fbpx

Otroški električni avtomobil Audi SQ8 4M z licenco, zmogljiv motor z močjo 90 vatov, usnjen sedež, zadnje vzmetenje

Real SUV užitek v vožnji zagotovljen!
Suv je bolj trendovski kot skoraj vsak drug avtomobil in Audi SQ8 je eden najlepših te vrste. Otroci si pogosto želijo priti pod volan. To omogoča audi z licenco Audi SQ8 otroški električni avto. Majhno vozilo se predstavlja v plemeniti zasnovi kot pravi luksuzni suv: z vozniškim sedežem v usnju in večnamenski volan. Zahvaljujoč dvema 45- watt motorjema se otroški električni avtomobil pospešuje do 6 km/h. Varnost med drugim zagotavljata 3-točkasti varnostni pas in integrirana avtomatska zavora. In če se težave še vedno pojavijo, lahko vedno posredujete z daljinskim upravljalnikom. Otroški električni avtomobil Audi SQ8 nudi vozniški užitek z veliko varnostjo.

Pristna vozniška izkušnja
z licenciranim otroškim avtomobilom Audi
Otroški električni avtomobil Audi SQ8 dejansko izgleda kot Audi SQ8 v miniaturi. Zaradi napredne zasnove je veliki Audi edinstvena mešanica SUV-ja in športnega avtomobila, na električni otroški avto pa so ga prenesli skoraj enega na enega. Vrata majhnega električnega avtomobila, ki je na voljo v črni ali beli barvi, se lahko odpreta. Vaš otrok lahko udobno pride noter in se odpelje. Izkusi podobno veliko vozniško izkušnjo kot pri velikem suvu. To je eden od razlogov, zakaj je Audi potrdil ta električni avtomobil za otroke.

Dva zmogljiva 45- watt motorja
za pospeševanje otroškega električnega avtomobila do6 km/h
Otroški električni avtomobil Audi SQ8 je opremljen z dvema 12-voltnim motorjema, vsak z izhodom 45 vatov. To omogoča, da električni otroški avto pospeši do hitrosti do šest kilometrov na uro. Zvok motorja na začetku malega avtomobila zagotavlja še posebej pravo vozniško izkušnjo. In ker ima otroški električni avtomobil poleg prednjega tudi vzvratno orodje, ga lahko enostavno in prožno izpeljete iz vsakega vogala.

SUV vožnja kot starši
Audi SQ8 SUV za otroke z LED razsvetljavo
Zahvaljujoč LED žarometi kot tudi LED zadnjih luči in zavornih luči, audi SQ8 SUV nudi malčke veliko varnost tudi ob mraku. Otroški električni avtomobil je z lahkoto prepoznaven tudi z razdalje skupaj z otrokom. Poleg tega osvetljena električna avta za otroke preprosto izgleda dobro, LED osvetlitev pa je izjemno vzdržljiva in energetsko učinkovita. To ohranja baterijo, pušča več moči za zvok in užitek v vožnji. Če je otroški električni avto v celoti napolnjen, lahko vaš otrok vozi približno eno do eno uro in pol.

Vedno se igraj varno!
3-točkasti varnostni pas & integrirana avtomatska zavora
Varnost za male voznike je poleg užitka v vožnji še posebej pomembna v otroškem električnem avtomobilu Audi SQ8. Tako kot pri velikih avtomobilih tudi 3-točkovni varnostni pas učinkovito ščiti vašega otroka v električnem otroškem avtomobilu v primeru udarca. Dodatno varnost zagotavlja integriran samodejni zavorni sistem. Če stopalo vašega otroka izgubi stik s pedalo za zavoro, se majhno vozilo takoj ustavi. Skupaj z daljinskim upravljalnikom, ki omogoča posredovanje, če je potrebno, avtomatska zavora zmanjša tveganje nenadzorovane vožnje praktično na 0.

