fbpx

Licenciran otroški električni avtomobil Maserati Levante Suv

Otroški električni avto Maserati Levante
Maserati med otroškimi suvji!
Uresničijo se sanje za vse majhne in velike prijatelje lepega okusa! Plemeniti suv Maserati Levante je zdaj na voljo kot električni avtomobil za otroke! Ta otroški električni avto z daljinskim upravljalnikom, izdelan pod izvirno licenco, utiče pot tudi najmlajšim, da vstopijo v stilski svet avtomobila. Varnost in užitek v vožnji se odlično združita v otroškem električnem avtomobilu maserati Levante Levante in zagotavljata edinstven užitek. Moč dveh močnih motorjev prihaja na progo nežno in brez drkanja s pomočjo funkcije mehkega zagona. Peneče LED in fascinantna osvetlitev platišča zagotavljajo glamurozen videz za vaše potomce. Funkcija lowrider ponuja pristne izkušnje vožnje in celovita zvočna plošča poudarja širok nabor možnih aplikacij v tem otroškem električnem avtomobilu iz Maseratija! Luksuzna zasnova, udobna oprema in kakovostna delavnica naredijo celo velike ljubosumne. Predvsem pa: Zahvaljujoč daljinskem upravljalniku 2,4 GHz s prvo funkcijo lahko obdržite popoln nadzor nad vsako vozno avanturo vašega najljubšega! Zdravite svoje potomce le najboljše in odkrijte učinek, ki se odvija električni avto maserati Levante Suv za otroke!

Nadzorna plošča z USB, Bluetooth, SD kartico, MP3, AUX

Zelo enostavno krmiljenje

LED osvetlitev platišča v različnih barvah

Vrata, ki se odprejo s pritiskom na gumb

Prednja in vzvratna prestava ter funkcija zamaha

LED žarometi in zavorna luč

Gor in dol s funkcijo lowrider!
Vrteča se swing funkcija za edinstveno zabavo v otroškem avtomobilu
Otroški električni avtomobil Maserati Levante ne pomeni le upscale sijaja in stilskega videza, ampak prinaša tudi praktične tehnične novosti! Integrirano lowrider funkcijo na zadnji okiri lahko kadarkoli vklopite in izklopite ob pritiskom gumba in daje vašemu dragemu še bolj pristno izkušnjo vožnje. Nežno vrteča se zadka očala simulira hitro off-road vožnjo in je preprosto bolj zabavna! Z otrokom si oglejte edinstveno prodajno mesto dodatnega razreda!

Najprej varnost,
tudi v luksuznih suv amortizerji in druge varnostne funkcije ščitijo vašega otroka
Moto “Varnost najprej” se uporablja predvsem v razredu vozila upscale. Zato ima električni otroški avtomobil Maserati Levante različne varnostne lastnosti. Poleg nizkohumnega mehkega gumijastega obroča so bili na vse plastične gume nameščeni še dodatni amortizerji, ki zagotavljajo nemoteno vožnjo in kompenzirajo neenako tla. Nastavljiv varnostni pas ne samo, da zagotavlja primeren občutek pristnosti, ampak zagotavlja tudi optimalno zaščito pred padcem. Integrirani samodejni zavorni sistem začne takoj učinkovati, ko vaš otrok snema stopalko s pedala za pospeševalnik in zanesljivo zaganja hitrost. Tako je izključena zmeda staršev stopal in uporabnost je izjemno olajšana! Zato lahko pustite, da vaš otrok brez skrbi pridobi svoje izkušnje in s tem okrepi samozavest vašega otroka!

Z otroškim avtom Maserati
v središču pozornosti Osvetlitev platišča za oči v kombinaciji z LED žarometi
Vizualno, Maserati določa standarde in električni avto za otroke ni v nobenem primeru inferiolen od originala! Obsežna LED osvetlitev presega vse standarde in zagotavlja absolutni vrhunec. Peneče LED sprednje reflektorje zagotavljajo najboljšo vidljivost in vidljivost ter poskrbijo, da bodo otroške oči sijale! Pravi paša za oči pa je osvetlitev platišča opremljena z barvnimi spremembami, kar še enkrat zagotavlja dodaten faktor hlajenje! Ta prefinjenost zagotavlja zavidajoč videz in poudarja eleganten celoten koncept!

