fbpx

Licenciran otroški električni avtomobil Mercedes AMG GLA45

Otroški električni avto Mercedes AMG GLA45 licencirano
Sporty kompaktni terenec za najmlajše!
Vaš otrok je navdušen nad avtomobili? Potem mu kupi lep otroški avto. Še posebej privlačen je otroški električni avtomobil Mercedes AMG GLA45. Z licenco Mercedes-Benz je ta izdelek videti kot razmahana različica Mercedesovega velikega terenca in je na voljo v beli, črni in rdeči barvi. Dva elektromotorja nudita največjo hitrost do šest kilometrov na uro, pri tem pa funkcija mehkega zagona omogoča še posebej gladek zagon. Največjo varnost med drugim zagotavljata 5-točkasti varnostni pas in samodejno zaviranje. Po potrebi lahko na daljavo nadzorujete tudi otroški avtomobil Mercedes. Vaš otrok se bo zelo zabaval z njim. In oni? Imate dober občutek, da je optimalno zaščiten.

Varnost Najprej tudi v otroškem avtu!
5-točkasti varnostni pas & avtomatska zavora kot varnostne funkcije
Zahvaljujoč samodejni zavori, ta električni avto za otroke zavori takoj, ko vaš otrok odstrani stopalo s pedala. Dodatno varnost zagotavlja 5-točkovni varnostni pas. Ščiti vašega otroka veliko bolje od klasičnih 3-točkovnih pasov, znanih iz velikih avtomobilov. In tako, da se v resnici nič ne zgodi, lahko z vključenim daljinskim upravljalnikom kadarkoli prevzamete nadzor nad električnim otroškim avtom.

V otroškem avtu je glasba!
Povezave za SD kartico, USB, MP3, AUX
Zaradi neke glasbe je pogosto še najlepša vožnja z avtomobilom še lepša. To ni nič drugače v otroškem avtu kot v velikih. Zato ima otroški električni avtomobil Mercedes AMG GLA45 digitalni zvočni predvajalnik s povezavo za SD kartico, vsak ima USB in AUX vrata ter možnost predvajanja MP3 zvočnih datotek. Tako lahko vaš otrok med vožnjo posluša vse svoje najljubše pesmi. Najboljša zabava je zagotovljena na ta način.

Več varnosti zahvaljujoč vidnosti
led žarometi & repne luči
Velik električni otroški avto v Mercedesovem videzu ima LED žaromete in preklopljive LED repne luči. Z njimi je odlično viden tudi v temi. S tem se poveča varnost vašega otroka, še posebej v pozni jeseni in zimi, ko popoldne že zaide sonce. LED luči trajajo tudi dolgo časa in so svetle brez olepšanja.

Vrata odprta
Ta otroški avto naredi vkrcanje otrok igro.
Z otroškim električnim avtomobilom Mercedes AMG GLA45 lahko vaš otrok odpre vrata. V avto in iz avta postane otroška igra, medtem ko je v drugih električnih avtomobilih pogosto veliko bolj zapletena, tako da se otroci včasih spotičejo.

Comfort & varnost združuje
vzmetenje na sprednji in zadnji osi
Otroški avtomobil Mercedes ima odlično vzmetenje tako na sprednji kot na zadnji osi. Tako kot trde gume, s katerimi je opremljeno majhno vozilo, je vožnja zabavna tudi na tirih za hunchback. Poleg tega vzmetenje preprečuje pretres vašega otroka med vožnjo in poškodbami zaradi šokov.

Vedno na poti
Praktična nosilna ročica na sprednji strani otroškega avtomobila za enostaven prevoz
V sprednjem predelu ima električni avto za otroke praktičen ročaj za prenašanje. Z njim lahko otroški avto enostavno premaknete iz A na B, tudi če ne vozi. Nosilni ročaj naredi prevoz električnega otroškega avtomobila, ki tehta okoli enajst kilogramov, udoben in enostaven.

Vse pod nadzorom z daljinskim upravljalnikom!
2,4 GHz s prvo funkcijo
Otroški električni avtomobil Mercedes AMG GLA45 je primeren za otroke od treh let. Pomembno je, da ti kot oče ali mati vedno ostaneš pod nadzorom. To je enostavno mogoče: Nadzor otroškega električnega avtomobila z daljinskim upravljalnikom! Druga možnost je, da otrok vozi sam, vendar z vključenim daljinskim upravljalnikom 2,4 GHz s funkcijo First imate možnost, da upočasnite hitrost kadarkoli ali zaustavite električni avto z avtomatsko zavoro.

Funkcija mehkega zagona
Gladek začetek brez neusmilnega začetka!
Ta električni otroški avto se lahko vozi naprej in nazaj. Ima dva zmogljiva 25- watt motorja, ki vozita zadaj. Energijo oskrbuje 12-voltna baterija, s katero se čas vožnje poveča do 1,5 ure. Funkcija mehkega zagona omogoča, da se vaš otrok kljub moči motorja začne nežno in brez neusmiljenega začetka s tem otroškim avtomobilom Mercedes. In ne nazadnje, pomeni dodatno zaščito.

Mercedes otroški avto z
zabavno garancijo Uporabne funkcije zaokrožijo otroški električni avto
Otroški električni avtomobil Mercedes AMG GLA45 poleg možnosti predvajanja glasbe ponuja še dodaten zvok. Rog je integriran v volan otroškega avtomobila, ki temelji na velikem izvirniku. Poleg tega obstaja klasičen zvok motorja. To zagotavlja odlično vozniško izkušnjo, ki jo lahko doživite z očmi in ušesi.

Otroški avto z idealno velikostjo za vašega otroka?

Z višino 103 cm se naš mali testni voznik v otroškem avtomobilu počuti zelo udobno in varno
S podobno višino bo lahko vaš otrok udobno potoval tudi v mini vozilu!
Z dolžino 102 cm, širino 60 cm in višino 47 cm je otroški avto dovolj velik za večino 3 – 5 let starih otrok

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 13,5 kg
Menjalnik: 1 x naprej + 1 x nazaj
Zvočne funkcije: SD kartica, USB, MP3, AUX
Dimenzije škatle (D X Š X V): 100,0 x 49,0 x 30,0 cm
Volan: volan z zvokom za glasbo in hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 25W (skupaj 50W)
Vrsta vozila: avto
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-5 let
Teža izdelka (E): 11,0 kg
Druge funkcije: mehak zagon, transportni ročaj
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 2 x 6 voltov 4.5AH
Led osvetlitev: LED žarometi, LED zadnje luči, preklopni
Vzmetenje: sprednje in zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 102,0 x 60,0 x 47,0 cm
Največja obremenitev: 30 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Mercedes
Pnevmatike: pnevmatike iz trde gume
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!