fbpx

Otroški električni avto z licenco VW Beetle

“Beetle” iz VW je ena izmed najbolj priljubljenih klasik med nemškimi majhnimi avtomobili. Uživa tudi veliko priljubljenost kot nova izdaja pod imenom Beetle. Slava malega speedsterja je tudi nepremagana kot mini varianta za otroke. Otroški električni avtomobil v avtentični zasnovi naredi srce vseh malih ljubiteljev avtomobila – in tistih njihovih staršev – hitreje utripa. Otroški električni avto VW Beetle ima licenco VW in izvirnik po vzoru do zadnjega detajla. Ta chic otroški električni avto prihaja z 2 zmogljiva motorja s skupno močjo 80 vatov, ki pospešujejo na 3-6 km/h. S tem otroškim električnim avtomobilom kupite izjemen igralni užitek za vaše potomce!

USB, MP3, FM-Radio, Bluetooth
Da glasneje pojamem glasbo in grem na priložnostni jaunt? Z otroškim električnim avtom v VW Beetle design, seveda. Ker je električni otroški avto, tako kot veliki model, opremljen z impresivnim zvočnim sistemom. Bodisi radijsko predvajanje ali glasba – oboje se lahko enostavno predvaja. Električni avto za otroke ponuja priključke za USB in MP3. Poleg tega je nameščen FM radio in integriran vmesnik Bluetooth. Zabava? Zagotovljeno s športno elegantno speedster iz VW!

VW Beetle z licenco
Z otroškim električnim avtomobilom v VW Beetle designu dajete otroku možnost, da se že od zgodnjega otroštva vzburi nad lepimi avtomobili. Poleg tega bo vaš otrok zaradi številnih podrobnosti razigrano odkril svojo neodvisnost. S tem otroškim električnim avtomobilom je bila namerno uporabljena podrobna replika originala. Otroški električni avtomobil je podobno miniaturi. Tako lahko vaš otrok uživa pristni užitek v vožnji popolnoma neodvisno. VW Hlod za otroke – igrivo raziščite okolje!

Volan z zvokom za rog
Majhen volan je zasnovan tako, da se udobno prilega majhnim otroškim rokam. To pomeni, da lahko tudi najmlajši nosilci volana pospešijo in odletijo brez zunanje pomoči. Vizualno spominja na prvotni volan VW Hlod – seveda logotipa VW na sredini tukaj ne sme manjkati. Integriran rog temelji tudi na izvirnem zvoku. Kolo trdno v roki – vedno srečno z volanom otroškega električnega avtomobila!

LED žarometi in LED zadnji žarometi
LED osvetlitev spredaj in zadaj zagotavlja užitek v vožnji tudi ob mraku.

1 x Varnostni pas, avtomatska zavora
Vsi otroci med 3. in 6. letom bodo dobili svoj denar s tem živahnim otroškim električnim avtom. Naj vaši potomci sami uživajo v funkcijah VW Hlodca z čisto vestjo. Varnostni pas in zanesljiv samodejni zavorni sistem nudita zanesljivo zaščito, tudi za neizkušene mlajše voznike. Varnost? Z otroškim električnim avtom VW Beetle standard!

VW Beetle Lizenziert
VW Beetle Lizenziert
Zvok motorja, pospešek, rog
Ne le dizajn mora ustrezati harmonično izkušnjo vožnje. Štejejo se tudi notranje vrednosti! Za še pristnejšo vožnjo smo električni avtomobil za otroke opremili z zvokom, ki je presenetljivo podoben originalu. Ne glede na to, ali je zvok motorja, rog ali pospešek zvok – ta otroški električni avtomobil zagotavlja neverjetno bogat hrup v ozadju. Mali speedster ima v tem veliko več, kot kaže prvi pogled. Otroški električni avtomobil v licenčni zasnovi VW Beetle – užitek vožnje kot model!

