fbpx

Otroški električni avtomobil Mclaren 720S

McLaren je eden najbolj znanih svetovnih proizvajalcev športnih avtomobilov. S tem otroškim športnim avtomobilom iz svetovno znane blagovne znamke lahko svoje potomce obravnavate do živahne vozniške izkušnje v originalni zasnovi 720S. Odkrijte otroški električni avto McLaren 720S s svojimi številnimi pristnimi detajli in dostop do tega živahnega električnega vozila za fante in dekleta po razumni ceni.

Zvočni modul in volan z zvokom za rog
V pravem športnem avtomobilu športnega zvoka ne sme manjkati. McLaren kot električni avto za otroke zagotavlja vam in vašemu potomu izvirni zvok preko integriranega zvočnega modula. Z različnimi zvoki in odlično tehnologijo zvočnikov električno vozilo za otroke zagotavlja vse znane zvoke pravega McLarena od pospeševanja do zaviranja.

McLaren 720S je na trgu kot športni avtomobil že od leta 2017 in je eden najnovejših modelov svetovno znanega proizvajalca. Super športni avtomobil navdušenje ljubitelje blagovne znamke z odlično kombinacijo znanih McLaren modelov s številnimi sodobnimi, tehničnimi funkcijami. Otroški električni avto McLaren 720S se pobere na razburljiv in dinamičen čar v miniaturnem formatu in vašemu potomcu omogoča varno zagon z največjo močjo 90 vatov.

LED žarometi in repni žarometi
Pri razsvetljavi električno vozilo za otroke ponuja privlačne detajle, ki v nobenem primeru niso nič bolj inferioren od prvotnega McLaren 720S. Žarometi električnega vozila iz dolgotrajnih LED zagotavljajo svetlo svetlobo in ne obremenjujo akumulatorja vozila. Zadaj na otroškem električnem avtomobilu McLaren 720S lahko prosto vklopite in zagotovite boljšo vidljivost otroškega vozila ne le ob mraku.
0S
5-točkasti varnostni pas, samodejna zavora
Tema varnosti je zelo pomembna za ta otroški avto in prepriča tudi otroke in starše. Z integriranim 5-točkovnim vlečjem je varna vožnja in zaviranje zagotovljena tudi pri višjih hitrostih. Z avtomatsko zavoro se lahko vaš potomci hitro odzovejo, ko grozi naslednja ovira. Otroški športni avto zavore samodejno takoj, ko vaš otrok odnese nogo s pospeševalnika. Tako je otroški avto varna in športna darilna ideja, še posebej za malčka.

Zvok motorja, pospešek, rog
Zvočni modul z originalnimi zvoki ima več ponuditi kot rog na volanu. Z dinamičnimi zvoki motorja McLaren in zvokom pospeška pri pospeševanju ne bodo cenili le majhni ventilatorji vozil električni avtomobil za otroke. Tudi odrasli uživajo v znanih in športnih zvokih, ki temeljijo na McLarenovem motorju originalne serije proizvajalca. Tudi pri 3 do 6 kilometrih na uro, ki ga doseže električni pogon vozila, se ustvari športna in dinamična zvočna krajina.

Kinder Elektroauto Mclaren 720S
Ogljična optika mora biti!
Aplikacije ogljika prispevajo tudi k pozornosti k podrobnostim in poskrbijo, da bo mali speedster izgledal točno tako kot veliki model. Toliko podrobnosti lahko damo le v nekaj podobnih izdelkov in iz vozila naredimo kakovostnega spremljevalca za vašega potomca.

Vse do zadnje podrobnosti
Športni avto za otroke je zelo blizu izvirnika in prepriča s podrobnim dizajnom v visoki kakovosti. Telo iz otroškega električnega avtomobila McLaren 720S naredi pravega pašo za oči, ki absolutno ustreza podobi blagovne znamke podjetja.

Prednja in zadaj vzmetenje
Za športno vozniško izkušnjo na katerikoli površini je nepogrešljiv dober vzmetenje. Vozniki originalnega McLarena cenijo to, kot tudi svoje potomce v otroškem športnem avtu. Električno vozilo je izniklo spredaj in zadaj ter daje fantom in dekletom še posebej udobno vozniško izkušnjo. S to odlično opremo se lahko vaš otrok navadi na vozniško izkušnjo visokokakovostnih amortizerjev v vozilih prave blagovne znamke.

Vrata za odpiranje
S tem električnim avtom za otroke, pristna gullwing vrata niso samo chic za pogled. Tako kot pri originalu se lahko te odprejo navzgor in malim ljubiteljem avtomobilov olajšajo začetek. Sicer pa vrata tega otroškega avtomobila samo dobro izgledajo in še bolj povečajo zvest vtis avtomobila.

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Pnevmatike EVA električnega vozila so robustno izdelane in namenjene varni vožnji na kateri koli površini. Zaradi mirnega značaja pnevmatik komaj vplivajo na vozniško izkušnjo, tako da se lahko vi in vaši mladiči popolnoma osredotočite na zvočno okno zvočnega modula.

2,4 GHz s prvo funkcijo
Z integriranim daljinskim upravljalnikom na frekvenci 2,4 GHz imate kot starš popoln nadzor nad vedenjem vožnje McLaren. Funkcija Prva vam zagotavlja, da imate primarni nadzor nad otroškim športnim avtomobilom in lahko enostavno in hitro kompenzirate nepravilno vedenje otroka v vožnji.

Vključno z mehkim zagonom
Pri omejevanju moči pri zagonu elektromotorja je vašemu potomcu pri prvem pospeševanju McLaren 720S zagotovljeno nemoteno zagon. Na ta način električno vozilo za otroke ne le počasi pride do hitrosti, temveč ščiti tudi baterijo med vsakim postopkom zagona.

Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 25,0 kg
Menjalnik: 3 x naprej + 1 x nazaj
Zvočne funkcije: USB, AUX, SD kartica, Bluetooth
Dimenzije škatle (D X Š X V): 135,0 x 70,0 x 37,0 cm
Volan: volan z zvokom za hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 45W (skupaj 90W)
Vrsta vozila: avto
Vrata: krilna vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 20,0 kg
Druge funkcije: mehak zagon, transportni valji, zvoki pospeševanja
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 12 voltov 10 Ah
Led osvetlitev: LED žarometi in LED zadnje luči, preklopni
Vzmetenje: sprednje in zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 127,0 x 77,0 x 47,0 cm
Največja obremenitev: 35 kg
Sedež: usnjen sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: McLaren
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!