcije. Preko USB in AUX lahko vaši otroci predvajajo najljubšo glasbo in radijske igre. Poleg tega je več zgodb vnaprej nastavitev v angleščini. Torej ni dolgčasa!

Nastavljiv volan
Tako kot pri velikem prototipu je mogoče volan individualno prilagoditi vozniku. Torej ima vaš potomci ves čas vse pod nadzorom in se lahko osredotočijo na svoje vozne sposobnosti. Poleg tega je mogoče zvok in rog nadzorovati preko večnamenske volan (zaslon na LCD zaslonu). BMW X6M F16 XXL – otroški električni avtomobil v svojem razredu!

Zvok motorja, zvok pospeška, rog in signalni zvok
Otroški električni avtomobil v BMW dizajnu zagotavlja realno vozniško izkušnjo. Integrirani zvočni modul posnema tako motor, pospešek kot tipični hrup obratnega signala. Če želite pravilno pritisniti rog, lahko to seveda storite.

LED žarometi
V okviru varnostnega paketa LED žarometi spredaj in zadaj zagotavljajo dobro vidljivost majhnega luksuznega avtomobila. Otroški električni avtomobil BMW je vrhunec v vsakem pogledu!

Usnjeni sedeži
Razkošni avtomobili, kot je BMW X6M, imajo udobne usnjene sedeže. To velja tudi za mini različico za stilsko zavestne otroke. Otroški električni avtomobil BMW pomeni vozniški užitek tudi na daljših potovanjih!

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Pnevmatike EVA so odporne na toploto in staranje, ponujajo dobre damping lastnosti, so tihe, lahke in elastične. Slika 1. Levo: Standardni mehki gumijasti obroč trde plastične gume. Damping aktivno, nizko hrup gume EVA guma.

Vrata za odpiranje
Zahvaljujoč odprtim vratom lahko tudi najmlajši zlahka pridejo noter in ven. Samozaposlitev je tu prednostna naloga!

2.4Ghz daljinski upravljalnik s 3 hitrostmi
Z daljinskim upravljalnikom 2,4 GHz lahko kadarkoli dostopate do samodejnega zavornega sistema in nadzorujte hitrost v treh fazah. To vam daje popoln nadzor in vam omogoča, da posredujejo v nujnih primerih. Poleg tega Soft Start, vzmetne gume EVA in pasovi zanesljivo zagotavljajo varnost. 3 prednja orodja in 1 vzvratna prestava podpirajo vašega otroka pri obvladanju vsake proge z otroškim električnim avtomobilom BMW X6M F16 XXL takoj od začetka. Zasnovana in izdelana za otroke!

Vključno z mehkim zagonom
Zahvaljujoč mehkemu zagonu BMW X6M F16 XXL zagotavlja nemoteno zagonsko delovanje.

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 42,0 kg
Menjalnik: 3 x naprej + 1 x nazaj
Zvočne funkcije: USB, AUX, zgodbe v angleščini
Dimenzije škatle (D X Š X V): 152,0 x 84,0 x 57,0 cm
Volan: volan z zvokom za hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 120W (skupaj 240W)
Vrsta vozila: avto
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 33,0 kg
Druge funkcije: mehak zagon, LCD indikator polnjenja
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 1 x 12 voltov 10 AH
Led osvetlitev: LED žarometi in zadnje luči
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 145,0 x 101,0 x 68,0 cm
Največja obremenitev: 40 kg
Sedež: usnjen sedež za 2 osebi
Blagovna znamka: BMW
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!