Pravi luksuzni suv!
Usnjeni sedež, večnamenski volan & vrata za odpiranje
Otroški električni avtomobil Audi SQ8 ni le električni avtomobil za otroke. Ima udobje pravega luksuznega suva. Na usnjenem sedežu majhnega vozila vaš otrok še vedno rad dobro sedi tudi na daljši poti. Odpiralna vrata mu olajšajo vstop in večnamenski volan je mogoče dobro dojeti z majhnimi otroškimi rokami na eni strani in ponuja zvočne funkcije, kot sta rog in dostop do glasbe na drugi strani.

Odlična zabavna
zabava v otroškem električnemavtomobilu Audi SQ8
Zvesti zvoki avtomobila, kot sta rog in zagon motorja, niso edini zvoki, ki električni otroški avto naredijo akustično doživetje. Multimedijska postaja na nadzorni plošči atraktivnega otroškega avtomobila vam omogoča, da povežete mikro SD kartico ali USB ključ z MP3 zvočnimi datotekami in predvajate glasbo ali otroške radijske igre. Električni otroški avtomobil je lahko povezan tudi s pametnim telefonom preko 3,5-milimetrski vtič. Funkcije zvočnega sistema vključujejo nadzor glasnosti in gumbe za preskočitev predvajanih pesmi.

Z vzmetenje & EVA trdne pnevmatike
gume Otroški avto vozi tiho& udobno
Vzmetenja spredaj in zadaj avtomobila ter pnevmatike EVA trdne gume zagotavljajo visoko raven udobja vožnje v tem električnem otroškem avtomobilu, tudi na neravnih tirih. “EVA” pomeni etilen vinil acetat. Penasti material je razmeroma lahkoten in elastičen ter prispeva tudi k dejstvu, da se otroški električni avtomobil Audi SQ8 relativno tiho vozi na katerikoli površini. Modul mehkega zagona v električnem otroškem avtomobilu se uporablja za prijeten začetek brez jecljanja. Tako je vožnja zabavna že od začetka.

Električni avto z daljinskim upravljalnikom
Ne tvegajte!
Starejši otroci so seveda sposobni samostojno nadzorovati otroški električni avto Audi SQ8. Kot oče ali mati ste lahko tudi srečni, da lahko kadarkoli posredujete na potovanju. Otroški električni avto z daljinskim upravljalnikom omogoča ta postopek za vas. Zaščitite otroka, če na primer želi prehitro vzeti krivuljo. Še posebej pri manjših otrocih je prav tako dobro nadzorovati celotno potovanje na daljavo. Ti usmerjaj. Vaš otrok uživa.

Primeren za vašega otroka?
Z višino 110 cm se naš mali testni voznik počuti zelo udobno in varno v otroškem avtomobilu
S podobno višino bo lahko vaš otrok udobno potoval tudi v mini vozilu!
Z dolžino 106 cm, širino 59 cm in višino 55 cm je otroški avto dovolj velik za večino 3 – 6 let starih otrok

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS, LICENCA
Hitrost: približno 3 – 6 km / h
Teža škatle (E): 18,4 kg
Menjalnik: 2x prestava za naprej + 2x za vzvratno prestavo
Zvočne funkcije: SD kartica, USB, MP3, AUX
Dimenzije škatle (D X Š X V): 110,0 x 58,0 x 41,0 cm
Volan: zvok za rog in zvok motorja
Čas polnjenja: 4-8 ur
Motor: 2 motorja 12V 45W (skupaj 90W)
Vrsta vozila: avto
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 14,5 kg
Druge funkcije: mehak zagon, zvok motorja pri zagonu, LCD indikator napolnjenosti
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 2x 6 voltov 7AH
Led osvetlitev: LED žarometi in LED zadnje luči
Vzmetenje: zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 106,0 x 59,0 x 55,0 cm
Največja obremenitev: 35 kg
Sedež: usnjen sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Audi
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!