fbpx

Otroški električni avtomobil Ford Ranger Monster Truck 4WD Licenciran za 2 osebi Rdeč

Dolgo časa so bile na voljo le kot naivke ali pa jih je mogoče občudovati na razstavah: The Monster Trucks. Z otroškim električnim avtomobilom Ford Ranger Monster Truck se zdaj uresničijo sanje za vse male ljubitelje avtomobilov. Električni otroški avtomobil zasuka vse otroke in odrasle – in rezultate s funkcijami, kot so udobni usnjeni sedeži, zabava in varnostna oprema!

USB, AUX, VRATA SD in zaslon na dotik
Za vsak jaunt je na voljo najboljša zabava. Ker je električni avto za otroke v eye-catching Ford Ranger Monster Truck design je opremljen s sodobno hi-fi opremo. Tako kot pri velikem modelu lahko glasbo, radijske predvajanje in Co. upravljate praktično preko konzolne plošče z zaslonom na dotik. Vklopi zvok in pripravljen si za odhod!

1. Indikator baterije, 2. Prostornina, 3. Nazaj, 4. V meni, 5. Home button, 6. Zmanjšajte nazaj in glasnost, 7. Povečajte naprej in glasnost, 8. Glasba/zvok, 9. Video (MP4), 10. Start/Stop, 11. Vklop/izklop, 12.

Tako kot original je tudi mlajša različica impresivna. Otroški električni avtomobil je videti kot mini varianta pošastnega tovornjaka, odobril pa ga je Ford z licenco. Vse je tukaj! Otroški električni avto Ford Ranger Monster Truck – edinstveno vozniško doživetje za malčka!

Volan z zvokom za rog
Večnamenski volani so že dolgo standardni v vsakem sodobnem vozilu. To velja tudi za otroški električni avto Ford Ranger Monster Truck. Preprosto nadzorujte zvok in rog na dotik gumba, ne da bi vzeli roke z volana – čisto udobje. S tem otroškim električnim avtomobilom kupite izjemno splošno izkušnjo!

LED žarometi in LED repni žarometi
Velikodušni LED žarometi spredaj in zadaj služijo kot eleganten detajl in varnostna funkcija, ki je ne smemo podcenjevati. Tako bo vaš otrok dobro viden na vsakem potovanju z električnim otroškim avtomobilom in je na varni strani tudi ob mraku. Ford Ranger Monster Truck je prefinjeno tehnično čudo!

5-točkasti varnostni pas, samodejna zavora
Varnost je prednostna naloga za kakovostni otroški električni avtomobil – tudi s hitrostjo 3-6 km/h. Ker je električni otroški avtomobil namenjen otrokom, ki so stari od 3 do 7 let, je nameščen trden varnostni pas. To se razteza nad celotnim dvosežem in ščiti voznike pred udarci in drugimi tveganji.

Sport-Engine-zvok, Hupe
Ne samo, da velika kolesa naredijo pošast tovornjak tako sensational. Prav tako pomemben je tudi rjoveč zvok motorja in prenosa kot tudi impresivni rog. Da bi bili ogledi z otroškim električnim avtomobilom še bolj pristni za potomce, je Ford Ranger Monster Truck opremljen z značilnim zvokom.

Prednja in zadaj vzmetenje
Kaj bi bilo bolje, kot voziti pošast tovornjak off-road? Tudi če je mini različica Ford Ranger Monster Truck primerna le za zmerno neeven teren iz varnostnih razlogov, vas manjše terenski ogledi resnično osrečijo! Udobni usnjeni sedeži, pogon na vsa kolesa in odlična vzmetenja na sprednji in zadnjih osi omogočajo!

Vrata za odpiranje
Igriv uvod v motorna vozila? Nobenih težav z otroškim električnim avtom od Forda! Ta visoko kakovostni električni otroški avtomobil zagotavlja, da so otrokom na voljo pristne vozniške izkušnje. Majhne podrobnosti, kot so vrata za odpiranje, ponujajo tudi najmlajšim priložnost, da doživijo avto izkušnjo samostojno.

Usnjen sedež
Čista luksuzna podrobnost tudi za najmlajše. Kot poklon originalni različici Ford Ranger Monster Truck je temu primerno opremljen tudi električni avtomobil za otroke. Dvoseden ima dva udobna usnja sedeža. Poseben vrhunec: barvno kontrastni preliti šiji. Otroški električni avto v svojem razredu!

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Pnevmatike EVA so odporne na toploto in staranje, ponujajo dobre damping lastnosti, so tihe, lahke in elastične. Slika 1. Levo: Standardni mehki gumijasti obroč trde plastične gume. Damping aktivno, nizko hrup gume EVA guma.

Pokrov pokrova in repa za odpiranje
Prostor za shranjevanje za stvari, preobleko ali majhen prigrizek za lačne voznike? Seveda to ponuja pošastni tovornjak. S tem otroškim električnim avtomobilom lahko odprete pokrov pokrova pokrova in repa, razkrijete dovolj prostora in naredite zabavo še bolj realistično. Otroški električni avto Ford Ranger Monster Truck stoji za individualne dogodivščine!

2,4 GHz s prvo funkcijo
Vedno vse pod nadzorom! Zahvaljujoč priloženem daljinskem upravljalniku imate popoln nadzor nad pogonom in avtomatsko zavoro. Vaš otrok vozi preveč drzno? Plin hitrost 4 x 12V 45 Watt motorjev ( Skupaj 180 Watt )! Vaš potomec ne more pravilno oceniti akutne nevarne situacije? Zavori otroški električni avto!

Ranger Monster Truck
Praktični transportni nosilec
S praktičnim transportnim barom lahko enostavno prevažate pošast tovornjak v primeru, da je baterija prazna.

Ranger Monster Truck

Otroški avto z idealno velikostjo za vašega otroka?
Z višino 120 cm se
naš mali testni voznik v otroškem avtomobilu počuti zelo udobno in varno ✅ S podobno višino bo lahko vaš otrok udobno potoval tudi v mini vozilu!
Z dolžino 140 cm, širino 105 cm in višino 100 cm je otroški avto dovolj velik za
večino 3 – 7 let starih otrok

Vključno z mehkim zagonom
Zahvaljujoč mehkemu zagonu je zagotovljena tudi otroška električna vagon ford Ranger Monster Truck.

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 50,0 kg
Menjalnik: 1 x naprej + 1 x nazaj
Zvočne funkcije: SD kartica, USB, MP3, MP4 VIDEO, AUX
Dimenzije škatle (D X Š X V): 135,0 x 103,0 x 56,0 cm
Volan: volan z zvokom za hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 4 motorji 12V 45W (skupaj 180W) 4WD preklopni
Vrsta vozila: terenska vozila
Največja teža uporabnika: 40 kg
Vrata: vrata, prtljažna vrata, pokrov, ki ga je mogoče odpreti
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 40,0 kg
Druge funkcije: mehak zagon, transportni ročaj, zvok športnega motorja
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 2 x 12 voltov 7AH
Led osvetlitev: LED žarometi spredaj + zgoraj, LED zadnje luči
Vzmetenje: sprednje in zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 140,0 x 105,0 x 100,0 cm
Sedež: usnjen sedež za 2 osebi
Blagovna znamka: Ford
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!