fbpx

Otroški električni avtomobil Mercedes AMG GT-R z licenco 50 W, usnjeni sedež, pnevmatike EVA

Otroški električni avto Mercedes GT-R z licenco 25 vatov, usnjeni sedež, EVA pnevmatike
Ta razkošen mercedesov športni avtomobil ni v ničema nič bolj inferiozen kot njegov veliki vzornik. Elegantni detajli, športna zasnova in prvo razredna oprema. Tako lahko tudi vaši najmlajši mladiči od 3. leta naprej za volanom zajamejo in se veselijo prav posebnega vozniškega užitka! Otroški električni avtomobil na smučiščih traja do 6 km/h! Kakovostni usnjeni sedež, trdne gumene pnevmatike in dobro vzmetenje zagotavljajo udobne jaunte. Električni otroški avto v originalnem licenčni Mercedes GT-R videz – veliko vožnje zabavno za najmlajše!

Podrobni priročnik z navodili

2×6 Volt, 4.5Ah Baterija

2×6 Volt, 25 Watt motorji

SD-Reža, USB, AUX und FM Radio

Udoben usnjeni sedež z varnostnim pasom

Večnamenski volan za rog in zvok

LED žarometi spredaj in zadaj

2,4 Ghz daljinski upravljalnik s 3 hitrostmi

Vrata za odpiranje

Mini izdaja Mercedes GT-R je več kot le še toy! Ker ta električni avto za otroke ponuja zabaven paket in podrobne funkcije. Začenš z LCD zaslonom v notranjosti, skozi prestavno prestavo do večnamenske volanske in varnostne opreme – s tem otroškim električnim avtomobilom kupite vašemu potomcu izjemen kos neodvisnosti!

Udoben usnjeni sedež z varnostnim pasom
To je, kjer udobje izpolnjuje varnost! Eleganten otroški električni avto ni opremljen le z udobnim usnjenim sedežem. Varnostni pas z 2 točkama varuje vašega otroka v električnem otroškem avtomobilu. Avtomatski zavorni sistem zagotavlja maksimalno upravljanje. Takoj, ko vaš mali volanski držalo snemi stopalko s pedala za pospeševalnik, se Mercedes GT-R ustavi.

Večnamenski volan za rog in zvok
Za avtentičen užitek v vožnji ena stvar ne sme manjkati: pravi zvok! Tako kot veliki vzornik ima električni avtomobil za otroke večnamenski volan. Tu lahko mladi športni voznik avtomobila igra svojo najljubšo glasbo in dobesedno pritisne na cev: pritisnite rog, pritisnite pospeševalnik pedala in off greš na divjo vožnjo!

Aux, SD-Slot, USB und FM Radio
Najboljše razpoloženje je vključeno z majhnim Mercedes GT-R! Zahvaljujoč obsežnim zvočnim funkcijam je vaša najljubša glasba, radijska ali radijska igra del vsakega jaunta. Preprosto uporabite AUX ali USB vrata, nastavite radio na primeren oddajnik ali vstavite SD kartico. Pojdi v električni otroški avto, pojači zvok in pospeši!

LED žarometi
Videti in biti viden je moto tega otroškega električnega avtomobila. Zahvaljujoč žarometi so vaši potomci vedno jasno vidni. Poleg tega SOD omogoča vašemu otroku, da uživa v svojih vožnjah v celoti tudi ob mraku. Športni speedster – pravi pašček za oči!

2.4Ghz daljinski upravljalnik s 3 hitrostmi
Ne le odrasle voznike občasno premaga razburjenost, ko sedijo za volan športnega avtomobila. Da bi zagotovili, da so vaši potomci ves čas varni, imate dostop do pospeška in zavore kadarkoli preko daljinskega upravljalnika 2,4 Ghz. Po potrebi hitrost zagnati v treh fazah. Tako se lahko vaš otrok postopoma navadi na temperament otroškega električnega avtomobila. Največja varnost z užitkom v vožnji v svojem razredu!

Vrata za odpiranje
S tem otroškim električnim avtomobilom se bodo vaši potomci razigrano naučili uporabljati motorizirana vozila. Da bi vašemu otroku omogočili čim več svobode, ima Mercedes GT-R vrata, ki jih je mogoče odpreti. To zagotavlja pristno vozniško izkušnjo že od začetka, tudi za malčka.

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Za ta otroški električni avto se zanašamo na pnevmatike EVA, odporne na vročino in starost. Te lahke, elastične trdne gume so nizkohumne, absorbirajo udarce in zagotavljajo optimalen oprijem.

Vključno z mehkim zagonom
Samozavesten občutek tudi za voznike začetnikov: Mehek začetek, nemoten začetek!

4 barvne variante
Črn Zelen Bel Rdeč

Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 14,0 kg
Menjalnik: 2 x naprej + 2 x nazaj
Zvočne funkcije: FM radio, SD kartica, USB, AUX
Dimenzije škatle (D X Š X V): 106,0 x 54,0 x 29,0 cm
Volan: volan z zvokom za glasbo in hupo
Čas polnjenja: 4-8 ur
Motor: 2 motorja 6V 25W (skupaj 50 W)
Vrsta vozila: avto
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 11,5 kg
Druge funkcije: mehak zagon, LCD indikator polnjenja
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 2 x 6 voltov 4.5AH
Led osvetlitev: LED žarometi
Vzmetenje: sprednje in zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 110,0 x 55,0 x 44,0 cm
Največja obremenitev: 25 kg
Sedež: usnjen sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Mercedes
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!