fbpx

Miweba otroški tricikel KSF12, zložljiv

KSF12 navdušuje s premišljeno strukturo in visokimi varnostnimi ukrepi. Zaradi oblazinjene zaščitne palice in udobnega sedeža lahko svojega malčka udobno in varno prevažate. Če želi otrok sam odkriti svet, lahko otroški tobogan v nekaj preprostih korakih spremenite v popolnoma delujoč tricikel. S tem lahko vaš otrok svobodno in sproščeno raziskuje okolico. Zvonec na krmilu, številni zlahka dostopni žepi in praktična senčila za sončenje dopolnjujejo celoten paket za vas. Vaš otrok bo v celoti užival v vsakem izletu.

– Enostavno pospravljeno, ker je zložljivo

– Zložljiv in odstranljiv senčnik

– Torba na krmilu in zadnjem delu drsnika

– Oblazinjeni varnostni nosilec

– Možnost delovanja s pedali

– Naslonjala za noge za drsno funkcijo,zložljiva, odstranljiva

– Odstranljivo krmilo in potisni drog

Večnamenski
Izkoristite veliko prilagodljivost praktičnega tricikla. Uporablja se lahko kot običajen tricikel in kot otroški voziček, otrokom in staršem pa nudi največ udobja. Če želite tricikel zložiti, ga lahko preprosto in priročno zložite, kar prihrani veliko prostora za shranjevanje. KSF12 tako ponuja veliko koristnih funkcij za vas in vašega otroka. Kdo bi hotel brez tega?

Zložljiv
Trikolesnik lahko v trenutku utripate in zložite, zato komaj zavzame prostor. Zaradi kompaktne oblike je otroški potisnik zelo enostaven za prevoz v avtomobilu. To koristi otrokom in staršem na daljšem potovanju, saj je tricikel na voljo takoj in hitro. Zakaj bi torej uporabljali voziček, ko je vašega otroka mogoče potiskati in voziti z otroškim triciklom? Trikolesnik je enostaven za montažo in demontažo ter še vedno ponuja največjo stabilnost in varnost.

Zložljiv in odstranljiv senčnik
V primeru majhnih otrok je treba zagotoviti zadostno zaščito pred prekomernim sončnim sevanjem. Za izpolnitev tega varnostnega vidika KSF12 ponuja senčilo, ki ga je enostavno zložiti. Kot mama ste lahko prepričani, da svojega otroka ne boste izpostavili nepotrebni nevarnosti. Je dovolj lahka in tako visoka, da vaš otrok dobi veliko svežega zraka, vendar zagotavlja optimalno zaščito pred premočnimi sončnimi žarki in omogoča dober pogled na okolico. Zaradi visoke stabilnosti sončna streha ostane stabilna tudi pri močnih sunkih vetra.

Žep na zadnji strani drsnika
Na ogled s triciklom in malčkom je pomembno, da s seboj prinesete dovolj pijače, manjših prigrizkov ali igrač. Žep na zadnji strani tricikla zagotavlja dovolj prostora za kratke izlete. Zahvaljujoč stabilni prilogi so predmeti, ki ste jih prinesli, takoj na voljo.

Zvonec na krmilu
Otroški tricikel ima na krmilu glasen zvonec, ki ga otrok enostavno uporablja, tako da lahko vaš otrok med vožnjo hitro opozori nase. Tako med potovanjem na triciklu kot pri uporabi kot otroškega potiskalnika se otroci ob zvonu zelo zabavajo in se tako drugim udeležencem v prometu ali pešcem vnaprej naznanijo.

Oblazinjeni varnostni nosilec
Otroški tricikel je opremljen z trdno varnostno palico, tako da vaš otrok med vožnjo v KSF12 varno sedi na sedežu, tudi v ovinkih. Ta je celovito oblazinjen, tako da je zagotovljen varen oprijem tudi na neravnih površinah in na hribovitem terenu. Varnostna palica se harmonično prilega celotni sliki in še vedno ponuja trdno in varno zaščito.

Možnost delovanja s pedali
Otroški tobogan ni primeren le za udobno potiskanje vašega malčka, ampak tudi otroku omogoča, da sam odkrije svet, če mu je to naklonjeno. S pomočjo pedal, ki jih je enostavno namestiti, lahko otrok normalno uporablja tricikel in sam izbere destinacijo za potovanje. Če želite to narediti, preprosto odstranite potisno palico in otrok lahko v varnem okolju s triciklom za otroke pridobi prve izkušnje.

Naslonjala za noge za drsno funkcijo, zložljiva, odstranljiva
Wenn Sie das Dreirad mit Schiebestange nutzen, können Sie bequem und einfach die montier- und klappbaren Fußstützen nutzen. Die Füße Ihres Kindes sind bei allen Bewegungen gut geschützt, während Sie als Elternteil sowohl die Geschwindigkeit als auch die Richtung bestimmen. Das Dreirad für das Kleinkind ist als optimaler Begleiter für kurze oder lange Ausflüge bestens geeignet.

Odstranljivo krmilo in potisni drog
Če želite svojim malčkom dati več prostora, se lahko tudi samostojno vozijo z otroškim triciklom. Potisni drog in krmilo morate odstraniti le v nekaj preprostih korakih in popoln tricikel v pravi velikosti otroka je pripravljen. Tako lahko otrok uporablja svoj mobilni podstavek na vrtu ali na igrišču in se prosto giblje.

Prilagodi se vsaki situaciji
Otroški tricikel Miweba KSF12 je popolnoma prilagodljiv in zato popoln spremljevalec za vas in vaše malčke pri vznemirljivih izletih. Če ima otrok še energijo, se lahko vozi skupaj s starši in jih spremlja. Če se otrok utrudi, preprosto uporabite potisno palico, da udobno upravljate otrokov drsnik. Zahvaljujoč zložljivemu senčniku je otrok med vožnjo dobro zaščiten in lahko celo mirno spi v otroškem drsniku.