fbpx

Otroški električni avto Mercedes AMG GT4 Sport Edition

Otroški električni avtomobil Mercedes GT4 licencirano
Otroku nikoli ne boste pozabili sijočih oči, ko bo dokončal prve kroge v novem otroškem električnem avtomobilu Mercedes AMG GT4! Dva 35-vati motorja zagotavljata neprekinjen in močan užitek v vožnji pri 3-6 km/h. 6-kratni zvočni modul v dirkalnem volanu in zvok pospeševanja pomenita pospešek dirkalnega občutka. Električno vozilo za otroke ima 2-točkovni varnostni pas in samodejno zaviranje. Daljinski upravljalnik 2,4 GHz za odrasle je opremljen s funkcijo First, tako da lahko svoje drage spremljate na prvih dogodivščinah v električnem avtomobilu za otroke nezapaženo in brez težav. Hladne LED svetilke in trendovska lučka kolesa naredijo otroški električni avtomobil Mercedes AMG GT4 popolnim igralnim vozilom. Razširjeno veselje igranja na svežem zraku in nekaj zavidajočega videza so prepričani, da vaš srček s tem Mercedes otroški avto!

6 zvočni modul in krmiljenje moči
Dirkalni volan je oprijemen in je podprt z električnim krmiljenjem, tako da je nadzor v otroškem avtomobilu Mercedes enostaven za upravljanje. 6-kratni zvočni modul zagotavlja raznolik užitek v vožnji in spreminja razvojne možnosti vašega mladega pilota. Integrirani radijski sistem z USB priključki, AUX vrati in sd kartico spremeni otroški električni avtomobil Mercedes AMG GT4 v celostno igralnico, ki v smislu zabave v ničelo ni nič bolj inferiornejša od odličnega vzornika.

Originalna licenca vam omogoča predstavitev otroškega električnega avtomobila Mercedes AMG GT4, dragocene igralne opreme, ki je zvesto po vzoru originalnega športnega avtomobila. Rešeta radiatorja z Mercedes zvezdo in dodatno razširjena zračna rešeta v odbijač prenašajo ustrezen videz blagovne znamke in podčlenijo dirkalno zasnovo. Nalepke ustvarjajo idealen tekmovalni okus in navdihnejo domišljijo vašega otroka. Prezračevalni reže v pokrovu pokrova pokrova in trendovski zadki spojler dokončajo celotno sliko in poskrbijo, da je vaš malček videti kot velik v tem otroškem avtomobilu Mercedesa!

Volan z zvokom za rog
Športni volan je enostaven za usmerjanje, različni zvočni gumbi pa temeljijo na pravih dirkalnih avtomobilih. Integriran rog je sestavni del vsakega pravega otroškega avtomobila. Naprej in vzvratno prestavo lahko izberete preko prestavne ročice na nadzorni plošči in omogočite celovito vozniško izkušnjo. Lahko se preklopi med dvema stopnjama hitrosti, tako da lahko tudi najmlajši pridobijo začetne izkušnje v e-mobilnosti.

LED žarometi, repna svetila in platišča
Standardna oprema v električnem avtomobilu za otroke vključuje LED žaromete in repne luči. Otroškemu električnemu avtomobilu Mercedes AMG GT4 dajejo realno prometno izkušnjo. Poleg tega so v kolesa vgrajene modre LED diode, ki zagotavlja faktor hlajenosti v tem električnem vozilu za otroke. Dva eksterna ogledala dajeta otroškemu avtomobilu nujen občutek pristnosti. Originalna Platišča mercedesa, ki so govorila z jasno vidnimi disk zavorami in športnimi zavornimi sedli, izgledajo kul in naredijo vtis.

2-točkasti varnostni pas, samodejna zavora
Varnostni pas z 2 točkama zagotavlja potrebno varnost med prvimi izkušnjami vožnje. Plemenit športni sedež v električnem avtomobilu za otroke prepelje vrednost in omogoča udobno sedenje. V otroškem električnem avtomobilu Mercedes AMG GT4 je užitek v vožnji prednostna naloga in zaradi vrhunske tehnologije je zagotovljena varnost vaših potomcev. Integriran samodejni zavorni sistem se vedno zaskoči, ko vaš varovanec snema nogo s pospeševalnika. To preprečuje zmedenje pedala in zavorna razdalja se znatno skrajša s takojšnjim učinkom. Lahkotnost uporabe otroškega električnega avtomobila Mercedes AMG GT4 služi za zagotavljanje optimalne zaščite in združuje veselje z najvišjo stopnjo varnosti.

