fbpx

Otroški električni avto Premium Supercar XXL, 2 usnjena sedeža, 15 km / h, motor 180 vatov, 24 V, kolutne zavore

Otroški električni avto Premium Supercar XXL ni običajno otroško vozilo: je večje, močnejše in hitrejše. Z vrhunsko hitrostjo do 15 km/h je več kot dvakrat hitreje kot običajni otroški avtomobili. Tudi neevredne ceste in naleti se lahko zlahka obvladajo zahvaljujoč gumam, napolnjenim z zrakom. Realističen zvok motorja pri zagonu in mehka zasnova športnega avtomobila dokončata pristno vozniško izkušnjo v dvosežnem otroškem električnem avtomobilu. Tudi praktično: možno preklop iz naprej na vzvratno prestavo in veliko dodatkov, kot so zložljiva ogledala. Varnostni pasovi z 2 točkama in LED žarometi med drugim zagotavljajo optimalno zaščito. Ime »Premium Supercar« je torej program tega električnega otroškega avtomobila.

Udobje vožnje, kot za velike,
zahvaljujoč resničnim pnevmatskim pnevmatikam
Visoko vozno udobje ne glede na to, na kateri površini: pnevmatske gume na otroškem električnem avtomobilu Premium Supercar XXL omogočajo! Poleg tega kolesa sijejo z minimalnim kotalnim hrupom, tako da otroški električni avtomobil, ki je na voljo v barvah rdeče ali črne barve, med vožnjo komajda zvočno. Globoka pnevmatika zagotavlja odličen oprijem. Bodisi na mogulskih pobočjih, umazanijskih cestah ali spolzko betonskih površinah: električni avtomobil vedno zagotavlja odličen oprijem.

Zagotovljena najboljša zaščita
2-točkovnega varnostnega pasu
Otroški električni avtomobil Premium Supercar XXL, opremljen z dvema udobnima usnjenim sedežema, nudi maksimalno udobje tudi na daljših potovanjih. Vsak sedež ima 2 točkasti varnostni pas. Zaradi tega sta voznik in sprednji potnik optimalno zaščitena. Tudi v primeru nenadnega zaviranja. Tudi če mali dirkači trenutno potujejo z vrhunsko hitrostjo. Varnost med vožnjo v otroškem avtomobilu je zato prednostna naloga. Mimogrede: Tudi če je vozilo že primerno za otroke od šestega leta starosti, lahko prenese tovor do 100 kilogramov. To pomeni, da lahko tudi odrasli potniki sedite! Končno lahko narediš nekaj krogov ob strani s svojim potomci.

Od 0 do 15 km/h v 180 vatah
z motorjem brez krtače
Vrhunski super avtomotor XXL dolguje svoj hiter pospešek in visoko hitrost za otroški električni avtomobil svojemu 180-watnem motorju brez krtače. Kot običajno – z motorji brez ščetk – deluje brez drsnih stikov. Zaradi tega je nošnja delov motorja zelo nizka. Poleg tega motor porabi primerljivo malo moči za premikanje električnega otroškega avtomobila 173,5 x 104,5 x 65,5 cm. Na ta način se čim bolj izvleče iz možnega časa vožnje, dokler se baterija ne napolni.

Ne pušča ničesar,
kar bi bilo zaželeno Otroški električni avto z veliko dodatki
In ne nazadnje, otroški električni avto Premium Supercar XXL je poln zabave z mnogimi ljubeče oblikovanimi detajli in dodatki. Na primer, zložljiva ogledala ali vrata in pokrov pokrova, ki se lahko odpre normalno. Zaradi LED žarometov, repnih luči in zavorne luči je električni otroški avtomobil vedno jasno viden tudi ob mraku. Mali vozniki po drugi strani vedno obujajo dober pogled na pot. In iskreno, lepo osvetljen avto v temi je pravi paša za oči v pravem pomenu besede.

Realističen zvok motorja ob zagonu
Goosebumps občutek takoj od začetka
Ta električni avtomobil za otroke ponuja še posebej pristno vozniško izkušnjo ne le skozi pnevmatske gume in veliko hitrost. A tudi akustično ima Premium Supercar XXL veliko za ponuditi. Ker vsak zagon vozila spremlja realen zvok motorja. Ob zvoku visoko oživljajočega motorja se otroci takoj počutijo kot mali dirkači: polni adrenalina. V položaju pole. Preden semafor postane zelen. V življenjski dirki. Takoj na začetku – samo čisti občutek goosebumps!

