fbpx

Otroški električni avtomobil GT Super Speed ​​JC888 4×4, pnevmatike EVA, usnjen sedež

Če vam je všeč športno, je otroški električni avto GT Super Speed JC888 ravno prava izbira! Električni avto za otroke združuje quad in off-road vozilo za edinstveno vozniško izkušnjo. Usnjeni sedeži s pasovi zagotavljajo obilo udobja za dva.

Ne glede na to, ali je off-road ali na vrtu: Varnost je prednostna naloga s tem športnim otroškim električnim avtomobilom. Za zagotovitev, da so mali vozniki na vsakem jauntu varni, ima električni otroški avto varnostni paket. Varnostni pasovi, amortizerji, samodejne zavore in led osvetlitev, ki vdirajo v oči, zagotavljajo zaščito. Poleg tega si lahko nehaš drzno voziti maneke svojega potomca. S priloženim daljinskim upravljalnikom ustavite avto ali zmanjšajte hitrost. Otroški električni avto GT Super Speed JC888 – varnost z maksimalno zabavo!

Zvočni modul s režo USB, SD in Bluetooth
Za še več užitka na vsakem potovanju najljubša glasba ne bi smela manjkati. Zato je otroški električni avtomobil opremljen z zvočnim paketom, kot tudi z zvoki motorja in rogom. Povezana glasba prek USB, SD režo in Bluetooth, vklopite glasno in off greste!

Spredaj in zadaj amortizerji
Vozilo na vseh terenih ne sme manjkati eno: velikodušni in zanesljivi amortizerji, ki blažijo neenakost in šoke. To velja tudi za otroški električni avto GT Super Speed JC888. Vožnja čez hrib in dale? Uživati!

LED žarometi
Glej in bodi viden! Z velikimi LED žarometi je vaš otrok jasno viden in ima optimalno vidljivost na vsaki turi. Potovanje z električnim avtom za otroke bo torej najčistejši užitek!

Doseči več
Električni otroški avto GT Super Speed JC888 je pravi električni blok. Z zmogljivim motorjem 4 x 40 vatov in preklopljivim pogonom na vsa kolesa ni omejitev za prve vozniške teste vašega otroka!

4 prestave z mehko zagonsko funkcijo
Ne glede na to, ali je voznik začetnik ali mali profesionalec med nosilci volana. S 4-stop menjalnikom (2 x naprej, 2 x nazaj) in mehko funkcijo start-stop bo vaš potomec že od začetka imel občutek za dosežek. S tem električnim otroškim avtomobilom je z lahkoto mogoče doseči suvereno vožnjo in olahko dotikanje.

2.4GHz daljinski upravljalnik
Preprost in pameten hkrati: daljinski upravljalnik je vključen v obseg dostave. Zaščitite otroka pred preveč razburjenosti za volanom in vas podpirajte v primeru negotovosti. Zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku, ste vedno v nadzoru!

Zabava za vso družino
Z otroškim električnim avtomobilom kupujete potomce izjemno doživetje za prosti čas. Vožnja otroškega električnega avtomobila GT Super Speed JC888 ne samo da daje užitek, ampak tudi prispeva k neodvisnosti in samozavesti. Prefinjena zabava za otroke!

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Za ta otroški električni avto se zanašamo na pnevmatike EVA, odporne na vročino in starost. Te lahke, elastične trdne gume so nizkohrupne, absorbirajo udarce in zagotavljajo optimalen oprijem.

Vključno z mehkim zagonom
Mehek začetek (nežen začetek) namesto jerky skok naprej s polno silo, kot tudi mehko ustavljanje.

Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 32,0 kg
Menjalnik: 2 x naprej + 2 x nazaj
Zvočne funkcije: bluetooth, kartica SD, USB, glasba in zgodbe
Dimenzije škatle (D X Š X V): 134,0 x 76,0 x 43,0 cm
Volan: volan z zvokom za glasbo in hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 4 motorji 12V 40W (skupaj 160W)
Vrsta vozila: avto
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 27,0 kg
Druge funkcije: mehak zagon
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 12 voltov 10 Ah
Led osvetlitev: LED žarometi, LED zadnje luči, preklopni
Vzmetenje: sprednje in zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 133,0 x 80,0 x 55,0 cm
Največja obremenitev: 40 kg
Sedež: usnjen sedež za 2 osebi
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!