fbpx

Otroški električni avtomobil Mercedes AMG G63 W 463

Otroški električni avtomobil Mercedes AMG G63 W 463
Mercedes-AMG G 63 združuje eleganten videz z močno vodljivostjo na cesti in izven nje. Terensko vozilo navdihuje voznike, ki se ne želijo odpovedati razkošju niti pri terenskih dogodivščinah. Različica za naslednjo generacijo je prav tako elegantna in okretna. Otroški električni avtomobil AMG G63 z licenco ponuja pristno zabavo v vožnji za otroke od 3. do 6. leta starosti. Zvest reproduciran dizajn povzroča občutek, kakovostna oprema pa srce mladih ljubiteljev avtomobilov pospeši. Dva motorja ponujata največjo moč 40 vatov in pospešujeta v treh prestavah naprej in eni vzvratno do 6 km / h. S tem električnim avtomobilom za otroke lahko doživite vznemirljive dogodivščine stran od pobočij.

3 predelni zvočni modul za USB, SD in AUX
Na sproščenem sprehodu ne sme manjkati kul glasbe. Otroški električni avtomobil Mercedes Benz AMG G63 predvaja vse vaše najljubše pesmi in radijske igre. Za pametne telefone, predvajalnike MP3 in druge izhodne naprave sta na voljo povezava USB in SD ter vhod AUX.

Otroški avtomobil Mercedes je tako športen in značilen kot njegov prvotni model. Električni otroški avtomobil temelji na originalnem modelu z veliko pozornostjo do detajlov. Samozavestna rešetka hladilnika in privlačna platišča nosijo značilno zvezdico Mercedes. Seveda so na voljo tudi zunanja ogledala in LED žarometi. Mali ljubitelji motošporta lahko veliko odkrijejo in preizkusijo. Medtem ko malčki raziskujejo območje, bo električni otroški avtomobil pritegnil tudi občudovalne poglede odraslih.

Volan z zvokom in hupo
Volan se popolnoma prilega otroškim rokam. Tako lahko mladi vozniki samostojno dirkajo v živahnem otroškem avtomobilu Mercedes. Tu so razmišljali tudi o dizajnu, ki je resničen izvirniku – vključno z zvezdico Mercedes. Truba napoveduje videz električnega vozila. Zvok je tudi verodostojen.

LED žarometi
Električno vozilo za otroke je opremljeno z visokokakovostnimi LED žarometi, tako da so otroci varni na poti tudi v oblačnem vremenu. Zagotavljajo dober pogled v mraku in tudi, da vozički in kolesarji ne spregledajo vašega otroka. Tako otroški avtomobil združuje tehnično finost z varnostjo.

Usnjeni sedež in varnostni pas + samodejna zavora
Športno obliko otroškega avtomobila poudarja visokokakovosten usnjen sedež. Otrok lahko udobno sedi na prešitem sedežu. Otroški električni avtomobil AMG G63 je opremljen z dvotočkovnim varnostnim pasom za optimalno varnost med vožnjo. Zanesljiva zaščita ponuja tudi samodejni zavorni sistem: če vaš otrok vzame pedal za plin, otroški avtomobil Mercedes samodejno zavira. Tudi neizkušeni mladi vozniki so na cesti varni.

Zvok motorja, zvok pospeška, hupa
Za pristno vozniško izkušnjo je potreben pristen zvok. Otroci lahko to doživijo z otroškim električnim avtomobilom AMG G63. Ko vaš otrok hiti po ovinkih in pritiska na plin, je mogoče slišati zvok dinamičnega pospeševanja. Mnogi otroci še posebej radi pritiskajo na rog.

Zadnje vzmetenje

Prvotni razred Mercedes-G prikazuje, kaj zmore na terenu. Tudi z otrokom prijazno različico gre čez hrib in dolino. Zahvaljujoč vzmeteni zadnji osi se lahko električni avtomobil za otroke spopade z vsemi neravninami, bodisi na sprehodu po gozdu ali na svojem vrtu. Neravnine so zanesljivo oblazinjene in naredijo potovanje prijeten užitek.

Praktičen transportni ročaj
Tudi najbolj navdušen voznik se na dolgih potovanjih utrudi. Za lažji transport električnega avtomobila je opremljen s praktičnim ročajem. S težo 14,5 kilogramov ga je mogoče enostavno dvigniti in pospraviti.

Vrata, ki se odpirajo

Vstopite, sedite in se odpeljite – z otroškim električnim avtomobilom AMG G63 ni nič lažjega, električni otroški avtomobil ima vrata, ki jih je mogoče odpreti za čim bolj realistično vožnjo. Mali vozniki se počutijo kot veliki. Lahko samostojno preizkusijo vse funkcije do mile volje in se seznanijo z električnim vozilom.

2,4 GHz s prvo funkcijo
Brezžični daljinski upravljalnik preprečuje vašemu otroku, da bi pobegnil z električnim avtomobilom. Zahvaljujoč tako imenovani prvi funkciji prevzamete popoln nadzor nad vozilom, od nastavitve hitrosti do zavor. To omogoča hitro ukrepanje, če vaš otrok trpi.

Primerno tudi za vašega otroka?
Naš mali testni voznik, visok 108 cm, se v otroškem avtu počuti zelo udobno in varno
S podobno višino bo tudi vašemu otroku v mini vozilu udobno biti v gibanju!
Z dolžino 110 cm, širino 70 cm in višino 53 cm je otroški avto dovolj velik za večino 3-6 let starih otrok
Ali še niste prepričani? Potem pridite in se prepričajte na naši razstavi!

Vključno z mehkim zagonom
Mehki zagon otroškemu električnemu vozilu omogoča nežen zagon. Otroški električni avtomobil AMG G63 vas popelje na pobočja brez neprijetnih sunkov, za eno do uro in pol užitka v vožnji.

hitrost: pribl.3-6 km / h
Menjalnik: 3 x naprej + 1 x nazaj
Zvočne funkcije: USB, AUX, SD kartica
Volan: volan z zvokom za glasbo in hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 20W (skupaj 40W)
Vrsta vozila: avto
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 14,5 kg
Druge funkcije: mehak zagon, transportni ročaj, LCD indikator polnjenja
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 12 voltov 4.5AH
Led osvetlitev: LED žarometi
Vzmetenje: zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 110,0 x 70,0 x 53,0 cm
Največja obremenitev: 35 kg
Sedež: usnjen sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Mercedes
Pnevmatike: pnevmatike z obroči iz mehke gume
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let!
Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih!
Ni primeren za uporabo v prometu!
Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!