fbpx

Otroški električni avtomobil Fiat 500

V celoti v vogue – športni Fiat 500! Kot odrasli, lahko vaši otroci zdaj stopijo na pospeševalnik in vzletijo. Ker je originalni licenciran otroški električni avtomobil Fiat 500 prav tako šik in podrobno kot model. Otroški električni avtomobil Fiat 500 – čisti užitek v vožnji do 1,5 ure!

USB, AUX, SD kartica, zvok motorja ob zagonu in nadzor glasnosti
Želite, da vaša najljubša glasba poje skupaj ali igra otroško radijsko igro? Z otroškim električnim avtomobilom v Mercedesovem dizajnu se na vse misli. Bodisi preko SD kartice ali preko priključkov za USB in AUX – zabava je dobesedno otroška igra s tem otroškim električnim avtomobilom. Otroški električni avtomobil iz Fiata – holistično doživetje za vse otroke!

Volan z zvokom za rog
Pritisneš na rog pravilno? Z otroškim električnim avtomobilom Fiat 500 zelo zapeljivo. Ker s tem chic speedster samo želite izstopati. Volan temelji na izvirniku. Tako videz kot tudi honking zvok spominjata na športni Fiat.

LED žarometi, preklopljivi
Pozor na podrobnosti, kamorkoli pogledate! Preklopni LED žarometi – hkrati varnostna funkcija in elegantna podrobnost zasnove. Ne glede na to, ali se podnevi na vrtu ali v bližajoči se mraku med sprehodom – vaši potomci so dobro vidni, ko se z otroškim električnim avtomobilom zavrti!

2-točkasti varnostni pas, samodejna zavora
Zahvaljujoč 2 motorjema s skupno izhodno močjo 30 vatov, mali Speedster prinaša 3-6 km/h na merilnik hitrosti. Idealna za najmlajše, da se približajo motornim vozilom. Športni enoseden je na voljo s številnimi detajli, ki služijo predvsem enemu namenu: zaščiti vašega otroka. Med drugim varnostni pas in samodejno zaviranje zagotavljata varno vožnjo. Otroški električni avtomobil Fiat 500 – popolnoma varen.

Zvok motorja, pospešek, rog

Vse do zadnje podrobnosti
Avtentičen užitek v vožnji? Pametni zvočni modul omogoča! Tukaj je vsak zvok kot izvirni zvok. Tako je zagotovljena izjemna vozniška izkušnja. Voziš kot veliki? Z otroškim električnim avtom Fiat 500 program!

Vrata za odpiranje

Transportni oklepaji in kastri

2,4 GHz s prvo funkcijo
Želite imeti popoln nadzor, ko vaš otrok začne z otroškim električnim avtomobilom? Ne skrbi, imaš jih! Kadarkoli dobiš daljinski upravljalnik, ki omogoča dostop do hitrosti in samodejnega zaviranja. Ne glede na to, ali si drznejo voziti maneverje ali nenevidne vozniške teste – podprete svojega otroka v prvih korakih proti mobilnosti!

Vključno z mehkim zagonom
Zahvaljujoč mehkemu startu je zagotovljeno nemoteno zagon otroškega električnega avtomobila Fiat 500 z licenco.

Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 17,5 kg
Menjalnik: 3 x naprej + 1x nazaj
Zvočne funkcije: zvok motorja ob zagonu, nadzor glasnosti
Dimenzije škatle (D X Š X V): 113,0 x 59,0 x 33,0 cm
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 15W (skupaj 30W)
Vrsta vozila: avto
Zvočni modul: USB, AUX, SD kartica
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 14,7 kg
Druge funkcije: mehak zagon
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 12 voltov 7 AH
Led osvetlitev: LED žaromete lahko vklopite
Vzmetenje: zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 105,0 x 68,0 x 58,0 cm
Največja obremenitev: 35 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Fiat
Pnevmatike: pnevmatike iz trde plastike
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!