fbpx

Otroški električni avtomobil Mercedes AMG GLC 63S Coupe 4×4 na vsa kolesa

S tem chic coupe, vaši malci bodo zagotovo radi na poti. Električni avtomobil za otroke je zvesto po vzoru pravega Mercedesa AMG GLC 63S Coupe in vas vabi, da se zavrtite po vrtu ali čez igrišče. 12-voltna baterija oskrbuje elegantno vozilo z energijo in omogoča do 1,5 ure neprekinjenega užitka v vožnji. Ne smete zamuditi je vrhunski avdio sistem, s katerim lahko natekani vozniki uživajo v svoji najljubši glasbi na cesti. Z dimenzijami L= 116 W= 75 H= 60 cm, otroški avto ponuja dovolj prostora za dekleta ali fante do 35 kg. Če si otrok še ne upa sam voziti, potem lahko nadzor prevzamete preko radia – z ustreznim daljinskim upravljalnikom.

3-smerni zvočni modul za USB, SD in AUX
Sproščeno nekaj krogov in uživajte v lepem vremenu – seveda, prava glasba za na poti ne bi smela manjkati. Zabavo na vse načine zagotavlja vrhunski zvočni sistem. To ponuja bralnik SD kartice, vnos aux, VRATA USB in možnost individualne prilagoditve glasnosti.

Otroški električni avto Mercedes AMG GLC 63S Coupe 4×4 pogon na vsa kolesa
Velika prednost tehnologije pogona na vsa kolesa je v tem, da so premiki koles usklajeni med seboj in s tem tudi težke poti lažje obvladamo. Kaj dela z “velikimi” avtomobili seveda ne sme manjkati v električnem avtomobilu za otroke. Oblikovalcem tega sodobnega mini kupeja je uspelo tehnično prefinjenost pogona na vsa kolesa prenesti na otroški električni avtomobil. Hribi ali vlažena tla? Brez težav! Tehnologija 4×4 podpira vožnjo in zagotavlja občutek za doseganje.

Volan z zvokom in rogom
Z distinktivnim zvokom postaja izkušnja vožnje res pristna. Bogat hrup dokonča užitek v vožnji in daje dekletom ali fantom občutek, da so na cesti v pravem speedsterju. Z integriranim rogom lahko malčka opozarja nase in vsem pokaže, da so na poti. Zvok in rog sta vgrajena v volan, tako da je mogoče akustične učinke enostavno nadzorovati.

LED žarometi
Vsak, ki je na cesti s tem električnim vozilom za otroke, si seveda želi, da se dobro vidi. To zagotavljajo sodobni LED žarometi. Močne luči povzročajo občutek in zagotavljajo dovolj svetlobe tudi ob mraku. Jaunt ni treba končati po sončnem zahodu. Žarometi dokončajo tudi elegantno zasnovo otroškega električnega avtomobila in ga naredijo za pravega pašo za oči – tako kot veliki model.

Usnjeni sedež in varnostni pas + samodejna zavora
Varnost je na prvem mestu – še posebej, ko gredo mali raziskovalci na turnejo. Otroški avto ima 5-točkovni varnostni pas, zato se na cesti ne more zgoditi nič. Svetle usnjeni sedeži so res udobni in nudijo najvišje udobje sedežne garniture. Če se na poti pojavi ovira, se coupe samodejno zavori takoj, ko vaš otrok odnese nogo s pospeševalnika. Zaradi tega se avtomatski zavorni sistem zažene, ne da bi mali lahko zmedli pedala. S to inovativno avtomatsko zavoro, vaši ljubljeni igrajo varno.

Zvok motorja, pospešek, rog
Se tukaj skriva pravi motor? V vsakem primeru zvok, ki ga ponuja Mercedes AMG GLC 63S Coupe otroški električni avto, zveni, kot da bi bilo pod pokrovom nekaj konjev. V resnici pa gre za učinkovit elektromotor, ki napaja otroški športni avtomobil. Zvok motorja dopolnjuje zvok pospeška. Ko torej mali vozniki pritisnejo stopalko za pospešek, lahko slišijo tudi pospešek in tako še bolje ocenijo svojo trenutno hitrost.

Praktični transportni kastri zadaj
Praktične transportne kastrira na zadaj vozila lahko enostavno zložljivi. Če dirkaču zmanjka sape, lahko z njim enostavno odvlečejo malega speedsterja. Transportni valji so izdelani iz trde plastike in so zelo robustni.

Funkcija zamaha
Če se avtomobil med vožnjo zamahne gor in dol, lahko starše spomni na skakalne avtomobile ZDA v mnogih prejšnjih hip-hop videih. Ta učinek je vedno zabaven in pomaga malčkam, da izboljšajo svojo dobroto in ozaveščenost o prostoru. Funkcija zamaha se lahko doda, če je to potrebno. Če želite vožnjo držati tišjo, potem je možnost seveda lahko tudi enostavno deaktivirana.

Vrata za odpiranje
Občutek sedenja v pravem avtomobilu dokončata vrata otroškega električnega avtomobila Mercedes AMG GLC 63S Coupe. Te se lahko odprejo precej pristno in omogočajo vstop in izhod kot s pravo kupe. Ko so vrata zaprta in je varnostni pas vklopljen, se lahko začne užitek v vožnji in malčka med križanjem odkrijeta svojo okolico.

2,4 Ghz s prvo funkcijo
Se bojiš dati svojega malega nagajivca v avto? Brez skrbi! Varnost zagotavljajo vzmetenje zadaj, funkcija NOT STOP, varnostni pas in avtomatska zavora. Z vključenim daljinskim upravljalnikom 2,4 GHz imate vedno možnost, da takoj preprečite drzne vozne manevarje in se že na koncu izognete nevarnim situacijam.

Mercedes AMG GLC 63S Coupe

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Pnevmatike EVA so odporne na toploto in staranje, ponujajo dobre damping lastnosti, so tihe, lahke in elastične. Slika 1. Levo: Standardni mehki gumijasti obroč trde plastične gume. Damping aktivno, nizko hrup gume EVA guma.

Vključno z mehkim zagonom
Zaradi funkcije mehkega zagona se otroški električni avtomobil Mercedes AMG GLC 63S Coupe lepo nežno vozi. Tukaj ni nič bedakov, ampak vožnja se začne sproščeno. Ta funkcija se aktivira tako med vožnjo na daljinsko upravljanje kot tudi ko si mali upajo sami nadzorovati otroški avto in sami pritisniti pedala pospeševalnika.

Hitrost: približno 3-6 km / h
Menjalnik: 2 x naprej + 1 x nazaj
Zvočne funkcije: USB, AUX, SD kartica
Volan: volan z zvokom za glasbo in hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 4 motorji 12V 35Watt (skupaj 140W), možno je aktivirati pogon na vsa kolesa
Vrsta vozila: avto
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 19,5 kg
Druge funkcije: funkcija nihanja, mehak zagon, zvok motorja pri zagonu, transportni valji
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 12 voltov 7AH
Led osvetlitev: LED žarometi spredaj in LED zadnje luči zadaj, preklopni
Vzmetenje: zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 116,0 x 75,0 x 60,0 cm
Največja obremenitev: 35 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Mercedes
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!