fbpx

Miweba otroški tricikel KSF10, zložljiv

Zagotovite svojemu otroku 7 -kratno zabavo z otroškim triciklom Miweba. Zahvaljujoč toboganu in funkciji otroških vozičkov imate svojega otroka pod nadzorom, vendar lahko zaradi vgrajenega otroškega tricikla odkrije svet sam. Popolno ugoden nakup za skrbne starše, ki svojih pustolovskih otrok še ne želijo pustiti pod popolnim nadzorom.

– Pnevmatike z nizkim hrupom

– Nastavljiva streha

– Mehki ročaj

– Zelo enostavno zložiti

– Ročaji proti drsenju na krmilu

– Odstranljiva potisna palica

Zelo enostavno zložiti

Varnost je na prvem mestu
Otroški drsnik za tricikel Miweba združuje sedem funkcij v samo eni napravi. Zaščitite svojega otroka na soncu z vgrajeno zaščito pred soncem in spremenljivo snemljivo zaščitno palico. Tako žgoče sonce ali celo majhne izbokline ne morejo škodovati vašemu otroku.

Prvi poskusi lastne vožnje
Otroški tobogan za tricikel raste z vami, zato ne odlašajte z nakupom kabrioletnega vozička, tudi če je vaš potomec nekoliko starejši. Nedrseči ročaji in pedala vam omogočajo, da preizkusite svojo vožnjo.

7 uporabnih funkcij
1. Sončni senčnik se lahko zloži in odstrani
2. Pedala za samostojno vožnjo
3. Praktična torba za manjše nakupe
4. Enostavno zlaganje
5. Varnostne ročice, ki se pritrdijo
6. Opori za noge na okvirju za zlaganje
7. Odstranljiva potisna palica

Zabavno in neodvisno odkritje
Zdaj za vašega malega ljubljenčka stvari postanejo res zanimive: brez težav spremenite vozička v pustolovščino! Uporabite dve različici otroškega tricikla. Naučite svojega otroka, kako enostavno in varno voziti.

Popoln nadzor
Najprej tricikel potisnite s potisno palico. To zagotavlja, da lahko vaš otrok varno raziskuje svet, saj imate popoln nadzor nad krmiljenjem in hitrostjo. Če je okolje varno in je vaš otrok dovolj pogumen, odstranite potisno palico in jim omogočite samostojno vožnjo, krmiljenje in raziskovanje.