fbpx

Otroški drsni avtomobil Mercedes AMG GL 63 z licenco 4v1 s potisno palico in funkcijo zibanja

Kakovostno predelani Kinder Rutsch Auto je licenciran s strani Mercedesa in je po vzoru optičnega detajla. Ekskluzivne funkcije, kot so LED žarometi in zadnjih luči, osvetljena platišča in 6-kratni zvočni modul, ki ga lahko prilagodite okusu vašega malega dirkalnega voznika, poskrbijo za dobro razpoloženje v tem otroškem vozilu. Ta otroški avto je pravi vrhunec, ki zagotavlja veliko vožnje zabavno!

Kategorija:

Originalno licencirano
Navdušite svoje otroke s tem originalnim licenčni diapozitiv, ki je bil po modelu Mercedes AMG GL 63 navzdol do najmanjše podrobnosti!
LED osvetlitev
Izjemno učinkovita LED osvetlitev žarometov in zadnjih luči ter osvetljena platišča zagotavljajo dobro vidljivost in veličasten vtis drsnega avtomobila Mercedes ob mraku.

6x zvočni modul
Za primeren zvok na naslednjem izletu je otroško vozilo opremljeno s 6-kratnim zvočnim modulom prvega razreda. Tukaj USB in AUX povezava kot tudi režo SD kartice zagotavljajo razpoloženje!

Vaš mladi dirkač se lahko udobno namesti na velikodušno rezanem lažnem usnjenem sedežu, ko se začne divja vožnja. Zahvaljujoč funkciji zamaha je namenjena tudi sproščujočemu trenutku.

Noge za vlečenje
Da bi zagotovili, da tudi najmlajši zaslužijo svoj denar, se lahko noge vlečejo in podaljšajo. Poleg tega lahko udobno potisnete otroški avto za podporo vašega potomcev!

Funkcija zibanja
Funkcija zamaha se lahko enostavno proizvede v nekaj preprostih korakih, če vreme ne igra skupaj za izhod.

Največja varnost za vašega otroka
Kakovostni otroški diapozitiv Mercedes AMG GL 63 zagotavlja prijetno vožnjo s praktičnimi stopalkami in mehkimi gumijastimi gumami. Za dodatno varnost pripnite nosilce na volan diapozitivnega avtomobila! Ta otroški avto združuje varnost z udobjem in je idealna izbira za hitro vožnjo zabavno!

Teža škatle (E): 8,3 kg
Dimenzije škatle (D X Š X V): 67,0 x 36,5 x 29,0 cm
Vrsta vozila: potisni avto
Zvočni modul: 6-smerni zvočni modul z vtičnico AUX, SD in USB
Funkcije: funkcija nihanja, drsnik z / brez naslonov za roke, drsnik
Starost: od 1 leta
Teža izdelka (E): 7,0 kg
Naslon za noge: podstavki za noge za drsenje
Baterija: 1 x 6 voltov 4.5AH
Led osvetlitev: LED žarometi, zadnje luči in pnevmatike
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 62,0 x 30,0 x 90,0 cm
Sedež: usnjen sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Mercedes
Pnevmatike: pnevmatike iz mehke gume

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!