fbpx

Otroški električni avto VW Bus Bulli T1 Samba Camper Moder

VW Bulli ni samo avto – vozilo je tisto, ki uteleša občutek svobode! S tem originalnim licenčnim električnim avtomobilom za otroke kupite kos življenjskega sloga in pustite, da vaš potomci aktivno sodelujejo v tem. Električni otroški avtomobil je opremljen s številnimi tehničnimi funkcijami, ki zagotavljajo varnost in čisti užitek v vožnji! Spravite dva 35- watt motorja do hitrosti in uživajte do 1,5 ure vožnje!

SD kartica, USB, MP3 in AUX

Osvetljen kokpit

Prednje in zadnje vzmetenje

2 udobna usnja sedeža

2.4GHz daljinski upravljalnik s 3 hitrostmi

LED žarometi spredaj in LED zadnji svetilki

S tem otroškim električnim avtomobilom vsak detajl temelji na odličnem modelu. Z največjim tovorom 40 kg se lahko dva mlada voznika usedeta na udobne usnjene sedeže in dobesedno doživita, kaj naredi VW Bulli. Zahvaljujoč vzmetnim pnevmatikam so zagotovljene udobne vožnje, obsežen zvočni modul prispeva k priložnostni vožnji tega električnega avtomobila za otroke.

Zvočne funkcije
Naj bo najljubša glasba ali radio predvajanje: S pravim zvokom je na vsakem kratkem ali dolgem potovanju zagotovljeno dobro razpoloženje! Otroški električni avtomobil v ekskluzivni zasnovi VW Bulli ima priključke za SD kartico, AUX, MP3 in USB. Torej vsak jaunt z VW Bulli postane čisti užitek. Začnimo divjo vožnjo!

Praktični prostor za shranjevanje
Tako kot vsak dober Bulli, tudi majhna različica za potomce zagotavlja velikodušen prostor za shranjevanje prtljage. Ker ima električni avto za otroke enostaven za odpiranje vrat, ki razkriva prtljažnik. Ne glede na to, ali so igre, menjava oblačil za igrišče ali prigrizki in osvežilne pijače vmes – VW Bulli je otrokov zanesljiv partner v vsaki situaciji!

Zvok motorja, zvok pospeška, rog in signalni zvok
Zagotovljena je pristna izkušnja vožnje. Na podlagi zvočne zasnove velikega VW Bullisa, otroški električni avtomobil zveni skoraj kot original. Tu zvok motorja že od začetka daje gosje odskoke. Signali pospeševanja in zavoja prav tako zvenijo skoraj “resnično”. Ne samo za zabavo, tvoji potomci lahko pritisnejo rog. Ker bogat zvok roga zagotavlja tudi dodatno varnost na vsakem potovanju.

LED žarometi
LED žarometi spredaj in zadaj zagotavljajo dobro vidljivost in vidljivost ob mraku in nastavite vizualni vrhunec. Z LED žarometi otroški električni avto ne izgleda le še posebej chic in moderno, ampak tudi zagotavlja, da živahna zasnova daje dober občutek. Z VW Bullijem je vaš mali volanski držalo zajamčen zavidljiv videz!

Usnjeni sedeži
Z vrhunsko sodobno opremo se osredotočamo na ekskluzivnost v tem športnem in elegantnem otroškem električnem avtomobilu. Tu udobni usnjeni sedeži zagotavljajo obilo udobja. Tudi na daljših potovanjih ali na neusmiljenem terenu je VW Bulli res zabaven! Zahvaljujoč kakovostnim detajlom v delavnici je ta električni otroški avto nekaj zelo posebnega!

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Pnevmatike EVA so odporne na toploto in staranje, ponujajo dobre damping lastnosti, so tihe, lahke in elastične. Slika 1. Levo: Standardni mehki gumijasti obroč trde plastične gume. Damping aktivno, nizko hrup gume EVA guma.

2.4Ghz daljinski upravljalnik s 3 hitrostmi
Popoln nadzor nad varnostjo vašega otroka ves čas? Z zaprtim daljinskim upravljalnikom seveda. Preprečite drzne vozne maneke! Daljinski upravljalnik omogoča regulacijo hitrosti in dostop do samodejne zavore. Za dodatno varnost je VW Bulli opremljen z dvotočkom pasu in ima vzmetenje na sprednjih in zadajnih kolesih. To zagotavlja oprijem tudi na neeven površinah!

Vrata za odpiranje
V tem električnem avtu za otroke se lahko enostavno odprejo tako voznikovi vrata kot tudi sovoznikova vrata. To zagotavlja udobno in neodvisno vkrcanje tudi za najmlajše. Obdelajte svoje potomce na košček žive svobode in joie de vivre in mu dovolite, da igrivo razišče fascinanten svet VW Bullis. Ta originalni licenciran VW Bulli zagotavlja prve uspehe za volanom na otroku prijazen način!

2 točkasti varnostni pas

Osvetljen kokpit

LED žarometi zadaj

Vključno z mehkim zagonom
Zahvaljujoč mehkemu zagonu je VW Bulli zagotovljen, da se začne nemoteno.

Teža škatle (E): 31,0 kg
Zvočne funkcije: SD kartica, USB, MP3, AUX
Dimenzije škatle (D X Š X V): 140,0 x 80,0 x 58,0 cm
Model: VW Bulli
Motor: 2 motorja 12V 35W (skupaj 70W)
Vrsta vozila: avto
Vrata: vrata, vrata prtljažnika se lahko odprejo
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 30,0 kg
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Pogon: elektromotor
Baterija: 1 x 12 voltov 10 Ah
Vzmetenje: sprednje in zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 130,0 x 83,0 x 63,0 cm
Največja obremenitev: 40 kg
Sedež: usnjen sedež za 2 osebi
Blagovna znamka: VW
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primeren za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!