fbpx

Otroški električni avto Mercedes ML 350 Originalni licenčni avto 2x 25 Watt Motor

Otroški električni avto Mercedes ML350 Licencirano
Krasna SUV vožnja, zabava za malčka
Zakaj samo sedeti zadaj, ko lahko vozite sami? Povedite malčke do nepozabnih doživetij v lastnem otroškem električnem avtomobilu Mercedes ML 350! Originalna mercedes licencirana oblika izkazuje avtentičen okus in vam in vašemu potomcu daje dragoceno blagovno znamko v barvah črne, bele ali rdeče barve. Dva zmogljiva 25-vati motorja prinašata v vožnjo do 5 km/ h zagona. Funkcija mehkega zagona zagotavlja nemoten zagon brez drsenja in večnamenski volan omogoča delovanje otroške igre. Doživite veselje vašega otroka, ko zavije prve kroge v otroškem avtomobilu Mercedesa, kot veliki. Integriran samodejni zavorni sistem in varnostni pas z 2 točkama zagotavljata potrebno varnost na prvih lastnih poteh. Zahvaljujoč daljinskem upravljalniku 2,4 GHz s prvo funkcijo, vedno ostanete ob strani svojega malega dirkalnega voznika in se lahko že na začetku izognete nevarnim situacijam, ki jih ne boste videli. Priložen mikrofon in različne možnosti snemanja vaše najljubše glasbe naredijo otroški električni avto Mercedes ML 350 vsestransko uporabno, ki obljublja odlične izkušnje na svežem zraku. Glejte sami, vaši mali se vam bodo zahvalili!

Nadzorna plošča z USB, SD in AUX

Večnamenski volan za glasbo in rog

Platišča v kromnem videzu

2 točkasti varnostni pas

Prednja prestava pri 3 hitrostih

LED osvetlitev spredaj

Avtentičen užitek
v vožnji za malčke Originalna mercedes licenca v električnem otroškem avtomobilu
Zvestoba izvirniku je za otroke prednostna naloga tega električnega avtomobila. Mercedes licenca proizvajalca omogoča podrobno repliko, tako da tudi otroci morajo biti v ničemer inferiornejši od odraslih! Kakovostna delavnost in značilna zasnova naredita to dragoceno toy vozilo z občutkom pristnosti. Hrup motorja pri zagonu in napačen rog prepričljivo zaokrožita vozniško izkušnjo. Oglejte si sami, kako vaš otrok cveti in se dogaja v originalnem Mercedes ML 350 otroški električni avto!

Otroški avto vozi z primerno glasbo!
Zahvaljujoč Bluetooth, SD kartici, USB, MP3 & AUX
Otroški avtomobil Mercedes zagotavlja končno zabavo! Predvajajte otroku najljubšo glasbo in otroški električni avtomobil Mercedes ML 350 v trenutku spremenite v holistično igro. Različne vmesnike od Bluetooth, USB, MP3 in AUX do režo SD kartice naredi igranje glasbe vetrič. Z desnim utorom je zagotovljeno dolgotrajno veselje igranja!

Dobro osvetljen – za varno
vožnjo v temnem mercedes otroškem avtomobilu z LED žarometi
Vrhunec za otroške oči so energijsko varne in peneče LED luči na električnem otroškem avtomobilu! Zmogljivi LED žarometi naredijo vtis in navdihnejo domišljijo vašega otroka. Igra svetlobe na otroškem električnem avtomobilu Mercedes ML 350 povečuje veselje do igranja in zagotavlja maksimalno varnost in udobje tudi pri vožnji v temi. Torej so vaši malčke dobro opremljeni na cesti in nič ne stoji na poti resničnim dogodivščinam!

Z integriranim mikrofonom
v otroškem električnem avtu glasno pojejo
Za spodbujanje otrokovega delovanja in ustvarjalnosti je ta električni otroški avtomobil opremljen s posebnim poudarkom. Zato nadzorna plošča s klasičnimi zasloni in kontrolniki vključuje tudi izvlečen stereo mikrofon! Ta dodatna možnost zvoka vam omogoča, da pojete skupaj s priljubljenimi skladbami in poveča fun factor. Majhno potovanje na štirih kolesih se hitro spremeni v pravo karaoko in pojejočo zabavo!