Zvok motorja, pospešek, rog
Dva zmogljiva 35- watt motorja optimalno vodita malčka skozi teren. Vgrajen zvok pospeška naredi vašega otroka, da pozabi, da sedi le v otroškem avtomobilu. Baterija deluje na varnem 12 V in zagotavlja približno 1,5 ure neprekinjenega užitka v vožnji pri 7 Ah. Vsak otrok z otroškim električnim avtomobilom Mercedes AMG GT4 doživi vznemirljive vozniške dogodivščine z najboljšo možno varnostjo.

Funkcija zibanja
Vse do zadnje podrobnosti
Tako kot pri sodobnem avtomobilu je motor nastavljen v gibanju z gumbom za zagon in nobeno nepotrebno iskanje ključev ne zapleta vozniške izkušnje. Tudi zakovice, dimenzije vrzeli in prezračevalne reže v fenderju temeljijo na velikem izvirniku in iz tega električnega avtomobila za otroke naredijo celovito vsestransko igralo. Kakovostni dirkalni avtomobil je pobarvan v srebrno, črno in rdečo barvo, tako da je pravi model za vsak okus v začetnih blokih.

Vrata za odpiranje
Vrata, ki se odpirajo na obeh straneh, omogočajo enostaven vstop v otroški avto. Takoj se bo vaš otrok vkrcal na novo pustolovsko potovanje, saj se v otroškem električnem avtomobilu Mercedes AMG GT4 DIY promovira na poseben način. Obdelajte sebe in svojega otroka do posebne izkušnje v električnem avtomobilu Mercedes AMG GT4 za otroke!

Transportni oklepaji in kastri
Otroški električni avto Mercedes AMG GT4 vas podpira s transportno palico v sprednjem predelu in dodatni transportni valji omogočajo odstranitev brez zapletov. Otroški avtomobil Mercedes prepriča s številnimi originalnimi detajli, kompaktnim dizajnom 110 x 60 x 45 cm in ga je mogoče enostavno sneti stran. Nizka teža 14,6 kg in robustna oblika omogočata obremenitev 35 kg, tako da lahko otroci do 6 let uživajo v otroškem električnem avtomobilu Mercedes AMG GT4.

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Pnevmatike EVA so odporne na toploto in staranje, ponujajo dobre damping lastnosti, so tihe, lahke in elastične. Slika 1. Levo: Standardni mehki gumijasti obroč trde plastične gume. Damping aktivno, nizko hrup gume EVA guma.

2,4 GHz s prvo funkcijo
Želite igrati varno in spremljati vašega otroka v prvih korakih k mobilnosti? Zahvaljujoč priloženi daljinski upravljalnik, ste vedno v nadzoru! Ne glede na to, ali je hitrost ali samodejna zavora – do vseh parametrov lahko dostopate preko daljinskega upravljalnika 2,4 GHz s funkcijo First!

Vključno z mehkim zagonom
Zahvaljujoč mehkemu startu je otroški električni avtomobil Mercedes GT4 licenciran za nemoten začetek.

Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 19,9 kg
Menjalnik: 1 x naprej + 1x nazaj
Zvočne funkcije: zvok motorja ob zagonu
Dimenzije škatle (D X Š X V): 117,0 x 60,0 x 32,0 cm
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 35W (skupaj 70W)
Transport: transportni ročaj in transportni valji
Vrsta vozila: avto
Zvočni modul: USB, AUX, SD kartica
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 14,6 kg
Druge funkcije: mehak zagon, funkcija vzpenjanja, servo volan, LED v platiščih
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 12 voltov 7 AH
Led osvetlitev: LED žarometi in zadnje luči, preklopni
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 110,0 x 60,0 x 45,0 cm
Največja obremenitev: 35 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Mercedes
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!