fbpx

Licenciran otroški električni avtomobil Mercedes AMG C63

Športna na cesti? Z licenčno otroškim električnim avtomobilom Mercedes C63 je možen tudi za najmlajše potomce! Športni električni avtomobil za otroke je primeren za otroke med 3. in 6. letom starosti. Zahvaljujoč 50 vatam skupne moči, motorja prinašata do 6 km/h do merilnika hitrosti. Otroški električni avtomobil Mercedes C63 – originalni Sport Sedan po vzoru do zadnjega detajla!
Prava paše za oči z vsake strani: Ta otroški električni avtomobil prepriča s svojim športnim- dinamičnim telesom in ekskluzivno notranjostjo. Medtem ko je model opremljen z elegantnim športnim sedežem, električni otroški avto zadene z visoko kakovostnim usnjenim sedežem z finim quiltingom. Otroški električni avtomobil Mercedes AMG C63 – tu udobje izpolnjuje dizajn!

SD kartica, USB, MP3, AUX
Naj se glasba, zvočna knjiga ali radio predvajajo – z desnim zvočnim sistemom ozadja še bolje vozi! Zato je otroški električni avtomobil Mercedes C63 opremljen s celovitim zabavnim paketom. Enostaven za uporabo, avdio posnetke lahko predvajate tukaj glede na vaše razpoloženje. Najboljša zabava je zagotovljena s tem električnim avtomobilom za otroke!

Volan z zvokom za rog
Vsak, ki se vozi z chic avtom, kot je Mercedes AMG C63, želi biti viden. Bodisi kot pozdrav ali kot opozorilni signal – integrirani rog spretno zaokroži izkušnjo z otroškim električnim avtomobilom Mercedes C63. Tako kot pri velikem prototipu se rog postavi na sredino značilne Mercedesove zvezde volana.

LED žarometi in LED repni žarometi
Dobesedno vrhunec: žarometi in svetilke za oči. Oblika žarometi temeljijo na originalni zasnovi mercedesa C63. Tu svetle LED zagotavljajo optimalno vidljivost, ko je nebo prenasuto ali ob mraku. Poleg tega je vašega otroka mogoče videti od daleč – pravi plus v smislu varnosti!

5-točkasti varnostni pas, samodejna zavora
Poleg izvedbe in elegantnega dizajna je varnost malih voznikov v čelu izvajanja otroškega električnega avtomobila. Otroški električni avtomobil Mercedes AMG C63 z varnostnim pasom s 5 točkami, zanesljivim samodejnim zaviranjem ter vzmetenjem in trdnimi gumijastimi pnevmatikami ponuja dobro zaokrožen varnostni paket. Tukaj ni nič preusmerjano v srečo!

Zvok motorja, pospešek, rog
Avtentičen vozniški užitek že od začetka je na voljo z otroškim električnim avtomobilom C63. Zvočni modul je prilagojen tako, da tako hrup motorja, zvok pospeška kot zvok roga zvenijo kot izvirnik. S tem otroškim električnim avtomobilom kupite vašemu otroku izredno električno vozilo, zaradi česar si želite več!

Prednja in zadaj vzmetenje
Da bi bil vsak jaunt užitek, je otroški električni avtomobil Mercedes AMG C63 opremljen z vzmetenje na sprednji in zadnjih osi. Ne glede na to, kam gre vaš otrok, so neravnotežene površine nežno uravnotežene in vaš otrok lahko uživa v prvih poskusih vožnje, kot mu je všeč!

Vrata za odpiranje
Naj vaš otrok sam razišče temo e-mobilnosti! Zahvaljujoč prefinjenim detajlom, kot so mehki zagon in vrata za odpiranje, lahko tudi najmlajši brez pomoči uporabljajo električni otroški avto. Otroški električni avtomobil iz Mercedesa – premišljenega do zadnjega detajla!

Praktičen ročaj za prenašanje
Ne glede na to, ali je enostaven prevoz ali kot podpora, ko je vaš mladič utrujen – integriran nosilni ročaj zagotavlja najboljšo podporo tukaj. Preprosto snemite ročico in potegnite ali potisnite otroški električni avto. Zamolčano nošenje postane odveč!

Vključno z mehkim zagonom
Zahvaljujoč mehkemu startu mercedes AMG C63 zagotavlja nemoteno zagonsko delovanje.

Soft-Start
2,4 GHz s prvo funkcijo
Želite imeti popoln nadzor, ko vaš otrok začne z otroškim električnim avtomobilom? Ne skrbi, imaš jih! Kadarkoli dobiš daljinski upravljalnik, ki omogoča dostop do hitrosti in samodejnega zaviranja. Ne glede na to, ali si drznejo voziti maneverje ali nenevidne vozniške teste – podprete svojega otroka v prvih korakih proti mobilnosti!

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 20,0 kg
Menjalnik: 1 x naprej + 1 x nazaj
Zvočne funkcije: SD kartica, USB, MP3, AUX
Dimenzije škatle (D X Š X V): 117,0 x 59,0 x 35,5 cm
Volan: volan z zvokom za hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 25W (skupaj 50W)
Vrsta vozila: avto
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 15,0 kg
Druge funkcije: mehak zagon, transportni ročaj
Varnost: 1 x varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 1 x 12 voltov 7AH
Led osvetlitev: LED žarometi spredaj, LED zadnje luči
Vzmetenje: sprednje in zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 115,0 x 70,0 x 45,0 cm
Največja obremenitev: 30 kg
Sedež: usnjen sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Mercedes
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!