Ohranja visoko napetost
Močna 24V 7 Ah baterija
Zmogljiva baterija s 24 volti in 7 ampernimi urami tudi otroški električni avtomobil spremeni v Premium Supercar XXL. Samo interakcija optimalne oskrbe z energijo in zmogljiv motor omogoča hitrost do 15 km/h in obremenitev do 100 kilogramov. Zaradi zmogljive baterije lahko brezkrtačni motor v vozilu pokliče na vso njegovo moč in učinkovitost. To je tudi razlog, zakaj je z otroškim električnim avtomobilom možno do pol ure čiste vožnje.

Hitreje kot policija omogoča hitrost
13 – 15 km/h
Veliko električnih otroških avtomobilov doseže največje hitrosti največ 7 km/h ali manj. Ne tako otroški električni avtomobil Premium Supercar XXL: S svojima dvema nivojema hitrosti upravlja dih 13 do 15 km/h. Prehod z ene stopnje na drugo je hiter in priroten pri pritiskanju gumba. Prehod z naprej na vzvratno prestavo preko prestavne ročice je tudi otroška igra. To omogoča enostavno manevriranje električnega otroškega avtomobila iz vsakega vogala.

Lahko storite oboje:
Superavtomobil in varnost avtodinamično stopalo in ročno zavoro
Hitreje ko vozi avto, bolje bi morale zavore delati. Kar velja za velik športni avtomobil, velja tudi za otroški električni avtomobil. Premium Supercar XXL tudi v tem pogledu ve, kako prepričati: Opremljen z zavorami diska, ima ročno zavoro in dinamično zavoro stopal. Vozilo hitro ustavi in zahvaljujoč zavorni luči je na voljo tudi vizualno opozorilo. Poleg tega otroški avto zadene z “avtomatsko zavoro”. Samodejno zavori, takoj ko tvoji potomci odnesejo nogo s pospeševalnika. To superavtoma spremeni v pravi varnostni avto.

Integriran multimedijski zaslon na dotik
Enostavno intuitivno delovanje
Premium Supercar XXL ni le športen, ampak ponuja tudi pravi zabavni paket. Integriran multimedijski zaslon na dotik zagotavlja najboljšo zabavo za vas in vaše otroke. Operacija je zelo enostavna in intuitiven. Predvajate lahko tako zvočne kot video datoteke. Bodisi preko SD kartice, USB ali AUX povezave: Radio v otroškem električnem avtomobilu obdeluje medije iz vseh virov. Križarjenje do vaše najljubše pesmi ali se sprostite s smešnim videom. Z multimedijskim zabavnim sistemom je vse mogoče.

Največji otroški avto z do 100 kg tovora Ustvari celo notranjega otrokaodraslih
ne samo za otroke! S tovorom do 100 kg in njegovo XXL velikostjo je vrhunski superavtomovod tudi odlična zabava za odrasle!
Z višino 110 cm in 127 cm so
se naši mali testni vozniki počutili zelo udobno in varno v otroškem avtomobilu ✅ Z 173,5 x 104,5 x 65,5 cm je otroški avto kot nalašč za večino 3-8 letnih otrok

Mere sedeža: 33,0 x 31,0 x 39,0 cm na sedež
Varovalka: 17 Ah
Hitrost: 13,0 – 15,0 km / h
Teža škatle (E): 70,0 kg
Menjalnik: 1 x naprej, 1x nevtralno in 1 x nazaj
Zvočne funkcije: SD kartica, USB, MP3, VIDEO, AUX
Zaslon: zaslon na dotik
Dimenzije škatle (D X Š X V): 173,0 x 94,0 x 47,0 cm
Čas polnjenja: 8 – 12 ur
Motor: 180 -vatni brezkrtačni motor / brezkrtačni motor
Vrata: Vrata in pokrov se lahko odprejo
Starost: 3-10 let
Teža izdelka (E): 58,0 kg
Druge funkcije: zložljivo ogledalo, stikalo za luči, stikalo visoko / nizko, zvok motorja pri zagonu
Varnost: samodejna zavora, varnostni pas, ročna zavora, nožna zavora z zavorno lučjo
Baterija: 1x 24 voltov 7AH
Led osvetlitev: LED žarometi spredaj, LED zadnje luči
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 173,5 x 104,5 x 65,5 cm
Največja obremenitev: 100,0 kg
Sedež: usnjen sedež za 2 osebi
Pnevmatike: pnevmatike
Čas delovanja: čas vožnje do 30 minut

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!