fbpx

Originalna kompaktna torba Robway Hoverboard 6.5 col

Trda lupina, hladno jedro. Zahvaljujoč trdi vezavi je vaša hoverboard Robway vedno dobro zaščitena.

Vodoodporna

Zaščita pred mrazom in umazanijo

Zaščita pred soncem za vaš hoverboard

Kategoriji: ,

Zaščita pred sončno svetlobo
Zaščitite tehnologijo in lak vašega hoverboarda pred intenzivnim sončnim sevanjem! Originalna torba za hoverboard Robway ima za to optimalne lastnosti izdelka. Visokokakovosten material zunanje lupine ni le posebej stabilen. Poleg tega membrana vrečke s trdo vezavo odbija škodljivo UV sevanje. Ne glede na to, ali je svetlo sonce ali meglena megla – Robwayeva trda torba deluje zanesljivo proti zunanjim vplivom!

Zaščita pred brizganjem vode
S to elegantno trdo vezano torbo je vaš hoverboard optimalno zaščiten! Dež ali izleti v morje – zahvaljujoč vodoodbojni površini, brizgana voda nima možnosti. Vašo hoverboard Robway lahko enostavno shranite v oblazinjeno trdo vezano torbo. Tako je ves čas zanesljivo zaščiten pred vremenskimi vplivi. Preprosto pospravite hoverboard in greste na naslednjo avanturo!

Udobje prevoza
Vsako hoverboard Robway lahko varno shranite v oblazinjeno trdo vezano vrečko. Nosilna torba ponuja tudi veliko funkcij za uporabnika. Ker torbo s trdo vezavo lahko nosite z nastavljivim ramenskim pasom, ročajem in na hrbtu. Zaradi tega je vsak prevoz otroška igra. Original Robway Hoverboard torba s trdimi platnicami – tukaj se pametna oblika sreča z največjim udobjem!

Robway Hoverboard Hard Cover Protection za daljšo življenjsko dobo
Robustna membrana za najboljšo možno zaščito pred vplivi okolja in nevarnostmi, kot so udarci, mraz in umazanija. Zahvaljujoč visokokakovostni Robway torbi s trdimi platnicami boste zagotovo dolgo uživali v hoverboardu!

Uporaba: torba za prenašanje
Material: vodoodbojen, odporen, robusten
Velikost: 6,5 “palcev