Pripravljeni s pritiskom na gumb!
Preprosto odprite oba vrata z daljinskim upravljalnikom
Luksuzna oprema tega otroškega električnega avtomobila se kaže tudi v majhnih dodatkih, ki adutirajo celo veliki original! Kdo bi se moral še vedno mučiti, da bi odprl vrata, če obstaja drug način? Z otroškim električnim avtom Maserati Levante Levante je pritisnjen gumb vse kar je potrebno in ključavnica vrat se odpre sama! Ta luksuzna funkcija naredi vtis in bo začarala celo nekatere velike opazovalce!

Popoln nadzor nad zvokom
z jasno nadzorno ploščo
Ni treba reči, da pravi občutek vključuje tudi primeren zvok. Z otroškim električnim avtom Maserati Levante lahko zato priročno posnamete otrokovo najljubšo glasbo preko Bluetooth, USB, MP3, AUX ali SD kartice. Predvsem pa jasna nadzorna plošča omogoča operabilnost. Poleg tega hrup racy motorja pri zagonu in integriran rog na volanu pomenita pristno izkušnjo vožnje. Električni otroški avto ima kot lep zamik svoj stereo mikrofon za poje ob sebi, ki še dodatno širi raznolike možnosti igre na svežem zraku!

Avtentičen
užitek pri vožnji za malčka zahvaljujoč prestavi naprej s 3 hitrostnim korakom in vzvratno prestavo
Dva zmogljiva 25- watt motorja zagotavljata eventuelen prevoz do največ 6 km/h. Mali dirkači lahko preklapljajo med naprej in vzvratno prestavo sami z uporabo plemenite prestavne ročice. Prednja prestava ima tri različne stopnje hitrosti, tako da lahko optimalno prilagodite vrhnjo hitrost stopnji razvoja vašega potomca. To bo vašega otroka varno predstavilo svetu na štirih kolesih in se pravilno počuti kot velik!

Daljinski upravljalnik
prve funkcije Intervenirate kadarkoli, če ga želite
Omogočanje otrokom, da imajo svoje izkušnje, je eden od osnovnih pedagoških konceptov. Otroški električni avto Maserati Levante Levante omogoča oboje: naj vaš otrok prosto pridobi svoj občutek za doseganje in hkrati ostane zaščitno na strani neprimežen! Z daljinskim upravljalnikom 2,4 GHz s funkcijo First ves čas obvladujte gonilne dogodivščine vašega potomca, ne da bi otroku omejili samoučinkovitost. S tem lahko podprete ali popravite zaviranje, krmiljenje ali pospeševanje ter otroku podate raven varnosti, ki jo potrebuje za nepozaben občutek dosežka!

Elektroauto Maserati Levante Suv Lizenziert
Funkcija mehkega zagona
za najboljši začetek potovanja v otroškem avtomobilu Maserati
Ker se morajo otroci najprej naučiti igrati pedala, je električni otroški avto opremljen s funkcijo mehkega zagona, ki zagotavlja nemoteno vozniško izkušnjo ves čas. Tudi če je pospeševalnik naenkrat pritisnjena skozi, se moč dveh elektromotorjev nekoliko zakasni in harmonično prenaša na pogonsko okno. To zagotavlja gladko izkušnjo vožnje!

Primeren za vašega otroka?
Z višino 92 cm se naš mali testni voznik počuti zelo udobno in varno v otroškem avtomobilu
S podobno višino bo lahko vaš otrok udobno potoval tudi v mini vozilu!
Z dolžino 98 cm, širino 51 cm in višino 52 cm je otroški avto dovolj velik za
večino 3 – 5 let starih otrok

Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 15,8 kg
Menjalnik: 1x prestava za naprej in nazaj
Zvočne funkcije: Bluetooth, SD kartica, USB, MP3, AUX
Dimenzije škatle (D X Š X V): 99,0 x 52,0 x 39,0 cm
Volan: volan z zvočnim modulom za glasbo in hupo
Čas polnjenja: 4-8 ur
Motor: 2 motorja 6V 25W (skupaj 50W)
Vrsta vozila: avto
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-5 let
Teža izdelka (E): 13,3 kg
Druge funkcije: funkcija zibanja, mehak zagon, zvok motorja pri zagonu, mikrofon
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 1 x 6 voltov 7AH
Led osvetlitev: LED žarometi, zavorne luči in luči na kolesih
Vzmetenje: zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 98,0 x 51,0 x 52,0 cm
Največja obremenitev: 30 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Maserati
Pnevmatike: pnevmatike z obroči iz mehke gume
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!