fbpx

Otroški električni avtomobil Bugatti Chiron z licenco

Bugatti Chiron je eden najhitrejših avtomobilov na svetu z odobritvijo ceste. V Franciji je bil zgrajen vlecen športni avtomobil in nosi ime dirkalnega voznika iz Monaka. Številni ljubitelji hitrih športnih avtomobilov dobili bleščeče oči na pogled na utegnjenega speedsterja. Bugatti Chiron kot električni avtomobil za otroke omogoča hitrejše bitje otroških src. Električno vozilo za otroke je zgrajeno po licenci in po vzoru izvirnika do zadnjega detajla. Električno vozilo za otroke je opremljeno z 2 motorjema, vsak z izhodom 35 vatov. Otroški avto ima dve stopnji hitrosti in se giblje naprej in nazaj. Z otroškim športnim avtomobilom se bo vaš otrok počutil kot dirkač.

Zvočni modul in volan z zvokom za rog
Da bo vaš otrok med vožnjo lahko poslušal tudi svojo najljubšo glasbo, je otroški športni avtomobil opremljen z elegantno oblikovanim zvočnim modulom. Za izbor naslovov so na modul pritrjeni srebrni gumbi. Številke pesmi so prikazane na zaslonu. Usb ključ ali MP3 predvajalnik je mogoče povezati z modulom. Na voljo je tudi reža za micro SD kartico.

Če ima vaš otrok rad hitre športne avtomobile, bo navdušen nad otroškim električnim avtomobilom Bugatti Chiron. Zaradi številnih funkcij, otroški avto ponuja številne možnosti igre. Podrobna replika notranjosti in telesa naredi električni avto pašo za oči za otroke. V veselih otroških očeh boste videli, ko se bo na prvi joyride s mini Bugatti Chiron.

Volan z zvokom za rog
Volan za otroški avto je zasnovan tako, da ga lahko dobro držimo tudi z majhnimi rokami. S rogom lahko vaš otrok kadarkoli pritegne pozornost nase. Vizualno, volan temelji na izvirniku. Ima svetlo platno, prestavna vesla in nosi logotip podjetja Bugatti na sredini.

LED žarometi in repni žarometi
Za zagotovitev, da je vaš otrok viden ves čas, je otroški električni avto Bugatti Chiron opremljen z LED žarometi. LED svetilke, ki se uporabljajo pri žarometih in rdečih zadaj žarometi sijejo zelo svetlo. Žarometi prejmejo napajanje iz vgrajene 12 voltovne baterije.

2-točkasti varnostni pas, samodejna zavora
Vsak, ki je na cesti s tako hitrim super športnim avtomobilom, mora biti pozoren na njegovo varnost. Zato je električni avto za otroke opremljen tudi z varnostnim pasom in samodejnim zaviranjem. 2-točkovni pas otroškega avtomobila lahko enostavno nataknete in avtomatska zavora deluje takoj, ko vaš otrok snema nogo s pospeševalnika. S temi varnostnimi napravami lahko vaš otrok sam razišče območje v Mini-Bugatti Chironu.

Zvok motorja, pospešek, rog
Otroški električni avtomobil Bugatti Chiron je v skladu s športnim dizajnom opremljen z odličnim motorjem in zvokom pospeška, ki gre v uho. Rog otroškega avtomobila je zelo podoben tudi zvoku izvirnika in zagotavlja avtentičen vozniški užitek električnega avtomobila za otroke.

Vse do zadnje podrobnosti
Tudi prvi pogled na električno vozilo za otroke in vnje razkriva ekskluzivno opremo. Otroški športni avtomobil, izdelan po licenci, je na voljo v več elegantnih barvah. Velika rešeta radiatorja in stranske plošče so okrašena s trakovi visokega sijaja v kromnem videzu. V notranjosti se svetlo rjavo posnemanje usnje uporablja za sedež, okovje in volan. Na voznikovem sedežu, tako kot pri originalu, je chironsko pismo osmrtno. Pozornost k podrobnostim je jasno prepoznavna.

Prednja in zadaj vzmetenje
Tudi na neovranih pločnikih, na igrišču ali na vrtu električni avto za otroke mojstri skoraj vsak izziv. Za te bumpe je otroški športni avto iznikal spredaj in zadaj. Vzmetenje absorbira številne udarce in udarce in s tem poveča vozniški užitek za vašega otroka.

Vrata za odpiranje
Da bi zagotovili, da je užitek vožnje v otroškem električnem avtomobilu Bugatti Chiron videti avtentičen, oprema vključuje vrata, ki jih je mogoče enostavno odpreti in zapreti. Vrata se držijo na mestu z barvnimi varnostnimi vzvodi, ki jih je enostavno upravljati. Povečan užitek v vožnji je zagotovljen, ker vašemu otroku ni treba dvigniti v avto. Vaši potomci so tudi prizanesli vstopu preko trupla.

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Platišča otroškega avtomobila se razmnožejo podrobno in imajo zelo športen videz. Da bi zagotovili tiho vožnjo električnega vozila za otroke, so pnevmatike EVA del opreme. Široko jedro je narejeno iz mehke gume in je zaščiteno s trdo površino. S tem se izognete glasnim voznim hrupom in ima tudi ugasnilni učinek.

2,4 GHz s prvo funkcijo
Tako da lahko posredujete kadarkoli, ko je vaš otrok s svojim športnim avtomobilom, je električni avto za otroke opremljen z brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Daljinski upravljalnik ima tako imenovano prvo funkcijo in vam tako omogoča nadzor nad dvema nivojema hitrosti in seveda nad zavorami.

Otroški avto z idealno velikostjo za vašega otroka?
Z višino 103 cm se naš mali testni voznik v otroškem avtomobilu počuti zelo udobno in varno
S podobno višino bo lahko vaš otrok udobno potoval tudi v mini vozilu!
Z dolžino 115 cm, širino 70 cm in višino 55 cm je otroški avto dovolj velik za večino 3 – 7 let starih otrok

Vključno z mehkim zagonom
Gladek zagon je možen z otroškim električnim avtomobilom Bugatti Chiron z mehkim zagonom. Mehek začetek v otroškem športnem avtomobilu je možen ob pritiskom gumba in zagotavlja večji užitek v vožnji. Ker otroški avto ne pospešuje s polno silo, je prizanesla tudi elektronika.

Hitrost: približno 3-6 km / h
Menjalnik: 2 x naprej + 1 x nazaj
Zvočne funkcije: USB, AUX, SD kartica
Volan: volan z zvokom za glasbo in hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 35W (skupaj 70W)
Vrsta vozila: avto
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 17,0 kg
Druge funkcije: mehak zagon, zvok motorja pri zagonu
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 12 voltov 10 Ah
Led osvetlitev: LED žarometi spredaj in LED zadnje luči zadaj, preklopni
Vzmetenje: sprednje in zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 115,0 x 70,0 x 55,0 cm
Največja obremenitev: 35 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Bugatti
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!