fbpx

Miweba Športna zaščitna oprema S, M, L

Zaščitna oblačila Miweba za hoverboard, BMX kolo, rolko in Co.: Zaščitna oprema PS200
“Varnost najprej” velja za vse naporne aktivnosti za prosti čas! Zaščitna oblačila Miweba nudijo zanesljivo zaščito, tako da lahko vi ali vaši otroci obvladate vsako vožnjo z lebdenjem ali tveganimi zavoji v objektu za drsanje. Set je sestavljen iz 6 delov, ki zanesljivo ščitijo najbolj občutljive sklepe v primeru padca in šokov. Ščitniki sklepov so skrbno oblikovani in prožno gnezdijo na zapestjih, komolcih in kolenih. Zahvaljujoč velikodušni trdi lupini, ščitniki sklepov temeljito izvirajo in ublažijo vsak vpliv. Namesto brezhibne zaščitne opreme ima zaščitna oprema Miweba PS200 artikuliranje zaščitnih sredstev za pokrivanje. Te so sestavljene iz dihalne notranje površine in nudijo maksimalno udobje pri nošnjah tudi pri dolgotrajnem nošenju. Zaščitna oprema Miweba PS200 zaradi posebne oblike ponuja zanesljivo vseobseženo zaščito in varno držalo ves čas. Za popravek preprosto uporabite pritrjevalke Velcro. Tukaj vse sedi točno tam, kamor spada! Preprosto izberite pravo velikost za vas ali vaše potomce in uživajte!
Velikodušna trda lupina – ščitnik sklepov za pokrivanje: Stranska zaščita, popolno držalo – zaščita tam, kjer je potrebna – dihanje

Kategoriji: ,

Material
Zahvaljujoč kakovostnem materialu in previdni obutvi, so skupni zaščitniki še posebej trpežni in enostavni za čiščenje. Skupni zaščitniki so izdelani iz najlona, ki je znan po svoji vzdržljivosti. Poleg tega je material vodoodporen in tako ne omogoča vlage v notranjosti.

Vsestranski
Čeprav za naše lebdeče plošče naredimo zaščitna oblačila Miweba, so prav tako primerna za vsako drugo dejavnost za prosti čas, kjer je potrebna celovita zaščita sklepov. Ne glede na to, ali so inline drsalke, kikboardi ali e-skuterji – zaščitna oprema Miweba nikoli ne sme manjkati!