Prednja in zadaj vzmetenje
Nesprejemne površine? Zahvaljujoč velikodušni vzmetenje ni problem za majhno VW Hlod. Ne glede na to, ali je na vrtu ali na sprehodu – otroški električni avtomobil obvlada vsak izziv. Hkrati je vzmetenje udobje plus, ki ga ne smemo podcenjevati. Ker so šoki zanesljivo zmanjšani. Zaradi tega je vozniška izkušnja prijetnejša in varnejša. Izogibamo se pretresu, električni otroški avto se varno nahaja na voziščih.

Vrata za odpiranje
Vožnja neodvisno od začetka? Seveda! Podrobnosti, kot so odpiranje vrat, pomagajo vašemu potomcem, da se samostojno približujejo vožnji. Od začetja z otroškim električnim avtomobilom do vožnje in krmilja je otroški električni avto zasnovan tako, da lahko vaš otrok vse korake naredi sam. Glede na moto »Učenje z delanjem« – samo preizkusite ga!

Usnjeni sedež
VW Beetle ne pomeni le mladostnega, živahnega dizajna. Avto je znan tudi po nenavadnih in klasičnih funkcijah udobja. Zato te podrobnosti ne smejo manjkati v varianti kot otroški električni avtomobil. Vaši otroci se lahko veselijo dveh udobnih usnjenih sedežev, zaradi katerih so še daljša potovanja izjemno prijetna. Chic quilted šiji naredijo ekskluzivne usnjene sedeže pravi paša za oči. Otroški električni avtomobil iz VW – prefinjena zasnova skozi in skozi!

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Pnevmatike EVA so odporne na toploto in staranje, ponujajo dobre damping lastnosti, so tihe, lahke in elastične. Slika 1. Levo: Standardni mehki gumijasti obroč trde plastične gume. Damping aktivno, nizko hrup gume EVA guma.

Z ročajem za prenašanje
Eager volan držala potrebujejo tudi odmor. Da bi lahko brez večine truda prevažali otroški električni avtomobil, nosilni ročaj nudi dobro podporo. Električni avto za otroke ima mrtvo težo 16 kg, ki jo lahko enostavno premaknete. Shranjevanje in počistitev otroškega električnega avtomobila postane otroška igra!

2,4 GHz s prvo funkcijo

Ne glede na to, ali zavirate ali zavirate hitrost vožnje – z zaprtim daljinskim upravljalnikom 2,4 GHz s funkcijo First, imate vedno popoln nadzor nad otroškim električnim avtomobilom. Dajte otroku potrebno svobodo raziskovanja sebe in okolja z električnim otroškim avtomobilom. Ampak posredujte v nujnih primerih. Pridružite se otroku, da postane samozadostni!

Otroški avto z idealno velikostjo za vašega otroka?
Z višino 103 cm se
naš mali testni voznik v otroškem avtomobilu počuti zelo udobno in varno
S podobno višino bo lahko vaš otrok udobno potoval tudi v mini vozilu!
Z dolžino 122 cm, širino 67 cm in višino 47 cm je otroški avto dovolj velik za
večino 3 – 6 let starih otrok

Vključno z mehkim zagonom
Zahvaljujoč mehkemu zagonu je VW Beetle Licensed zagotovljen za nemoten zagon.

Na voljo v 3 barvah
Bela Rdeča Roza

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 20,0 kg
Menjalnik: 2 x naprej + 2 x nazaj
Zvočne funkcije: USB, MP3, FM radio, bluetooth
Dimenzije škatle (D X Š X V): 124,0 x 62,5 x 37,0 cm
Volan: volan z zvokom za hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 40W (skupaj 80W)
Vrsta vozila: avto
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 16,0 kg
Druge funkcije: mehak zagon, transportni ročaj
Varnost: 1 x varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 1 x 12 voltov 7AH
Led osvetlitev: LED žarometi spredaj, LED zadnje luči
Vzmetenje: sprednje in zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 122,0 x 67,0 x 47,0 cm
Največja obremenitev: 30 kg
Sedež: usnjen sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: VW
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!