fbpx

Licenciran otroški električni avtomobil BMW X6M F16

Na podlagi velikega brata podrobno, bo otroški električni avto BMW X6M F16 navdihnil tudi vaše potomce. Ker ta eleganten speedster med električnimi otroškimi avtomobili doseže udobje, varnost, funkcionalnost in tipično elegantno in športno zasnovo BMW modela. Otroci med 3. in 7. letom starosti na igriv način s bmw otroškim električnim avtomobilom poučiti neodvisnost in odgovornost. Hitro hitrost enosed lahko doseže hitrost do 6 km/h in zaradi mehkega zagona, samodejnega zaviranja in prestavnega premikanja lahko nadzirajo tudi malčka. BMW otroški električni avto – zabava zagotovljena!

USB, SD, AUX, zgodbe v angleščini

Volan z zvokom za rog

Mehek začetek,

LCD Armaturna plošča

Varnostni pas, samodejna zavora

2,4 GHz daljinski upravljalnik s prvo funkcijo

LED žarometi spredaj in LED zadnji svetilki

Dva zmogljiva motorja vozita električni avto za otroke s skupno 90 vati. Zahvaljujoč 3 naprej prestavi in vzvratni prestavi se lahko vaš potomec približa vrhunskim voznim zmogljivostim in hitro doseže prve uspehe. Tako vzmetenje kot EVA trdne gumijaste gume zagotavljajo gladke jaunte. Otroški električni avtomobil BMW X6M – narejen za majhne ventilatorje avtomobila!

Zvočne funkcije
Ali SD, USB ali AUX – vaš mali volanski držalo lahko oblikuje vsako potovanje z BMW Električni otroški avto po vašem okusu. Preprosto predvajajte svojo najljubšo glasbo ali radijske predvajanje in odidite! Izbor zgodb v angleškem jeziku je vnaprej nastavitev. Tako je z otroškim električnim avtomobilom BMW X6M F16 M vedno zagotovljeno dobro razpoloženje!

Nastavljiv volan
Vse je vedno pod nadzorom zaradi spremenljivo nastavljivega večnamenskega volana. Vsak majhen voznik si lahko v samo nekaj preprostih korakih prilagodi volan. Poleg tega lahko zvok, kot sta glasba in rog, nastavite tukaj – kot pri velikem vzoru. Otroški električni avto BMW X6M F16 M – pameten do zadnjega detajla!

Zvok motorja, zvok pospeška, rog in signalni zvok
Mini različica BMW X6M zagotavlja avtentičen užitek v vožnji. Ker celovite zvočne funkcije zagotavljajo realistično zvočno zaodlo. Tako zvočni zvok motorja, pospeševanje zvok in obrat signal zvok zvoka, ko je vaš otrok na cesti. Vozi bmw električni otroški avto kot veliki!

LED žarometi
Za izgled je poskrbljeno. Ker je podrobna zasnova tega razkošnega otroškega električnega avtomobila v vsakem pogledu paša za oči. LED žarometi spredaj in zadaj se uporabljajo večkrat tukaj. Ker velja za moto »Glej in bodi viden«, sik elementi zagotavljajo najboljšo prepoznavnost in s tem ponujajo varnost.

Usnjen sedež
BMW X6M – Comfort je vrhunska prednostna naloga tako za original kot za otroški model. Da se lahko vaš mali voznik udobno namesti na usnjenem sedežu. Usnjeni sedež ne izgleda le odlično, ampak nudi tudi zaščito zahvaljujoč tritočkom pasu. To je, kjer udobje izpolnjuje varnost!

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Pnevmatike EVA so odporne na toploto in staranje, ponujajo dobre damping lastnosti, so tihe, lahke in elastične. Slika 1. Levo: Standardni mehki gumijasti obroč trde plastične gume. Damping aktivno, nizko hrupne gume EVA.

Vrata za odpiranje
Nadzor od začetka. Z otroškim električnim avtom otroku kupite del neodvisnosti. Podrobnosti, kot so vrata za odpiranje, zagotavljajo, da lahko vaš mladinec prenese vse sam in potopite v “pustolovski avto” brez pomoči. Otroški električni avto BMW X6M F16 M – zasnovan in izdelan za otroke!

2.4Ghz daljinski upravljalnik s 3 hitrostmi
Če je vaš otrok še vedno zelo negotov ali, nasprotno, pretirava takoj, ko je za volanom, lahko posredujete kadarkoli. Z daljinskim upravljalnikom 2,4 GHz imate popoln dostop do samodejne zavore in lahko uravnavate hitrost v treh fazah. BMW otroški električni avtomobil – varnost je na prvem mestu!

Vključno z mehkim zagonom
Zahvaljujoč mehkemu startu BMW X6M F16 M zagotavlja nemoten začetek.

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 24,0 kg
Menjalnik: 3 x naprej + 1 x nazaj
Zvočne funkcije: SD kartica, USB, AUX, zgodbe v angleščini
Dimenzije škatle (D X Š X V): 117,0 X 64,0 X 44,0 cm
Volan: volan z zvokom za hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 45W (skupaj 90W)
Vrsta vozila: avto
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 20,0 kg
Druge funkcije: mehak zagon, LCD indikator polnjenja
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 2 x 6 voltov 7 AH
Led osvetlitev: LED žarometi in zadnje luči, preklopni
Vzmetenje: zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 120,0 x 60,0 x 55,0 cm
Največja obremenitev: 35 kg
Sedež: usnjen sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: BMW
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!