Najprej varnost – tudi v otroškem avtu!
Integrirana avtomatska zavora in varnostni pas
Preprosta operabilnost in najvišji varnostni standardi določajo električni avtomobil Mercedes ML 350. Brez zapletene igre na pedalu integrirana zavorna funkcija zagotavlja varno vožnjo: Takoj ko vaš otrok s pedala sneti stopalko, se integrirana zavora takoj zajame in pripelje vozilo na varno in hitro ustavitev. Individualno prilagodljiv varnostni pas z 2 točkama zagotavlja podporo in optimalno varnost na udobni lupini sedeža. Na ta način lahko vaši potomci pridobijo svoje prve izkušnje v motoriziranem svetu in so še vedno dobro zaščiteni!

Vedno gledate na cesto
Ni težav z večfunkcijskega volana!
Električni otroški avtomobil ponuja številne vznemirljive in odlične možnosti delovanja. Da bi se vaši mladi dirkači čim lažje začeli gibati na štirih kolesih, je v otroški avtomobil Mercedes nameščen popolnoma funkcionalni večnamenski volan. Vse pomembne gumbe, kot je upravljanje glasbe ali rog, lahko upravljate tako enostavno, ne da bi se vaši malči, ki morajo vzeti roke z volana!

Vse pod nadzorom z daljinskim upravljalnikom!
2,4 GHz s prvo funkcijo
Medtem ko vaš potomci praznuje svoje prve uspehe na pobočjih, imate vedno vse pod nadzorom brez veliko truda! Daljinski upravljalnik 2,4 GHz s funkcijo First vam omogoča, da neočateno nadzirate prve vožnje in odpravite nevarne situacije v zgodnji fazi. Spremljajte otroka s tem daljinskim upravljalnikom neusmiljene na poti do lastnih izkušenj in nudijo nevidno spremljavo z čim večjo varnostjo! Vaš otrok se lahko nauči neodvisnosti v otroškem električnem avtomobilu z daljinskim upravljalnikom brez ustrezne zaščite!

Funkcija mehkega zagona
Gladek zagon kljub 2 močnim 25W motorjem
V otroškem avtomobilu Mercedes zagotavljata moč in užitek v vožnji dva zanesljiva in zmogljiva 25- watt motorja. Pri prestavi naprej lahko preko stikala nastavite tri različne stopnje hitrosti, ki omogočajo hitrost 3 – 5 km/h. Kljub zmogljivemu pogonu integrirana funkcija mehkega zagona zagotavlja nemoteno zagon brez drkanja ves čas. Naj vaš potomec stopi na pospeševalnik pedala, saj lahko zaupate gladkemu nadzoru motorja!

Licenciran otroški avtomobil Mercedes ML350
Primeren tudi za vašega otroka?
Z višino 92 cm se naš mali testni voznik počuti zelo udobno in varno v otroškem avtomobilu. S podobno višino bo lahko vaš otrok udobno potoval tudi v mini vozilu! Z dolžino 97 cm, širino 62 cm in višino 55 cm je otroški avto dovolj velik za večino 3 – 5 let starih otrok

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: 3 – 5 km / h
Teža škatle (E): 14,0 kg
Prenos: naprej in nazaj
Zvočne funkcije: Bluetooth, SD kartica, USB, MP3, AUX
Dimenzije škatle (D X Š X V): 104,0 x 54,0 x 38,0 cm
Volan: 6-smerni zvočni modul za rog in glasbo
Čas polnjenja: 4-8 ur
Motor: 2 motorja 6V 25W (skupaj 50W)
Vrsta vozila: avto
Starost: 3-5 let
Teža izdelka (E): 11,0 kg
Druge funkcije: zvok motorja ob zagonu, mikrofon
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 1 x 6 voltov 7AH
Led osvetlitev: LED žarometi spredaj
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 97,0 x 62,0 x 55,0 cm
Največja obremenitev: 35 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Mercedes
Pnevmatike: pnevmatike z obroči iz mehke gume
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let!
Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih!
Ni primeren za uporabo v prometu!
Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!